Ingen særlige aflæsninger

Universalbandage Orlett MS 96 er velegnet til at opretholde maven og aflaste ryggen under graviditeten. Den kan også bruges efter stramning af maven og fastgørelse af de indre organer i samme position før graviditeten.

Et sådant bandage bør vælges individuelt, der er forskellige størrelser, selvom det ved hjælp af fastgørelsesanordninger af Lipuns vil blive justeret efter behov.

Kittet indeholder detaljerede instruktioner for korrekt anvendelse og angivelser til brug.

Formentlig forgæves foreskriver de nuværende læger at bære bandager til alle, det er ikke for ingenting, at instruktionerne giver en liste over indikationer for iført, og almindelige gravide bør ikke vente på et mirakel.

Orlett bandage til gravide anmeldelser

Orlett® bandage til gravid MS-96, pris 1700 rubler.

fra Orlett® til gravid MS-96.

Hvem prøvede? Jeg tvivler på valget, da der ikke er nogen erfaring på dette område. så jeg håber på støtte.

Mobil ansøgning "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Indholdsfortegnelse:

Jeg ved det endnu ikke, jeg vil torturere min læge om dette... Hun selv sagde ikke noget til mig ved det sidste besøg... Og hvordan bestemmer de hvilken præsentation? Ved ultralyd? Eller ved røre ??

Og hvor er Smolenka ?? Indtil videre har jeg kun fundet det i en online butik... Og kan du prøve det?

:)) Marina, men huskede du butikens navn? Og jeg er bange for det - jeg kan ikke finde! Og hvor lang tid virker denne mirakelbutik?

Og fortæl mig det, og så bliver det endnu skræmmende for mig, pludselig bliver jeg meget stram

Mor vil ikke gå glip af

kvinder på baby.ru

Vores graviditetskalender afslører for dig funktionerne i alle graviditetsstadier - en usædvanlig vigtig, spændende og ny periode i dit liv.

Vi vil fortælle dig, hvad der vil ske med din fremtidige baby og dig i hver af de fyrre uger.

Ingen særlige aflæsninger

Universalbandage Orlett MS 96 er velegnet til at opretholde maven og aflaste ryggen under graviditeten. Den kan også bruges efter stramning af maven og fastgørelse af de indre organer i samme position før graviditeten.

Et sådant bandage bør vælges individuelt, der er forskellige størrelser, selvom det ved hjælp af fastgørelsesanordninger af Lipuns vil blive justeret efter behov.

Kittet indeholder detaljerede instruktioner for korrekt anvendelse og angivelser til brug.

Jeg har ikke brugt min Orlett bandage i meget lang tid. Denne konstruktion passede mig ikke, selvfølgelig blev det klart først efter køb og lidt tid med at bruge bandagen.

Faktum er, at du ikke kan sidde i et bandage, og selvom du virkelig vil sidde ned, vil han hvile i maven, fordi han passerer under maven. Jeg forstår, at sådan en ting er at gå, ikke til et sæde, men det var vigtigt for mig at sidde og hvile.

Iført Orlett MS 96 bandage er ikke en nem opgave, det kræver træning og dygtighed og en anden vandret overflade, fordi du kun behøver at bære bandage mens du ligger ned for ikke at stramme for tæt. De to af os og den gravide kæreste ledte efter en måde at sætte det på korrekt for at kunne føle den lovede lossning af en træt ryg. Så det var ikke muligt for os at føle dette)

Formentlig forgæves foreskriver de nuværende læger at bære bandager til alle, det er ikke for ingenting, at instruktionerne giver en liste over indikationer for iført, og almindelige gravide bør ikke vente på et mirakel.

I sig selv er bandage orlet ms96 meget høj kvalitet, lige linjer, perforeret stof til luftadgang, behagelig at røre og til kroppen.

Orlett bandager og korsetter

Ortopædiske produkter til ryg og led, medicinske bandager

Brug af ortopædiske produkter af forskellig grad af kompleksitet er nødvendig i behandlingen og rehabilitering af 90-95% af patienterne med et traume-, neurologisk og neurokirurgisk profil, som svarer til 4,5 millioner mennesker årligt. Samtidig er kun 16% af dem, der har brug for, forsynet med orthotics.

Vi ser vores mission i at levere kvalitets ortopædiske produkter, som opfylder de højeste krav fra både fagfolk og patienter.

Bandage købt ved 32 ugers graviditet. I kabinen døde de ud og forsøgte på i nogen tid. Det ser ud til at have sat sig godt, størrelsen blev valgt godt. Jeg begyndte at bære huse før jeg gik ud - jeg kan ikke sætte ham på kroppen, selv briste! Hun vendte ham på hovedet (hvor hun læste råd fra piger), det syntes at have sat sig mere bekvemt. Jeg gik en tur. Godt ubehageligt mig! Jeg forstår ikke hvad min krivorukost. Han presser på mine fødder ned på begge sider, det er ikke engang behageligt at gå. Hele vejen, og føl kun venstrebenet, så højre. Jeg forsøgte at hæve den lidt højere. Bliver bedre, men ikke behagelig. Jeg købte et bandage til 2670 rubler, som troede på nødvendighed. Nu, før jeg går udenfor, rynker jeg ikke altid og klæder mig. Måske passer størrelsen ikke, måske vokser mine hænder ikke derfra, jeg ved det ikke. Fra profferne: ryggen er virkelig lettere og støtter maven, virker ikke så tung. Jeg klæder mig i den udsatte stilling, hvilket heller ikke er praktisk for mig. Generelt er indtrykket forkælet. Jeg forstår, at sagen er meget nødvendig, men noget jeg har med hendes kommunikation virkede ikke.

Jeg købte et bandage omkring uge 27.

Først prøvede jeg på FEST (600rub) i "Børn", jeg indså, at det var helt ubehageligt, smalt, det pressede fra alle sider, hårdt.

Jeg gik til den ortopædiske salon, hvor jeg blev hentet af et tysk moderskabsbælte ORLETT (1770 rubler). Han sammenlignet med FESTEN bare himlen og jorden. Blød, behagelig, fast rettet, men den trykker ikke overalt.

Den første gang kunne ikke bære den. Efter sommeren er det svært at vænne sig til at varme tøj, selv til nogle slags fastgørelsesbælter. Bandagen pressede hele tiden, det var ubehageligt. Da det engang kraftigt trak tyggegummi og såre underunderlivet.

Men da min sciatic nerve blev klæbet i uge 34, kom bandagen meget praktisk. Jeg værdsatte straks fordelene ved at gå og rejse i det. Fastgør musklerne i ryggen, holder forsigtigt maven. Hvis du klæder dig korrekt (i den udsatte stilling), klemmer ingenting.

Sådanne bandager er behagelige at bære i den kolde årstid, så de er ikke synlige under tøjet, men om sommeren ved jeg ikke engang, hvordan pigerne går.

Jeg råder dig til ikke at spare penge på sådanne ting, det er bedre at overpay end at betale to gange. Og uden bandage fra huset hvor som helst! Du behøver ikke at klemme den sakrale ryg og mel der er forbundet med dette!

Orlett

Ortopædiske produkter til ryg og led, medicinske bandager

Producent Rehard Technologies GmbH (Tyskland)

Brug af ortopædiske produkter af forskellig grad af kompleksitet er nødvendig i behandlingen og rehabilitering af 90-95% af patienterne med et traume-, neurologisk og neurokirurgisk profil, som svarer til 4,5 millioner mennesker årligt. Samtidig er kun 16% af dem, der har brug for, forsynet med orthotics.

Vi ser vores mission i at levere kvalitets ortopædiske produkter, som opfylder de højeste krav fra både fagfolk og patienter.

På grund af det faktum, at jeg på 17 uger var truet. halsen var røv, de sagde at bære en bandage. Gynækologen rådede Orlett som mere behagelig. Efter at have været på salonen med ortopædiske ting, blev jeg tilbudt et valg af en orlett og et bandage af et lettisk selskab (jeg kan ikke huske navnet). Selvfølgelig er det tyske bandage dobbelt så dyrt, men jeg blev bestikket af det faktum, at han kan bæres efter fødslen og har stive ribben på ryggen.

Efter at have sat et korset på prøve hjemme, indså jeg, at det var hårdt. Disse meget ribben forhindrede at sidde normalt. Men det er vigtigt at huske, at lægerne ikke råder over at sidde i et bandage. Derfor var jeg uden ham hjemme, og da jeg måtte gå et sted, satte jeg på et bandage, og jeg var meget behagelig.

Mor bragte mig en anden bandage, men den var smal og meget elastisk. I orlettforbindelsen kunne jeg lide dens modstandsdygtighed og stivhed. Min ryg stoppede med at bekymre mig, og tættere på fødslen blev jeg meget reddet fra belastningen på bækkenorganerne.

Sandt nok er min mave vokset for meget, og i slutningen af ​​ordet bar jeg min mors elastiske, uhøjtidelige bandage. orlett på mig ikke længere konvergeret).

Efter fødslen hjalp bandagen også, selv om det forekom mig, at denne stivhed allerede ikke havde noget at gøre med det.

Jeg tror, ​​at bandagen også hjalp mig med at føde i tide, lindre ryggen og bækkenet. Hvis du måler bandagen, så prøv at sidde ned, måske vil du være for ubehagelig.

Jeg så, at nogle viste mangler - det bæres liggende, men det er vigtigt at vide, at bandage til gravide kun skal bæres i den udsatte stilling!

Et bandage til gravide er et must, og det er sandt! Så snart en mave dukker op (i min 28. uge), er der brug for støtte! Jeg valgte Orlet brace, jeg tog den mindste størrelse (men jeg var stor), min mave var virkelig ikke stor, men jeg ville stadig støtte det, når jeg gik og redde ryggen fra lasten. Hvis du bærer et bandage, skal det ligge og stramme, det vil ikke forårsage skade på barnet, da det er specielt designet til gravide, men huden vil spare huden mod stregmærker bedre end nogen cremer og olier! Også jeg kunne lide denne bandage, fordi efter fødslen er det nok at sætte det på den anden side og reducere maven, hvilket er nødvendigt, så der ikke forekommer prolaps i de indre organer, fordi organerne er forskudt under graviditeten, og så er det nødvendigt at stramme maven, så alting vil falde til deres pladser! Jeg tror, ​​at denne bandage er pengene værd, og vil tjene mere end én gang! Det kan bestilles online eller købes på et apotek eller i afdelingen for alt ortopædisk tilbehør.

Bandage købt ved 32 ugers graviditet. I kabinen døde de ud og forsøgte på i nogen tid. Det ser ud til at have sat sig godt, størrelsen blev valgt godt. Jeg begyndte at bære huse før jeg gik ud - jeg kan ikke sætte ham på kroppen, selv briste! Hun vendte ham på hovedet (hvor hun læste råd fra piger), det syntes at have sat sig mere bekvemt. Jeg gik en tur. Godt ubehageligt mig! Jeg forstår ikke hvad min krivorukost. Han presser på mine fødder ned på begge sider, det er ikke engang behageligt at gå. Hele vejen, og føl kun venstrebenet, så højre. Jeg forsøgte at hæve den lidt højere. Bliver bedre, men ikke behagelig. Jeg købte et bandage til 2670 rubler, som troede på nødvendighed. Nu, før jeg går udenfor, rynker jeg ikke altid og klæder mig. Måske passer størrelsen ikke, måske vokser mine hænder ikke derfra, jeg ved det ikke. Fra profferne: ryggen er virkelig lettere og støtter maven, virker ikke så tung. Jeg klæder mig i den udsatte stilling, hvilket heller ikke er praktisk for mig. Generelt er indtrykket forkælet. Jeg forstår, at sagen er meget nødvendig, men noget jeg har med hendes kommunikation virkede ikke.

Jeg købte et bandage omkring uge 27.

Først prøvede jeg på FEST (600rub) i "Børn", jeg indså, at det var helt ubehageligt, smalt, det pressede fra alle sider, hårdt.

Jeg gik til den ortopædiske salon, hvor jeg blev hentet af et tysk moderskabsbælte ORLETT (1770 rubler). Han sammenlignet med FESTEN bare himlen og jorden. Blød, behagelig, fast rettet, men den trykker ikke overalt.

Den første gang kunne ikke bære den. Efter sommeren er det svært at vænne sig til at varme tøj, selv til nogle slags fastgørelsesbælter. Bandagen pressede hele tiden, det var ubehageligt. Da det engang kraftigt trak tyggegummi og såre underunderlivet.

Men da min sciatic nerve blev klæbet i uge 34, kom bandagen meget praktisk. Jeg værdsatte straks fordelene ved at gå og rejse i det. Fastgør musklerne i ryggen, holder forsigtigt maven. Hvis du klæder dig korrekt (i den udsatte stilling), klemmer ingenting.

Sådanne bandager er behagelige at bære i den kolde årstid, så de er ikke synlige under tøjet, men om sommeren ved jeg ikke engang, hvordan pigerne går.

Jeg råder dig til ikke at spare penge på sådanne ting, det er bedre at overpay end at betale to gange. Og uden bandage fra huset hvor som helst! Du behøver ikke at klemme den sakrale ryg og mel der er forbundet med dette!

Orlett bandage til gravide anmeldelser

Pris: 1795 rubler

Pris: 1795 rubler

Bandage til gravid MS-96 Orlett universal

Indikationer for brug af bandage til gravide kvinder:

- Støtte til maven i 2. og 3. trimester af graviditet mod baggrunden af ​​lændehvirvelsygdomme, der er opstået under eller før graviditet.

- Til patienter med store mavesmerter og / eller unormale hernier i den forreste abdominale væg.

Ansøgning: Sæt et bandage om morgenen liggende, inden du går ud af sengen. Bruges hele dagen

Handling: Et bandage til gravide reducerer belastningen på bagenden, kompenserer for belastningen på den forreste abdominalvæg.

Derudover fremstilles bandage til gravide ifølge Chlorine-fri teknologi, som gør det muligt at øge slidstyrken, levetiden og tiltrækningen af ​​produktets udseende.

Pleje af barsel: Brug en håndvask ved en temperatur på højst +40 ° C for at gøre produktet rent. Brug ikke klorholdige rengøringsmidler og blegemidler. Maskintvask kan ødelægge bandagen for gravide kvinder. Ikke vist spin, tør væk fra varmeapparater og direkte sollys.

Fikseringsgrad: medium

Størrelsesområde for en bandage til gravide kvinder.

diskussioner

Orlett - anmeldelser om bandager, korsetter og ortoser af mærket Orlett

93 stillinger

Uden et bandage er der mulig komplikationer. Og de stammer fra, i form af meositis (inflammation af rectus abdominis muskel). Bare rolig, det er ikke særlig skræmmende. Simpelthen, så vidt jeg forstod, fra overdreven, ukendt før, spænding, muskelen smerte. Ligesom efter en træning.

Forbindelsen blev købt allerede efter udnævnelsen af ​​en polyklinisk læge og efter råd fra en konsulent i et apotek.

Nu hjælper det meget. Tre dage efter at have båret bandagen er ubehaget væk.

Nu ligger altid ikke langt væk, med øget belastning, kan du hurtigt bære.

Bandage selskab og i en virksomhed boks. Prisen er heller ikke lille. Men det er ikke altid overflødigt i huset, og nogle gange er det bare nødvendigt.

Sæt på figuren på samme måde som i billedet på pakken. Det er hvidt og er derfor let snavset. Dette kan angives som minus. Du kan slette, men jeg har ikke prøvet. Disse er pletter af grønt. Stoffet, som er direkte naturligt for maven, er behageligt, ligner gasbind. Åndbar slids er lavet på hele bandagen. Det er behageligt for lang slid. Holder på velcro. Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse. Efter operationen i bukhulrummet, selv sparsomt, vises bandagen. Jeg ved ikke hvorfor nu læger glemmer at advare om det.

Orlett /

10. oktober 2015 kl. 15:50

Orlett lændekorset

Jeg havde en meget hurtig fødsel, og selv frugten var 5 kg. Som et resultat - forskydningen af ​​hvirvlerne og klemning af en slags nerve. Der var et stærkt slag på venstre ben, smerte, udmattende smerte, bevægelsesbegrænsning.

I den ortopædiske salon blev jeg valgt en korset i størrelse.

Bæres straks efter proceduren, mens kroppen er afslappet. Og altid om morgenen, uden at komme ud af sengen. Blev det ved hånden. Jeg gik kun i hjemmet, fordi du ikke kan bære det i lang tid, bliver du træt. Og på gaden vil du ikke klæde sig om sommeren - stivningsribben ser gennem. Jeg blev behandlet i en manual omkring 2 måneder. Og efterhånden forsvandt alle de smertefulde symptomer.

22. november 2014 kl. 09:19

Støtte under graviditet.

13. oktober 2015 kl. 00:49

Abdominal bandage hjalp meget

24. februar 2014 kl 07:05

Da ryggen for nylig blev "snoet", kom bæltet til redning igen. Han bar i flere dage og lå i den. Forbedringen kom hurtigere end normalt.

Selve bæltet er meget kraftigt. Han er bred. Fastgjort med en stor velcro. Nok til at pakke det omkring taljen. Godt holder kroppen. Det er ikke billigt. Ca. 2 tusind

For nylig lavede svigerfaren en gave. I mange år har han en meget problematisk tilbagevenden. Gav et bælte af dette firma, men dobbelt så dyrt. Bæltet er omtrent det samme, men der er nogle bøjler. Jeg er sikker på, at det er mere praktisk.

Jeg viste ikke mistillid))

10. april 2015 kl. 16:59

Collar Orlett til livmoderhvirveler, anmeldelse

6. marts 2013 kl 07:53

29. maj 2015 kl. 18:35

Med cervikal osteochondrose.

6. marts 2013 kl. 15:19

Vil hjælpe med at vende tilbage til service.

20. februar 2014 kl. 19:12

Ikke alene var det meget varmt i ham, men jeg måtte også lægge en ble under den for ikke at skade sømmen og undgå karsår, det var også frygtelig ubehageligt.

Jeg havde det stadig, mens jeg lå ned, men det var ikke så behageligt at gå, stå eller sidde i en søjle. Ja, og kjole-sko i det helt ubehageligt. Om sommeren var det stadig ikke så svært, og i den kolde årstid var det allerede et reelt problem.

Vask let, men hurtigt omdannet til en slags accordeon.

Jeg skal hele tiden have bandage, jeg har en gammel brok efter en galdeblæreoperation, men jeg kan ikke tvinge mig til at bære denne korset.

5. september 2013 kl 07:41

6. marts 2013 kl. 09:25

Orlett bandage - vælg klogt.

Men desværre kunne jeg ikke bære det, jeg var meget ubehagelig i det, min datter i tum kunne ikke få lov til at bære og bære, selv om hun syntes at gøre alt rigtigt og klæde sig efter reglerne uden at klemme noget. til sidst blev han hos mig for at ligge i en uberørt ny form. Stadig løgner. Forladt denne bandage på den anden baby, men denne gang kunne hun ikke tilpasse sig det. For det første var størrelsen allerede lidt lille, og selv med følelsen var jeg bare soldat: Bøj ikke over eller læg sko på. Derfor købte jeg en billig bandage på et apotek tre gange billigere end Orletta, for 500 rubler (moderkomfort) og jeg fortsætter uden ophør uden klager og ulemper. Lige nu følte jeg alle fordelene og glæden ved at bære dette mirakel af tilpasning.

Maternity Bandage Orlett MS-96, præ- og postpartum * +

Antallet af bonuspoint bestemmes i overensstemmelse med bonusprogrammets regler. ?

Leverings muligheder:

Vi accepterer online betaling

Farve: beige, hvid

* Forbindelsen er lavet af slidstærkt elastisk stof.

* Fastgjort med en sikker velcro fastgøring. Yderligere puffer med "velcro" regulerer spændingen af ​​bandagen og bidrager til den korrekte position af fosteret.

* Vedhæftning, luftpermeabilitet og fugtpermeabilitet er karakteristiske for bandagen.

* Stof er ikke kemisk aggressiv og forårsager derfor ikke allergiske reaktioner.

* Bandage sættes på om morgenen, ligger ned, før de går ud af sengen.

* Slidt hele dagen.

* støtte underlivet i 2. og 3. trimester af graviditet

* normaliserer fostrets stilling

* understøtter maven optimalt for at forhindre overdreven udstrækning af muskler og hud i underlivet

* reducerer tiden til at genoprette normal muskelton og abdominal hud efter fødslen

bandager

# 21 qwerty74

Indlægget er blevet redigeret: juli 19: 12

reklame

# 22 save_yourself

# 23 ilaiza5_Elena

Modtaget en opholdstilladelse

# 24 arisha mama

# 25 leprechaun i galoscher

# 26 arisha mama

# 27 leprechaun i galoscher

# 28 arisha mama

# 29 Begolka

# 30 Eugene :)

# 31 arisha mama

# 32 Safonechka

Modtaget en opholdstilladelse

# 33 MariTim

Moderator oktober 2013

# 34 Eugene :)

# 35 Tushkan

# 36 MariTim

Moderator oktober 2013

Vedhæftede filer

  • image.jpg237,71K 1 Antal downloads:
  • image.jpg236,36K 2 Antal downloads:

# 37 Eugene :)

# 38 qwerty74

# 39 lusha11

# 40 Tushkan

Simatrik, i form af bukser, gav også en, du bliver nødt til at prøve

Lusha11, ryggen skal beskyttes, pas på, det vil stadig komme os til nytte.

Antal brugere, der læser dette emne: 1

0 registreret, 1 gæst, 0 skjult

Live forum emner

tak til mig for 11 dpp lægen sagde sdavvt

iepurashu, Kristin, ja, så er jeg sååååååååå ked af det. Så svært at få.

iepurashu, Kristyush sikker på den medicinske afbrydelse Tal med lægen, jeg har noget.

Populære blogindlæg

Interessante billeder i galleriet

Kliablu - morgen, evitest - aften Jeg ser hvad jeg vil se, eller er det ja?

Jeg er med dig i rummet: t8313: Jeg ventede på dig: smilie_girl_321:

Nå, sådan noget. Roligt nåede den første screening, sov Lala. Fred mig fraværet.

Top biblioteksartikler

Det moderne livs virkelighed er sådan, at kun antallet af ægtepar øges hvert år.

Er du tvillinger? Du er en glad mor! Du har to lugtende toppe, to par af dine yndlings øjne.

Tænk på infertilitet? Selvom vi ofte tænker på ham... "Hvorfor mig?", "Hvornår er jeg allerede?", "For hvad mn.

Bandage Orlett MS-96 universal prænatal og postpartum - Gem min graviditet. Jeg anbefaler til alle gravide.

værdighed

mangler

detaljer

I april sidste år satte de mig på hospitalet for at redde. Diagnose - Uterus hypertonicitet. Mange med denne diagnose udføres i barselshospitalet næsten hele graviditeten, og mange er heldige - de føler sig fremragende og kan ikke engang antage, at det ikke er så nemt at bære et barn.

Jeg kom til sygehuset i retning af den tidligere klinik, jeg kom selv. Jeg lå der i en uge, og jeg følte mig ret god: de satte i droppere, jeg åndede i trykkammeret med ilt. De skrev mig på tærsklen til maj ferie. Men efter et par dage begyndte jeg igen at trække min underliv, alt blev bundet, min ryg begyndte at smerte. Generelt følte jeg mig meget værre end før hospitalet. Jeg ønskede ikke at komme tilbage igen, især at ligge der i ferien. Sikkert ved alle, at i weekender og helligdage normalt kun er on-call læger. Og jeg lavede en aftale til en meget god gynækolog, til en betalt konsultation. Hun fortalte mig, at jeg har hypertoner på grund af det faktum, at jeg ikke bærer et bandage. Og min mave er allerede stor.

Hun rådede mig til Orlett. Og hun sagde, at det i dag er den bedste bandage til gravide kvinder. Der er to slags. Jeg har fået ordineret Orlett MS-96:

Finde det var ikke så nemt. Fordi det sælges i ortopædiske butikker eller i store apoteker. I butikker for gravide er det ikke. Under alle omstændigheder har jeg aldrig stødt på, og jeg så ikke oplysninger om dette for 1,5 år siden på internettet.

Jeg købte den samme dag, da en stor ortopædisk salon blev åbnet i nærheden af ​​huset. Kabinen målte mængden af ​​maven og afhente størrelsen af ​​bandagen, som passer mig med hensyn til yderligere vækst. Og jeg købte den på den 19. uge af graviditeten. Der er et sådant størrelsesinterval:

Jeg følte mig næsten straks meget bedre, kunne gå længere end normalt. Trække smerter og brat stikke i maven gradvist stoppet. I fremtiden måtte jeg stadig drikke særlige piller, så tonen ikke opstod. Men generelt er jeg meget tilfreds med dette bandage.

Et ekstra plus på bandagen er, at den kan bæres efter fødslen. For at maven skal reduceres i størrelse.

Og dette er indikationen for brug i en mere udvidet version:

Forbindelsen er udstedt 2 blomster: hvid og beige. Jeg havde beige. Og jeg tror, ​​at dette er den mest optimale farve, fordi du ikke behøver at vaske det hver anden dag:

Om vask: I henhold til vejledningen skal du vaske det manuelt, maskinvask er forbudt. I nogen tid vasket af reglerne. Men så i vaskemaskinen. Men brugte ikke spin. Jeg tror, ​​at han ikke har mistet sin funktionalitet. Undtagen udseende. Synes efter vask af spolerne:

Men jeg forbinder dette med den kendsgerning, at den tømte del af velcroen var i kontakt med bandagens materiale. Og så gjorde det ham ondt.

Forbindelsen til gravide bør bæres, mens de ligger med bøjet ben. På bandagen er der specielle bælter, der giver yderligere fiksering og support:

De fastgør i slutningen.

Jeg havde et problem med at sætte det på arbejde efter at have været på toilettet. De, som nu forventer et barn eller allerede har født, ved, at de vil gå på toilettet 10 gange oftere end normalt. Da barnet presser på blæren. Så sommetider måtte jeg bære det i en semi-siddende stilling eller stående. Afhængigt af hvor du måtte løbe på toilettet.

Maternity bandage orlett anmeldelser

Forbindelsen til gravide støtter forsigtigt maven. Bidrager til bevarelsen af ​​bækkenet i den stilling, der er mest gunstig for den korrekte udvikling af barnet. Forhindrer udseendet af stregmærker. Det kan også bruges som postpartum, så du kan sige, at dette er et universalbandage til gravide.

Indikationer for brug af bandage til gravide kvinder:
- Støtte til maven i 2. og 3. trimester af graviditet mod baggrunden af ​​lændehvirvelsygdomme, der er opstået under eller før graviditet.
- Polyhydramnios, flerfoldsgraviditet
- Hypertonus i livmoderen
- Til patienter med store abdomener og / eller unormale hernier i den forreste abdominale væg.

Ansøgning: Sæt et bandage om morgenen liggende, inden du går ud af sengen. Bruges hele dagen

Handling: Et bandage til gravide reducerer belastningen på bagenden, kompenserer for belastningen på den forreste abdominalvæg.

Derudover fremstilles bandage til gravide ifølge Chlorine-fri teknologi, som gør det muligt at øge slidstyrken, levetiden og tiltrækningen af ​​produktets udseende.

Pleje af barsel: Brug en håndvask ved en temperatur på højst +40 ° C for at gøre produktet rent. Brug ikke klorholdige rengøringsmidler og blegemidler. Maskintvask kan ødelægge bandagen for gravide kvinder. Ikke vist spin, tør væk fra varmeapparater og direkte sollys.

Fikseringsgrad: medium

Størrelsesområde for en bandage til gravide kvinder.

diskussioner

Orlett - anmeldelser om bandager, korsetter og ortoser af mærket Orlett

93 stillinger

Ortopædiske produkter til ryg og led, medicinske bandager

Producent Rehard Technologies GmbH (Tyskland)

Brug af ortopædiske produkter af forskellig grad af kompleksitet er nødvendig i behandlingen og rehabilitering af 90-95% af patienterne med et traume-, neurologisk og neurokirurgisk profil, som svarer til 4,5 millioner mennesker årligt. Samtidig er kun 16% af dem, der har brug for, forsynet med orthotics.

Vi ser vores mission i at levere kvalitets ortopædiske produkter, som opfylder de højeste krav fra både fagfolk og patienter.

Jeg har for nylig mødt Orlett produkter. Selv om mærket selv hørte lang tid. Min ryg ramte meget, og her for ikke længe siden, eller rettere i sidste weekend, havde vi en ulykke. Heldigvis var kun bilen beskadiget, men vi blev kun dårligt rystet i øjeblikket.

Resultatet af ulykken - skiftede livmoderhvirveler. Jeg var nødt til at gå til kiropraktoren. Efter at have besøgt lægen på hans råd tog jeg en krave til nakken fra en ven. Selvom jeg nu forstår, at det er nødvendigt at købe for mig permanent, fordi det bringer reelle frugter.

Jeg bærer en hals krave af Orlett derhjemme, om aftenen om tyveogtyve minutter, det er den tredje dag. Jeg kan ikke sige noget om globale resultater, men jeg er sikker på, at kraven hjælper mig, lette belastningen på den cervicale rygsøjle, selv for et stykke tid.

Da jeg vidste, at jeg havde en kejsersnit, tog jeg mig om valget af postoperativ bandage. Jeg havde ikke engang spørgsmål med definitionen af ​​et firma - selvfølgelig Orlett! De bedste bandager, der er blevet testet af mange og mig også.
Efter graviditet og fødsel kan kvinder, der har gennemgået kejsersnit, eller dem, der havde en mave, der var for strakt under graviditeten, være en almindelig universel bandage, som denne vil være ekstremt utilstrækkelig, fordi den ikke dækker helt maven, men kun en del af det (og bare maven falder ud under og over bandage, undskyld for detaljerne). Derfor er der behov for postoperativ bandage til genoprettelse på kortest mulig tid.
Orlett har to typer bandager:
Bandage kirurgisk på en abdominal væg (30,5 cm), en kunst. AB-412
og bandage postoperativ på en thorax 2. panel, kvindelig, en kunst. AB-206 (W)

De adskiller sig kun i højden. Derfor vil jeg anbefale den anden til piger med kort statur, og en, der er 174 eller højere (som i mit tilfælde), anbefaler jeg absolut den første mulighed - 30,5 cm

Fordelene ved bandagen:
- meget tyndt og slidstærkt materiale, elastisk, ikke "eg" passer godt på figuren, hvilket er meget vigtigt - BREVNINGSMATERIALE - huden sveder ikke, sveder ikke, selv i varme og løgn
- Fremragende fastsættelsesevne af kalk, der ikke skifter og knækker under brugen
- nem at rengøre - vaskes på en delikat vask
- fra funktionelt synspunkt er det uerstatteligt i postpartumperioden: det holder mavemusklerne, hjælper dem med at vende tilbage til det normale og i bandagen er det meget lettere at stige i de første dage efter operationen
minimerer smerte

Forbindelsen er usynlig under tøj, det ser meget æstetisk glædeligt ud!

Omkostningerne ved 1600-2000 s.

Kære kvinder, ikke træt at ringe - spar ikke på sundhed og skønhed, tag dig af dig selv, din figur! Alt er i dine hænder.

Jeg begyndte at bære bandagen i omkring 25-30 uger, da jeg begyndte at gå i vægt med en skør hastighed. Det blev meget svært at gå, jeg havde en stor pige, og vægtforøgelsen (i alt mere end 20 kg) var påvirket. Vi bor på fjerde sal uden elevator, LCD i 20 minutters gang (der er en bus, men kører en gang i timen), begyndte ryggen at gøre ondt. Først havde jeg ikke altid bandage, men i slutningen af ​​graviditeten kunne jeg ikke gå uden ham. Han omfordelede belastningen helt, hans ryg gjorde meget mindre, og generelt blev det meget lettere at gå.

Det er nødvendigt at klæde det liggende, for at gøre det meget enkelt - at fastgøre et flypapir. Denne bandage har ekstra velcro, der regulerer størrelsen. Den bageste del er bredere, støtter godt nedre ryg. De sidste uger af min graviditet kom om efteråret og jeg kan ikke helt sætte pris på min vejrtrækning, men ifølge mine følelser "trækker han vejret ganske godt". Jeg lægger den på en tynd skjorte, fordi stoffet ikke er så blødt og kan gnide. På grund af den lille størrelse forstyrrer det ikke at gå på toilettet (jeg havde først en anden bandage med spidser - jeg måtte tage den af).

Jeg ved ikke, om han har påvirket, men siden jeg begyndte at bære den, har jeg ikke haft hypertonus (og han har fulgt mig næsten hele graviditeten). Og datterens spark blev overført lettere (hun var meget rastløs, hun opførte sig, især i slutningen, nogle gange snoede hun mig).

Efter fødslen kan det også bæres, men jeg har på en eller anden måde ikke trænet ud. Under fødslen kastede jeg 13kg (jeg forstår ikke hvordan det skete), og efter at være blevet afladet fra barselshospitalet blev bandagen meget stor for mig. Og der var ikke noget særligt behov for det.

Det er dyrt. Jeg kan ikke huske nøjagtigt, men vi gav 1,5-2 tusind for det. Men jeg fortryder dem ikke. Især siden da solgte jeg det nemt.

For mig var denne bandage kun frelse.

Efter operationen havde jeg brug for et bandage til at opretholde bukvæggen, så den kirurgiske sutur ville helbrede bedre. I starten tænkte jeg på at spare på det og ikke købe det, men så indså jeg, at det ikke var meget bekvemt at binde mig selv med en ble. Så hvis jeg på hospitalet kunne hvile let, så hjemme, var belastningen allerede mere, og jeg havde brug for pålidelig støtte. Sommertiden var et andet argument mod købet - jeg var bange for, at jeg ikke kunne bære det på grund af varmen, men i sommer var det lidt koldt, og jeg kan ikke sige, at jeg ikke var behagelig at bære sagen.

Generelt bad jeg min mand om at købe mig et bandage. Han gik ikke særlig og søgte efter noget, købte den første, der fulgte med, og det var Orlett abdominal bandage. Det kostede omkring 3000 rubler - forfærdeligt dyrt, tror jeg. Jeg bar en bandage præcis en måned efter operationen, og derefter fjernet og glemt - var ikke længere nødvendig. Så tilbage i landet.

Orlettforbindelsen er hvid, ret tæt - den strækkede ikke under slid, den tabte ikke sin form, den blev lagt på, mens den lyver, velcroen er robust. Hun vaskede bandagen regelmæssigt, gennemblødte det i et pulverbakke, opløst i varmt vand, gned det med en børste og skyllede derefter. Hvis du ser tæt på, forbliver bandagen forbliver grålig stribe indtil slutningen ikke kunne vaske. Jeg håber, at bandagen ikke længere er nyttig for nogen til det tilsigtede formål.

Gennemgå Orlett - bandage

Bandage på knæleddet til fastgørelse af patella er efter min mening en uundværlig ting for dem, der har problemer med knæleddet. Jeg beklager, at jeg ikke købte det tidligere, da jeg "slog ud" joint og vidste ikke hvad jeg skulle gøre.

Gennemgå Orlett - bandage

Jeg bar den før fødslen og efter den bærer jeg den. Meget praktisk, forstyrrer ikke og presser ikke. Under graviditeten er det godt fjernet fra taljen.

Gennemgå Orlett - Korset

Med lænderkorsetfirmaet Ortt mødtes i 1998.
Jeg havde en meget hurtig fødsel, og selv frugten var 5 kg. Som et resultat - forskydningen af ​​hvirvlerne og klemning af en slags nerve. Der var et stærkt slag på venstre ben, smerte, udmattende smerte, bevægelsesbegrænsning.

Gik til manuel terapeut. Nydelsen er ikke billig, men det hjalp mig. Så doktorsindsatsen er ikke forgæves - han råder mig til at købe en korset med 4 stivningsribber fra Orlett-firmaet for at fastgøre min ømme lænk efter manipulationerne.
I den ortopædiske salon blev jeg valgt en korset i størrelse.
Bæres straks efter proceduren, mens kroppen er afslappet. Og altid om morgenen, uden at komme ud af sengen. Blev det ved hånden. Jeg gik kun i hjemmet, fordi du ikke kan bære det i lang tid, bliver du træt. Og på gaden vil du ikke klæde sig om sommeren - stivningsribben ser gennem. Jeg blev behandlet i en manual omkring 2 måneder. Og efterhånden forsvandt alle de smertefulde symptomer.

Periodisk får gamle kampsår til at føle sig. Plus efterårsforværringer og husholdningsarbejde i form af bevarelsespræparater til vinteren. Du lukker op i køkkenet om en dag og om aftenen, "så tæerne sårer, så falder halen ud." Derfor bærer jeg min korset, når jeg sidder og laver dumplings i lang tid, sidder ved computeren eller i dag har jeg lavet emner i 6 timer.

Ribbenene støtter rygmusklerne godt, lad ikke hvirvlerne sidde på hinanden og tvinge mig til at følge stillingen.

Lavet et korset af åndbart net, forstærket med fire metalribber. Udstyret med en velcro fastgøring og to elastiske fastgørere til at justere låsekraften.

Gennemgå Orlett - bandage

Jeg tror, ​​at enhver gravid pige undrer sig over hvad man skal gøre for at forhindre strækmærker, og hvordan man lette ryggen og lændesmerter fra en voksende mave. Også jeg ved 6 måneder gammel begyndte at føle alle graviditetsglædelser. Det var december måned, jeg havde konstant ikke nok luft derhjemme, jeg gik hver dag, men på grund af sværhedsgraden af ​​min mave kunne jeg ikke gå igennem gaderne i mere end en halv time. Jeg besluttede at købe et bandage.

For købet gik til et specialiseret apotek, der sælger ortopædiske produkter fra forskellige virksomheder. En specialist tilbød mig straks et bandage fra Orlett. Måling af min mave, jeg blev tilbudt en størrelse L, viste, hvordan man korrekt bære. Korsetten kan bæres ikke kun under graviditeten, men også efter fødslen, men af ​​en eller anden grund forbød gynækologen at bære en bandage umiddelbart efter fødslen og i løbet af måneden og forklarede, at livmoderen skulle indgå i kontrakten, og bandagen kun forhindrer det.

Efter at jeg blev sat på en bandage, ønskede jeg ikke længere at tage den af, jeg følte støtte fra underlivet og lette i nederste ryg straks og gik fra apoteket derhjemme. Der var ingen ubehagelige fornemmelser fra bandagen, intet presset overalt og stramte ikke. Så blev det holdt i ham indtil fødslen.

Det eneste der er at sidde ubehageligt, når du bærer et bandage.

Det anbefales at sætte på et bandage i en udsat position. Stort intet behøver ikke at være ubehag.

Jeg anbefaler denne bandage til alle gravide piger! I det mindste gøre dit liv lettere i denne periode!

Gennemgå Orlett - bandage

Jeg købte Orlett MS-96 bandage på anbefaling af en fødselslæge-gynækolog. Begynd at bære siden 16 ugers graviditet. Denne bandage er især uundværlig for gravide kvinder, der har problemer med rygsøjlen, nemlig: skiveforstyrrelse, fremspring, osteochondrose. Og faktisk alle gravide. Fordi det er i denne model, at der er halvstive rammeindsatser på bagsiden, der perfekt reparerer ryggen. Musklerne i ryggen og maven på samme tid er ikke så meget spændte under belastning. Det er uerstatteligt for dem, der arbejder, står eller bevæger sig meget. Uden dette bandage ville jeg ikke forlade huset, selv i et par minutter. Desuden havde jeg cervikal insufficiens, og der var en obstetrisk losning pessary. Uden dette bandage ville det være meget sværere at udholde en graviditet.

Gennemgå Orlett - bandage

Bandage.
Graviditet er en test for "styrke" af den kvindelige krop. Ligegyldigt hvor hårdt det lyder, men det er.

Personligt blev jeg ikke foreskrevet et bandage af den behandlende læge. Jeg fik det selv.

Ved en senere graviditet, når fostrets sværhedsgrad går til underlivet, og ryggen gør ondt af dette, og der er stor sandsynlighed for at "tjene" hæmorider, samt alle uønskede striber, er bandagen en uundværlig ting - en livredder.
Selvfølgelig lever vi i den moderne verden og er ikke længere en nyhed ved at justere bandagen, men det er et meget vigtigt aspekt. Forbindelsen er perfekt skræddersyet til at passe til maven.

Kvalitet bomuld med elastan. Det er hverken varmt eller koldt.

Mere.
Når din efterlængte baby kommer i brug, bruger vi en bandage til formålet - ikke at få en ikke-krympende mave, som er svært at slippe af med.

Bare sådan en sej ting blev opfundet for os, kære kvinder!

Jeg håber oprigtigt, at det hjalp med at beslutte, om jeg skulle købe eller ej.
Tak.

Gennemgå Orlett - bandage

Fra en lille graviditetsperiode blev jeg tændt. Min mave voksede langsomt og et sted i den 5. måned, da maven allerede var synlig, udpegede lægen mig et bandage. God ting, stor mand, der kom op med det. Jeg købte den i en ortopædisk salon, jeg kan ikke huske prisen nøjagtigt, men mere end 2000 rubler. Meryl mange bandager og til 1000 rubler og til 5000 rubler. Men mest af alt kunne jeg lide Orlett MS 96 postpartum bandage. Jeg kom næsten ikke ud af det. fordi Jeg havde toppen af ​​graviditeten ved meget varme, jeg valgte et let bandage, og ikke en meget varm. Orlett MS 96 er godt, fordi det er i hullet, hvilket gav luftcirkulation og jeg var ikke så varmt i den. Jeg tror, ​​at det faktum, at jeg har mere end en strækning, også er en fordel for bandagen. Jeg bar ham omkring 4 måneder, vaskede 6 gange for hele tiden. Specielt tog beige - ikke mærke. Og det vil tjene mere end en graviditet, det kan justeres, velcro i fremragende tilstand, fastholden er ikke tabt. Nå, han lossede min ryg perfekt, jeg gik til fods hele graviditeten, jeg gik meget) Jeg råder dig om et bandage af dette mærke. Jeg glemte - efter fødslen havde jeg ikke det, det var en kejsersnit, og bandagens kanter faldt lige på sømmen, her kom arkene til redning. Og så efter fødslen kan en god ting blive forsinket, som du vil

Anmeldelse af Orlett - Plastic ankel ortose

hvid farve - for hurtigt bliver snavset med daglig brug.

Meget stærk fiksering til sagende fod. Brug i hverdagen - hjælper virkelig. Selv bilen får lidt kørsel. Gemmer sig under tøjet.

Gennemgå Orlett - arbejdsstilling korrektur

Jeg købte en stillingstillæg Orlett TLSO-250 (A) BLACK, fordi Jeg har en stærk bøjning, som min ryg gør ondt, især efter arbejde og under lang gang. Jeg bruger korrektoren i cirka 2 uger og er meget tilfreds - jeg har glemt rygsmerter. Jeg plejede at komme hjem fra arbejde, afslappet og kunne ikke flytte, men nu er der praktisk taget ingen smerte.
Det er meget nemt at sætte på og tage af, det er ikke mærkbart under tøj, det begrænser ikke bevægelser. Og prisen sammenligner fordelagtigt med lignende produkter af andre mærker. Den eneste lille ulempe er, at beskyttelsen glider af stropperne og skal rettes, men det er bagateller. Generelt er jeg meget tilfreds med købet.

Gennemgå Orlett - bandage

Jeg vil gerne rapportere) i dag om morgenen bar jeg en bandage (gik shopping). Det var behageligt og intet var blæsende i dag +, og ryggen er sikkert beskyttet. Vi ankom kl 14.00 og tog afsted, det er nødvendigt at vænne os til en lille smule. Desuden går jeg ikke overalt. Bundlinjen: Jeg er meget tilfreds. "

Jeg tror ikke, at det bliver nødvendigt endnu en bandage. størrelse er taget under maven.
Jeg har endda 1 cm i størrelse på lager. Hvis størrelsen hviler på den yderste grænse af omkredsen under maven, så kan størrelsen rådes mere, men i hvert fald vil denne salon måles.

Sibmama - om familie, graviditet og børn

Jeg vil sælge et bandage til gravide Orlett

Meddelelsen fra Imp »Måned 15, 2018 11:56

Bandage Orlett MS-96 (antenatal og postpartum), Tyskland

Størrelse S (ca. 40-44, på OB 88-94, på omkredsen under maven til 85)
Farven er solid, tilstanden er fremragende, som ny.
Pris 1200 rubler.

Fra mig selv:
Meget stærke lindens, holder og fastgør maven sikkert, rygstøtten er fantastisk, jeg fløj med den. I ingen sammenligning er det med de tilsvarende bælter-bånd, den tyske kvalitet. Jeg var meget tilfreds med ham og mange anmeldelser bekræfter dette. Jeg beklager, at jeg i de første 2 graviditeter gik med en bæltefest.
beskrivelse:

Skjult tekst: Vis
Orlett MS-96 Prenatal Bandage er designet specielt til forventede mødre. Det løser pålideligt mavens hulrum og små bækkenorganer i den korrekte fysiologiske position, og understøtter også underlivet.

Brugen af ​​et bandage hjælper med at normalisere fostrets stilling, reducere udviklingen af ​​livmoderhalsens hypertonicitet, forhindre overdreven udstrækning af muskler og hud i underlivet og udseendet af stregmærker.

Bandagen Orlett MS-96 reducerer effektivt belastningen på lændehvirvelsøjlen under graviditeten, reducerer ubehag og rygsmerter.


Fordele og træk ved et bandage:

Tætslange, slidfaste, luft- og fugtgennemtrængelige;
Vævet er biologisk inert og forårsager ikke allergier;
Forbindelsen har yderligere forstærkningsbånd, der gør det lettere at passe og reducere belastningen på lændehvirvelsøjlen.

Udnævnelse brug af antenatal og postpartum brace Orlett MS-96:

Støtte underlivet i 2. og 3. trimester af graviditet;
Forebyggelse af komplikationer på baggrund af graviditet (sikring af fosterets normale stilling, nedsættelse af trykket på bækkenorganerne osv.);
Reduktion af belastningen på lændehvirvelsøjlen under graviditet, forebyggelse af rygsmerter;
Forebyggelse af uterus hypertonicitet;
Forebyggelse af overdreven spænding i livmoderens muskellag og dannelse af strækmærker (strækmærker).


geografisk berdsk, akademisk, obGes. By er muligt.

tel Skjult tekst: Vis 8 95 tre 763 84 16 Marina
Skjul

Bandage. hvad skal man købe?

bedre at tage 2 i 1, prænatal og postpartum - det er normalt tæt
størrelsen er valgt - den måles under maven, den er skrevet på dem, på hvilke mængder de beregnes, i ethvert apotek de vil fortælle dig

Jeg tog firmaet Ortho i et ortopædisk apotek på Malyshev

meget roser bandager af firmaet orlett (de er fra tusind rubler gå)

Jeg havde en separat prænatal og postnatal bandage.

Prænatalmodellen "mave" er sådan http://www.aist.fest-k.ru/index.php?productID=135
det var behageligt i varmen og meget hyggeligt tum i køligt vejr. Størrelsen blev hjulpet af konsulenterne i butikken, de målte lydstyrken under maven. Blev et sted fra 32 uger frem til fødslen.

Postpartum var sådan en http://www.aist.fest-k.ru/index.php?productID=142
I princippet kunne jeg godt lide det, selvom jeg ikke passede størrelsen lidt: i taljen (hvis du kan kalde det så: gy :) det var for stort, selvom det kun var på hofterne. Jeg læser anmeldelser, at denne type bandage gør figuren flad, men bemærkede ikke noget på sin figur :) Det eneste negative er manglende evne til at sidde i lang tid, fordi Forbindelsen er i det væsentlige en ret stiv korset, efter et stykke tid var ryggen nummen: (Da han forsøgte at løsne bandagen, forsøgte han at glide af hans hofter.

Et par generelle ord om bandager:
Det er bedre at prøve flere modeller af bandager (muligvis fra forskellige virksomheder) for at vælge den, hvor du vil være mest behagelig.
I bandagen er det meget vigtigt, at der indeni er et lag af bomuld. Gummiforbindelser kan gnide, og i varmt vejr kan der forekomme stikkende varme.
Når du køber, skal du læse omhyggeligt instruktionerne om at bære bandage (metode til donering og tilladt brugstid).

På jagt efter prænatal bandage. Hvad var din?

Piger, hjælp råd!
Hun spurgte også hende ved det sidste besøg hos lægen, hvis det var på tide at begynde at bære en prænatal bandage. Hun siger at i 3 uger kan du begynde (de er lige gået), de siger, du kommer til receptionen næste gang, jeg vil fortælle dig, hvilket bandage der er bedre.
Nå for de 3 uger, jeg interviewede mine venner, fandt jeg online butikker med montering, jeg målte flere typer og bandagemodeller. Som det viste sig, er bandage-trusserne ikke praktisk for mig (målt af flere modeller), primært på grund af tilstedeværelsen af ​​bukserne. Trusserne er stramme / ubehagelige, ryggen er hård, så boblen til maven sidder flush.
Som et resultat af søgninger og beslag stoppede jeg hos firmaet Anita, her er en sådan model (bandage-bælte, trusser hver for sig):


Desuden har jeg det samme bh. Meget behagelig. Denne bandage, selv om den var dyr, blev lavet kvalitativt - tyndt (på trods af at bæltet) åndede, det var let at justere, så det var behageligt ikke bare at gå, men også at sidde (det var vigtigt for mig, for hele dagen Jeg er på arbejde på arbejdspladsen). Lavet som bælte + boble til maven.

Okay, jeg tror, ​​jeg går til lægen, viser hende et foto og spørger, om jeg kan købe et sådant bandage.

Lægen har efter min mening naturligvis forfulgt mine egne interesser, og det anstrengte mig. Det er ikke en hemmelighed, at mange læger er "i forhold" med medicinsk udstyrssaloner og lægemiddelproducenter. Så min læge gav mig adressen til salonerne, hvor de skulle købe et bandage og anbefalede en (!) Specifik Orlett-model som sådan:

hun afviste alle andre muligheder (herunder dem, jeg valgte).
Nej, jeg forstår at du kan forkaste bandagens MODEL (hun kan vide bedre), men jo ikke kun Arlett har bandager og bælter.
Eller m. er jeg forkert
Hvad forvirrer Orlett er, at anmeldelserne om det er modstridende. Det ser ud til at holde det godt. Men han er høj (23 cm) og det er umuligt at sidde i det (ja, lægen råde mig til ikke at tage det af hele dagen og sidde i det også). Du forstår, at meget afhænger af væksten også. Og jeg er kort, og det betyder, at de samme 23cm vil være præcis "store" for mig og vil knuse, når de sidder.
Den anden ting, der forvirrer, er at han ifølge vurderinger er tyk, er synlig under noget tøj og er absolut ikke godt til sommer. Og jeg bærer bare det hele sommeren.
Den tredje er, at den er syntetisk, og syntetisk er tyk. Jeg var forresten ved at besøge lægen i Anita-vskikh høj shorts med nem støtte fra maven. De er mikrofiber, meget blid og behagelig. Så hun kritiserede mig - de siger, hvorfor bære syntetiske. Hvor er logikken, forstår jeg ikke: tynd mikrofiber betyder, at det er umuligt, og eg syntetik, hvor det er umuligt at være om sommeren, er det muligt?

Hvad skal jeg gøre - det ved jeg ikke. Lægen sagde næste gang bandagen med mig bringer Det er klart, at jeg kan bringe og ikke ham, og den anden. Jeg vil bare sige, at jeg målte ham og han passede mig ikke.
Men hvad forvirrer mig: hvad hvis jeg køber et bandage efter min smag, hvilket er kontraindiceret for mig? Måske det her?

Hvilke råd vil du give? Jeg ønsker ikke at købe en unødvendig eller forkert ting.
Og hvilke bandager har du på dig?

Top 10 barselforbindelser

Feature Rating

Obstetrikere og gynækologer anbefaler, at mange gravide kvinder bruger et prænatalbånd til komfortabel fødsel. Det minimerer risikoen for stregmærker på huden, udseendet af smerter i ryggen under længerevarende stående oprejst og hjælper endda med at undgå forflytning af organer, udseende af brok og divergensen af ​​musklerne. De er kendetegnet ved, at de er lavet af et meget blødt elastisk materiale, som er åndbart og ikke forårsager irritation, samt allergi, med et elementært fastgørelsesmiddel og indeholder ikke faste elementer.

Postpartum bandager kan bruges ikke kun efter fødslen, men også efter forskellige operationer. De hjælper med hurtigt at returnere musklernes oprindelige tilstand, bidrager til korrekt dannelse af postoperative suturer. Sådanne elastiske produkter skal vælges i overensstemmelse med størrelsen og det ønskede resultat. For at opnå en hurtig effekt er det nødvendigt at være særlig opmærksom på valget af et ortopædisk produkt. For en hurtig søgning efter den bedste mulighed, er nedenstående vurderingen af ​​prænatal, postpartum og universale bandager af forskellige virksomheder og fremstillingslande baseret på kundeanmeldelser.

Bedste prænatabånd til gravide kvinder

Prænatalbåndet produceres af producenter oftest i form af korsetter. Dette skyldes deres gavnlige egenskaber og brugervenlighed. Et sådant ortopædisk produkt kan redde en gravid kvinde mod ubehagelige smerter og fornemmelser. At bære et sådant bandage begynder i 2-3 trimester, når maven allerede begynder at erhverve eller allerede har taget den ønskede form. Produktet bidrager til den korrekte udvikling af fosteret, holder alle de indre organer i den rigtige position og reducerer belastningen på rygsøjlen. Som følge heraf føles en kvinde selv i de sidste perioder komfortabel og føles ikke smerte i underkroppen, hvilket ofte ses hos piger, der ikke bærer et antitatisk bandage. Et andet argument til fordel for at købe et sådant produkt er at forhindre dannelse af strækmærker på huden. Bedømmelse de bedste antenatale bandager vil hjælpe med at træffe det rigtige valg.

4 FEST 1444

I mere end et år har prænatalforbindelsen i form af et bælte fra en russisk producent været behagelige mødre. Justerbar bælte og velcro gør det nemt at bruge, det er ikke nødvendigt at bruge meget tid på sin fiksering. Producenten tilbyder kvinder tre farver i bandagen, der passer til ethvert tøj og humør: klassisk hvid, praktisk sort og romantisk lysrosa. Du kan bære det oven på tøj eller under det.

Eksperter anbefaler at gravide kvinder bærer et bandage i vandret stilling, hvilket garanterer den mest korrekte fixering af muskler og indre organer. Perforering på produktet sikrer normal vejrtrækning af huden og forebyggelse af den ubehagelige følelse af "drivhuset". Specielt anbefales at bære denne bælteelskere af aktiv livsstil, der er på deres fødder i mere end tre timer. I kundeanmeldelser bemærker de, at denne model er perfekt fastgjort på bagsiden, hvilket eliminerer ubehag og giver lethed, når du flytter.

3 Medela 200.08

Elastisk støttebælte til gravide fra firmaet Medela - et godt budgetfund. Farvepaletten og det brede størrelsesområde vil glæde enhver kvinde, uanset hvilken mængde hun har. Fraværet af sømme gør modellen meget behagelig, fordi intet vil grave ind i huden og efterlade ubehagelige spor. Maksimal overholdelse af kroppen og en lille tykkelse af materialet gør båndet usynligt under stramt tøj. Microfiber forårsager ikke allergiske reaktioner og andre irritationer af en kvindes sarte hud.

Særlige gennemskinnelige indlæg på forsiden af ​​produktet eliminerer muligheden for at klemme underlivet, og den komprimerede modsatte del skaber ekstra støtte til den gravide kvinde fra bagsiden, hvilket giver en følelse af komfort og pålidelighed. Ved første øjekast ser det ud til at produktet ikke tillader luft, men det er det ikke. Modellen kan vaskes i en skrivemaskine, hvilket er en stor fordel, den er godt slidt, mister ikke sin form og ydre forbrugeregenskaber i lang tid. At dømme efter kvinders anmeldelser er dette det bedste antitale bandage i "priskvalitet" -forholdet.

2 Tonus Elast 0008

Bandagen til gravide kvinder lavet i Letland er lavet i form af et korset og har en behagelig velcro fastgøring. Den er lavet af bomuldstrik, forårsager ikke allergier på huden og er meget praktisk at bruge. Det brede bånd, behagelig form og klassisk udseende - alt dette kombinerer bandagen TONUS ELAST 0008. Lavet i hvidt.

  • behageligt og høj kvalitet materiale;
  • komfort ved brug
  • behagelige fornemmelser på huden;
  • god ortopædisk virkning
  • forhindrer perfekt strækmærker;
  • optimale omkostninger.

1 Orlett MS-99

Tysk antenatal bandage af polyester, bomuld, spandex og nylon. Det adskiller sig fra tidligere modeller i øget stofdensitet. Produkt farve: beige. Den har flere stivere og højde, hvilket giver støtte ikke kun maven, men også den øvre thorax. Høj kvalitet af denne bandage til gravide sikrer den lange brug. Det klare sig godt med sine funktioner og giver en kvinde mulighed for at føle sig godt selv i de sidste faser af graviditeten.

  • høj kvalitet materialer;
  • høj slidstyrke
  • bredt bord af størrelser;
  • giver behagelig bevægelse;
  • åndbart stof.
  • høj pris;
  • 100% forhindrer ikke stregmærker;
  • smal farveområde.

Det bedste universelle bandage til gravide kvinder

Bedømmelsen af ​​de bedste bandager kunne ikke gøre uden en særskilt kategori dedikeret til universelle produkter. De har dette navn på grund af sin alsidighed. Muligheden for at bruge denne type bungee både under graviditet og efter fødslen gør dem særligt populære på markedet. Ved køb af et universalbandage sparer pigen penge og tid, fordi hun behøver ikke vælge to forskellige produkter. Ortopædiske egenskaber giver et godt helbred for mor og barn før fødslen, og efter dem bidrager det til hurtig genopretning af den kvindelige form.

3 Mama Comfort Ideal Universal

Bandagen af ​​den russiske produktion adskiller sig i optimal pris og et godt forhold mellem pris og kvalitet. Det har et universelt formål, lavet af polyamid og elastan, som let tager form af maven, uanset størrelsen. Det kan bruges før og efter fødslen ved blot at dreje bandagen på hovedet. Produktet hjælper med at reducere belastningen på rygsøjlen og reducerer ubehagelig smerte i ryg og ryg.

  • lav pris;
  • elastiske materialer;
  • pålideligt fastgørelsesmiddel;
  • bredt størrelsesområde;
  • stærkt synlig under tøj;
  • ikke særlig behagelig følelse, når du bruger
  • for stramt.

2 Orlett MS-96

Universalbandage Orlett MS-96 klare perfekt med sine opgaver, både før og efter fødslen. At dømme efter anmeldelser, forhindrer det virkelig udseende af stregmærker, mærkes ikke, når det bæres, og forbedrer kvindens fysiske tilstand. Det lindrer også fra rygsmerter i prænatal perioden og hjælper med hurtigt at komme i form efter fødslen af ​​barnet.

  • et særskilt klæbrig lag for at justere bindingenes volumen
  • høj slidstyrke
  • behagelig følelse, når du bærer;
  • hurtigt strammer maven efter fødslen.

1 Orto DB 111

Universalbandage fra en populær tysk producent har en anatomisk bekvem form, passer godt til kroppen og giver behagelige fornemmelser, når du bærer. Produktet er egnet både til brug før levering og efter. Stoffet er elastisk, åndbart og naturligt. I denne bandage er det praktisk ikke kun at gå og sidde, men endda at sove.

  • korrekt form
  • elastisk materiale;
  • pålideligt velcro tape;
  • gode ortopædiske egenskaber;
  • perfekt lindrer smerter og understøtter mavemusklerne.
  • lav slidstyrke
  • Ikke særlig behagelig at bære efter levering.

Den bedste postpartum bandage

Brugen af ​​en bandage efter fødslen bidrager til stramningen af ​​abdominale muskler og understøttelsen af ​​de indre organer. Med dette produkt kan pigen ikke bekymre sig om en løs mave eller stregmærker. Hvis du har gennemgået en kejsersnit, har du specielt brug for denne type ortopædiske midler. De reducerer smerter og danner en regelmæssig ar. Rating de bedste postpartum bandager vil lette vanskelige valg blandt en bred vifte af produkter og vil spare værdifuld tid.

3 Trives T-1222

I mere end et kvart århundrede har et firma fra Skt. Petersborg produceret kvalitetsprodukter til gravide kvinder og ikke kun. Helt alle produkter har certifikater, der bekræfter produktets fremragende kvalitet. Postpartumbæltet T-1222 er det mest populære produkt hos den indenlandske producent. Lavet af mesh materiale, der cirkulerer luft. Velcro fastgørere hurtigt og uden problemer løse bæltet i den ønskede position. Særlige sten af ​​medicinsk plast, syet i et bandage, vil ikke tillade lændehvirvelområdet at overbelaste, du behøver kun at placere dem korrekt i forhold til rygsøjlen (det anbefales at læse vejledningen omhyggeligt før brug).

En ekstra plade på forsiden af ​​produktet vil skabe effekten af ​​en strammet mave efter fødslen, og den nøgne diskrete skygge vil være usynlig under lyse tøj. Kunderne siger, at denne model er lækker i plejen: kun håndvask med en delikat rensemiddel. Det er strengt forbudt at tørre ved hjælp af varmeapparater, gnide, klemme og stryge.

2 Nuova Vita 11698

Bandage i form af trusser, sandsynligvis den mest komfortable mulighed for dem, der er i konstant bevægelse. En sømløs korset til unge mødre gør et fremragende arbejde med opgaven med at opretholde og korrigere figuren i de første måneder efter fødslen. Blødt væv passer behageligt til kroppen uden dannelse af folder, jævnt gentagende anatomiske linjer. Manglende søm garanterer en behagelig sok i lang tid.

Forbindelsen er helt usynlig selv under de mest passende tøj, så du kan føle din egen tiltrækningskraft og lethed. Komfortabel pasform af produktet vil ikke tillade ham at krølle i taljen. Fabrikanten hævder en særlig egenskab af et stof, der har en antibakteriel belægning. Forbindelsen er fastgjort med kroge mellem benene og forhindrer klæbe på tøj. En bred størrelse og farvepalette vil finde et svar i hjertet af enhver kvinde. Dette er den bedste mulighed postpartum bandage.

1 Belly Bandit Original

Den "oprindelige" model af det amerikanske selskab var den første i Belly Bandit-linjen, så den kan ikke prale af et sofistikeret design, men det forhindrer det ikke i at forblive det bedste på verdensmarkedet. Eksperter anbefaler at bære det efter fødsel og operation. Det understøtter perfekt svækkede muskler, skaber ikke ubehag ved kontakt med suturer og ar. Det unikke materiale bringer hurtigt de indre organer og mavemusklerne i en normal tilstand, hvilket forhindrer fremspring af navlen.

Bandagen simulerer problemområdet af maven og lindrer spændinger fra rygmusklerne. Det er behageligt at bære, det deformerer ikke efter vask. Graden af ​​spænding reguleres afhængigt af ønsker. At dømme efter anmeldelser af kunder garanterer regelmæssig genopretning af muskeltonen og kroppen som helhed, hvilket reducerer forekomsten af ​​stregmærker på huden.