Sour-milk mix LITTLE

Det lader til, at du ikke kun kan sure mælk

At det kan

Jeg fodrede blandingen - hele tiden - som en effekt for fordøjelsen - det er fremragende, men efter et par dage begyndte diatesen, jeg måtte ændre

Denne blanding reddede sin søn af forstoppelse, kun et par måneder og spiste det.

Jeg gav 30 ml her til morgen før hovedet, og vi gik så godt på toilettet! (Før det kunne 3 dage ikke!) Jeg ved ikke, om det er tilfældigt eller ej. Og hun fortalte børnelægerne, så hun råbte næsten på mig, at jeg købte det og gav det til mit barn uden recept fra lægen, som hun betragtes som medicin! Så jeg tror måske 30 ml før sengetid hver dag for at forlade? Har du lige givet det eller kombineret det med en mælkebarn?

Dette er en tilpasset blanding, ikke helbredende og kan være din babys hovedmad... ja i to måneder har jeg kun givet hende... børnelæger i den gamle skole skræmmer ordet fermenteret mælk i titlen, de synes det er kefir))

Hvordan veksler du? Engang det, engang det?

Har du en børnelæge udpeget fermenteret mælk eller har besluttet?

Vi har også taget det selv, så barnlægen nådede mig så meget, de siger, det er som medicin, og du kan ikke give det uden en læge recept! Jeg er nu i tvivl! Det forekommer mig, at det ikke vil være overflødigt, men nu tøver jeg

Jeg fodrede min pige sådan en blanding en gang om dagen for natten.
i rd gav de en lille baby, men kolik startede i princippet som alle andre))))))) Der er ingen læge på vores hjemmeside, så jeg er selv en læge, desværre. Jeg løb ind i posten her et sted Efter blandingen går babyer bedre på toilettet, og de springer godt, og de har ikke noget at koge... det eneste de anbefaler, er at give det 1-2 gange om dagen, og resten af ​​fodringen er den sædvanlige blanding af samme mærke. begyndte med et slag, kolik gået i 3 dage, anbefalet til hendes to veninder, da børnene fik kolik eller forstoppelse, hjalp alle. Så tror jeg ikke kun fra ær værdi for pengene, men resultatet er glædeligt, om end på et "men", hvis blandingen er børnecentreret tilgang.

Tak for at skrive i så detaljeret) Blandingen passer mig, det gør jeg, jeg giver det en gang om dagen, men ikke om natten, men om morgenen. Jeg giver kun få dage, men jeg ser allerede, hvordan stolen er forbedret.

du drikker 3 af pakken og derefter reducerer antallet af feedings (for eksempel hvis der er 3 af dem om dagen) til en, så om dagen... resultatet bliver gemt, og du kan uden det derefter))) 1 pakke forudsat at den bliver fodret en gang om dagen, nok i 15 dage... dvs. 1,5-2 måneder, drik og du vil være glad))) det er ikke nødvendigt at spise det i et år)))))))))

Jeg fodrer stadig en gang om dagen. Nå, jeg håbede om en halvanden time at drikke det, og det er det!
Tak fordi du har malet det i så detaljeret!

Baby 1 sur mælk anmeldelser

Ny generation af blandinger

med modermælksoligosaccharider

VÆLG EN AF PRODUKTER

Similac Gold 2

Brystmælk Oligosaccharider

Brystmælk Oligosaccharider

  • Den tredje volumenkomponent i modermælk 4
  • Tidligere fraværende i modermælkserstatninger
  • Mere end 15 år er blevet grundigt undersøgt, og de seneste fremskridt inden for videnskab gør det muligt at tilføje dem til modermælkserstatninger.

Bevist klinisk bevist: 5-8

KOMFORTABLE DIGESTION

Mindre kolik, mindre græd efter en uge 9

SUPPORT IMMUNITY

Infektionssygdomme dobbelt så sjældent 10

Den unikke sammensætning af Similac Gold giver behagelig fordøjelses- og immunitetsstøtte.

Oligosaccharider 2'-FL

Klik på mig!

Stimulere væksten af ​​gavnlige bakterier i tarmen, hvor 70% af cellerne i immunsystemet er placeret, og hjælper også med at reducere forekomsten af ​​symptomer på fordøjelsesbehov (kolik, forstoppelse)

Ingen palmeolie

Hjælper med at reducere forstoppelse og højere calciumabsorption 11

Bifidobacterium B. lactis

Et effektivt og velundersøgt probiotikum, der hjælper udviklingen af ​​sund intestinal mikroflora og opretholder sundheden i fordøjelsessystemet

nukleotider

Byggemateriale til DNA af alle celler i kroppen

FOS Prebiotics

De er mad til gavnlig intestinal mikroflora, bidrager til bløde afføring

Klik på mig!

Vigtigt: Brystmælk er den bedste mad til barnet, det skal opbevares så længe som muligt. Hvis amning ikke er mulig, hjælper børnelægerne dig med at vælge mælkeformlen i sammensætning og egenskaber tæt på modermælk. Similac Gold 2, Similac Comfort 2, Similac Hypoallergenic 2 - designet til fodring af børn i alderen 6 til 12 måneder.

  1. Tættere sammenlignet med modermælkserstatning uden oligosaccharid 2'-FL.
  2. Guld - Guld.
  3. Først registreret i Rusland. Statens registreringsbevis № RU.77.99.32.005.E.001694.04.18; RU.77.99.32.005.E.001695.04.18; RU.77.99.32.005.E.001696.04.18 af 04.23.2018.
  4. Efter lactose og fedt.
  5. Ægteskab, B.J., R.H. Buck, K. C. Goehring, J.S. Oliver og J.A. Williams (2015). "Spædbørn fyldte op en form og en 2'FL optagelse som brystfødte spædbørn". J Pediatr Gastroenterol Nutr 61 (6): 649-658.
  6. Goehring, K.C., B.J. Marriage, J. S. Oliver, J. A. Wilder, E.G. Barrett og R.H. Buck (2016). "En formel indeholdende 2 '-Fucosyllactose haven Inflammatoriske Cytokiner i en Randomized Controlled Trial". J Nutr 146 (12): 2559-2566.
  7. Kajzer J., Oliver J., Ægteskab B. Gastrointestinal tolerance af formlen suppleret med oligosaccharider. FASEB J. 2016; 30 (1Supp): 671.
  8. Abbott Nutrition Data på fil 2017.
  9. Ifølge en prospektiv, multicentre, uforlignelig klinisk undersøgelse af Abbott blandt børn i de første to måneder af livet, overføres til en blanding med 2-FL fra en blanding uden 2-FL, 2017. Det kombinerede angst og gråtintensitetsindeks faldt med 40% (median) til 7- På en dag med anvendelse af blandingen med 2-FL hos børn med symptomer på kolik (angst, gas og græd), indledende.
  10. Ifølge en analyse af bivirkninger, der blev rapporteret som led i en klinisk undersøgelse af Abbott, blev børn, der fik en blanding med 2-FL, registreret 66% færre rapporter om infektionssygdomme i respiratoriske organer (bronkitis, bronchiolitis, bronchopneumoni, lungebetændelse, kronisk infektion, nasopharyngitis, bihulebetændelse, infektion i øvre luftveje) sammenlignet med børn i kontrolblandingen uden 2-FL, 2017
  11. Sammenlignet med palmeoliebaserede modermælkserstatninger.

* Prebiotisk findes først kun i modermælk.

Baby (fermenteret mælk)

Vi har en trist oplevelse med fermenteret mælkeblanding..

Hvad er der sket med dig?

Sønnen kunne godt lide hende meget, og han nægtede at spise den sædvanlige, rådgav, at de kunne spise, hvis intet ville forstyrre os, vi skiftede helt til hende, og om natten gav han os varme, maven blev beskåret, det var et mareridt, vi løb straks til lægen og vi ændrede blandingen... men igen er alt individuelt, og måske vil du ikke.

Det viste sig at være en blanding for barnet: (.
Damn... Jeg ville købe det til natten på nærende.... og den enkle baby ville være enig i at være nærende ikke overhovedet?

Prøv det generelt, kolomolochku meget godt, men tag ikke risiko endnu, du vil være i stand til at prøve ældre!

Vi var på den sædvanlige lille, i første omgang var alt fint, da forstoppelsen skrig af hysteri, i går i går var de helt tilfredse med similac, hysterien stoppede

Vi er på den sædvanlige baby alt er godt) Jeg ønskede at vide om den surmælk at give om natten?

Baby sur mælk anmeldelser

Sur mælk baby læge anmeldelser

Sour Milk Baby

Baby Sour-milk er designet til fodring børn fra fødsel til 1 år.

Mælk Baby Sour Milk er en omfattende, fuld og forsigtig pasning af de mindste.

Blandingen giver babyen alt, hvad der er nødvendigt for en vellykket udvikling og vækst.

Et træk ved denne arrogance kan kaldes et fald i sværhedsgraden og hyppigheden af ​​symptomer på fordøjelsesproblemer (kolik, forstoppelse).

Hvis amning ikke er mulig, kan Sour Milk Baby anbefales til sunde børn med følsomt fordøjelsessystem.

Især hvis barnet var tilbøjeligt til kolik og angst.

For sunde børn med nedsat appetit, herunder under genopretningsperioden efter intestinale infektioner, anbefales det også at bruge Baby KM.

Det kan bruges som en basisblanding eller i kombination med modermælk eller en basisk blanding ifølge anbefaling fra en specialist.

Indtrædelsens varighed er ikke begrænset.

Præparatet Malyutki CM indeholder: skummetmælk, maltodextrin, valleproteinkoncentrat, demineraliseret valle, en blanding af vegetabilske olier, lactose, mineraler, vitamin kompleks, emulgator sojalecithin, taurin, sporstoffer, inositol, surdej mælkesyre kulturer (lactobaciller, bifidobakterier, cholin.

Baby mælk formel "Baby 1": anmeldelser, sammensætning, instruktion

Alt, der er nødvendigt for barnets helbred og fulde udvikling, er indeholdt i modermælk. Men hvis der er behov for kunstig fodring, er det vigtigt at vælge den rigtige mad. En af lederne i denne kategori af produkter - en blanding af "Baby 1". Anmeldelser af moms og fagfolk vil hjælpe dig med at vurdere kvaliteten af ​​mad.

Producentoplysninger

"Baby" - fermenteret mælkeblanding, som er produceret af det verdensberømte firma "Nutricia". Dette er en hollandsk organisation, der specialiserer sig i ernæringsforskning. Inkluderet i den internationale koncern af virksomheder "Danone". I mere end 30 år har beboere i 130 lande verden over brugt virksomhedens produkter. På Den Russiske Føderations område begyndte aktiviteterne "Nutricia" i 1994. Udover den betragtede "Baby" producerer virksomheden også grød "Kid" og mælk "Nutrilon".

Produkt Brief

"Baby" - fermenteret mælkeblanding til kunstig fodring. En generel egenskab ved produktet kan dannes på flere punkter:

  • tørt, groft kornet gulligt pulver med mælkeagtig lugt;
  • blandingen pakkes i papemballage, emballagen kan have en masse på 350 eller 700 gram;
  • fremstillet af komælk, som passerer veterinærinspektion, inden den sendes til planten;
  • kvaliteten af ​​emballagematerialerne samt maling, der påføres påskrifterne, kontrolleres nøje.

Typer af blandinger

"Baby" (formel nr. 1) fra fødslen giver babyer alle de nødvendige næringsstoffer. Det er af to typer:

  • Normal. Til sunde børn som en komplet kost.
  • Premium. Designet til at gøre en forskel i ernæring af børn med fordøjelsessygdomme.

Sammensætningen af ​​blandingen

Sammensætningen af ​​blandingen "Baby 1" så tæt som muligt på formlen af ​​kvindelig modermælk. Denne babymad omfatter følgende komponenter:

  • Demineraliseret valle - en kilde til lactose og albumin (værdifulde valleprotein).
  • Vegetabilske olier (rapsfrø, majs, kokosnød) - Fedtstoffer med lav molekylvægt, der let absorberes af barnets krop og giver en følelse af fylde.
  • Mælkesukker - giver blandingen en sødlig smag.
  • Galacto-oligosaccharider og fructooligosaccharider stimulerer udviklingen af ​​sund intestinal mikroflora.
  • Lecithin er et godkendt emulgator, som fremmer bedre opløsning af produktet i vand.
  • Ascorbylpalmitat er en antioxidant.
  • Citronsyre er et aromastoffer og konserveringsmiddel.
  • Nukleotider - bidrager til det normale forløb af intracellulære energiprocesser.
  • Vitaminkompleks - til normal udvikling og vækst.
  • Inositol - giver vævstilvækst og normal funktion af centralnervesystemet.
  • Cholin - forhindrer lever fedme.
  • L-carnitin - muskelvækst og aktivitet.
  • Mineralkompleks - sund vækst og mental udvikling.

Sådan tilberedes en blanding af "Baby 1"

Ikke kun sammensætningen, men også fremgangsmåden til fremstilling af blandingen spiller en afgørende rolle i barnets mætning og velfærd. Høj kvalitet og afbalanceret babymad - en blanding af "Baby 1". Madlavningsinstruktioner omfatter flere trin. nemlig:

  • varme vandet til 40 grader celsius;
  • For hver målt sked tørt halvfabrikata skal du bruge 30 ml vand;
  • læg pulveret og væsken i flasken, luk det tæt og skak kraftigt, indtil massen er homogen uden klumper;
  • læg en blanding på dit håndled for at se om det er for varmt til din baby;
  • Efter afslutningen af ​​fodringen vaskes flasken godt, så blandingen ikke tørrer på beholdervæggene.

Børn kan ikke fodres med mælkepulver på forhånd. Gør det lige før fodring. Inden for 20 minutter efter blanding af ingredienserne bliver produktet ubrugeligt og mister alle ernæringsmæssige egenskaber.

Er baby mad egnet

Sammensætningen og fedtindholdet i "Baby 1" -blandingen passer perfekt til behovene hos den nyfødte. Dette produkt har alt hvad du behøver for barnets normale fysiske og mentale udvikling. Ikke desto mindre er hver babys legeme individuel. Derfor er der altid risiko for, at blandingen ikke virker. Uoverensstemmelsen kan have tre manifestationer:

  • Tummy problemer. Hvis barnet lider af kolik eller afføring, er der sandsynligvis ernæringsproblemer. Prøv at erstatte den sædvanlige "Baby" med "Premium" -produktet, der indeholder probiotika. Hvis dette ikke hjælper, skal du ændre strømmen.
  • Overensstemmelsesvægt normal. Hvis en baby vinder for hurtigt eller tværtimod er meget lille i sin alder, kan du ikke beregne antallet eller størrelsen af ​​portionerne korrekt. Hvis du gør alt i overensstemmelse med normen, passer ikke blandingen med barnet.
  • Allergisk reaktion. Hvis et barn ofte har diatese, udslæt eller kløe, er det sandsynligvis det en allergisk reaktion på det protein, der udgør baby mad.

Kategorien "Baby 1" tilhører kategorien tilgængelig baby mad. Prisen for en lille pakke (350 gram) er 250 rubler. For en 700 gram pakke skal betale omkring 400 rubler. Således er en stor emballage mere rentabel. Dette produkt distribueres gennem apotek og detailkæder.

Bland kategorier efter alder

Under varemærket "Baby" produceres fire typer af blandinger til forskellige aldre. nemlig:

  • Nr. 1: fra 0 til 6 måneder;
  • Nr. 2: fra seks måneder til et år
  • Nr. 3: "Baby", spædbarnsformel fra 1 til et og et halvt år;
  • Nr. 4: fra et og et halvt år til slutningen af ​​mejeriet.

Forskellen mellem blandinger nummer 1 og nummer 2

Blandingen af ​​blandingen "Baby 1" er lidt anderledes end produkter beregnet til andre aldre. "Enhed" indeholder en masse kaseinprotein. Dette stof giver babyen en følelse af fylde, hvilket gør ham munter og rolig. Der er også nok mineraler og vitaminer, der er designet til at sikre barnets sunde vækst.

"Baby 2" er baseret på skummetmælk i kombination med probiotika, som normaliserer tarmmotiliteten. Tilskuddet til sammensætningen er valle og vegetabilske olier, der let absorberes af børnenes krop og øger varens værdi af produktet.

Overgangen mellem forskellige typer af blandinger

For børn op til 6 måneder beregnes blanding "Baby 1". Anmeldelser af moms og læger indeholder oplysninger, som du ikke dramatisk kan ændre strømmen til en anden, beregnet for ældre alder. Overgangen skal ske gradvist, fordi den nye kemiske sammensætning af fødevarer er et stress for den skrøbelige organisme. Dette skal ske i overensstemmelse med følgende regler:

  • Begynd at introducere ny blanding med en modtagelse inden for en dag. Hvis barnet føles normalt, skal du øge antallet af feedings med en ny forbindelse til to, mens du fortsætter med at overvåge barnets tilstand. Med en normal opfattelse af blandingen skal du tilføje dagskursen til halvdelen af ​​kosten. Og kun om få dage kan du foretage en komplet udskiftning. Hvis overgangen er brat, kan der forekomme kolik og afføring.
  • Den første del af den voksne skal gives til barnet om morgenen. Resten af ​​dagen skal du overvåge barnets helbred. Du skal også nøje observere om der var udslæt eller andre allergiske manifestationer på kroppen.
  • For gammel og ny mad skal du bruge forskellige flasker. Selv hvis du vasker beholdere godt, udelukker dette ikke tilstedeværelsen af ​​madrester på væggene eller i vanskelige steder. Forskellige formuleringer bør ikke blandes sammen.

Positive anmeldelser

Vil hjælpe til at forstå fordelene ved et sådant produkt som en blanding af "Baby 1", anmeldelser moms. Kvinder der allerede har værdsat denne baby mad siger om sine fordele:

  • Forholdet mellem fedt og mælkesukker er optimalt afbalanceret. Således formåede producenten at bringe sammensætningen af ​​produktet til modermælk så tæt som muligt.
  • Lav pris. Importerede blandinger med samme sammensætning er meget dyrere.
  • Børn spiser blandingen godt, de kan lide smag og tekstur.
  • Mættet vitamin- og mineralsammensætning. Dette er især vigtigt for børn, der af forskellige grunde ikke modtager modermælk.
  • Blandingen normaliserer helt babyens fæces. Det bliver dagligt og forekommer næsten på samme tid.
  • Lys informativ emballage.
  • Blandingen kommer til at smag ikke kun babyer, men også moms, der ammer. Nogle kvinder foretrækker at bruge den i stedet for mælk, for ikke at forårsage kolik i et barn på HB.
  • Produktet er fantastisk som et supplement til modermælk (kombination fodring) til babyer, der ikke går i vægt godt.
  • Under brugen af ​​blandingen bliver barnet roligere og mindre whiny, som han føler sig fuld.
  • Produktet er pakket i en foliepose, der holder alle næringsstoffer godt.
  • Ud over at bruge til baby mad, er "Baby" god til at lave lækre og sunde hjemmelavede desserter.
  • Eliminerer problemet med forstoppelse hos et barn.
  • Indeholder en bekvem måleske.
  • På grund af det øgede indhold af mælkeprotein er "Baby" blevet et fremragende kosttilskud for atleter, der arbejder med muskelvækst.
  • For børn, der lider af forstoppelse, er der mulighed for en blanding med præfikset "Premium". Det er beriget med probiotika.
  • Både halvfabrikata og den færdige blanding har en behagelig, udtalt mælkestøj. Dette er en af ​​grundene til, at børn sjældent nægter at bruge dette produkt.
  • Efter blanding og brug på væggens flasker forbliver ikke sediment, som det ofte er tilfældet med andre mærker af babymad.

Negative anmeldelser

Nogle negative øjeblikke karakteriserer blandingen "Baby 1". Anmeldelser indeholder oplysninger om sådanne fejl i produktet:

  • Barnet bliver hurtigt vant til blandingen og holder op med at spise det. Det er nødvendigt at øge størrelsen af ​​portioner, på grund af hvad barnet begynder at få meget vægt.
  • Blandingen er ikke særlig opløselig i vand. Flasken skal rystes i lang tid, i hvilken tid køles den meget ned (temperaturen er meget lavere end den anbefalede 37 grader).
  • Blandingen opnås ofte med klumper, som børnene ikke kan lide.
  • Uheldig kartonemballage. Når blandingen i pakken er mindre end halvdelen, er det ret problematisk at få det med en ske. Alternativt kan du hælde det i en anden, mere bekvem krukke.
  • Hos børn med mælkeproteinallergi forårsager denne blanding ikke negative reaktioner. Dette tvivler på den faktiske mængde og kvalitet af de mælkekomponenter, der udgør produktet.
  • Efter åbning af pakken kan den opbevares ikke mere end 14 dage. I løbet af denne tid har blandingen ikke altid tid til at bruge, hvis barnet er blandet.
  • Under omrøring af blandingen dannes der meget skum.
  • Blandingen er ikke hypoallergen, så der er tilfælde, hvor det ikke er egnet til babyer.
  • Mælkeproteinindholdet er for højt, ligesom for nyfødte, så babyer ofte har kolik og andre maveproblemer i de tidlige stadier af fodring.
  • I sammensætningen er der palmeolie. Det er også skadeligt for voksne. Og for babyens svage organisme og endnu mere.
  • Pulverets struktur er meget løs og støvet. På grund af dette er det ret svært at sætte det i en ske og hælde det i en flaske uden tab.

Mælk formel til spædbørn

Sjælen sørger for, at kvinden skal fodre barnet fra de første timers liv med modermælk. Dette er den mest nyttige og afbalancerede mad til den nyfødte. Modermælk er beriget med alle de nødvendige elementer til udviklingen af ​​barnet og deltager også i en vigtig proces - dannelsen af ​​immunitet. Desværre er der situationer, hvor du af en eller anden grund skal opgive denne type fodring og begynde kunstig fodring. I dag på apotekernes hylder kan du se et stort udvalg af blandinger til nyfødte, herunder fermenteret mælk. De adskiller sig ikke kun af producentens mærke, men også af sammensætningen, hvis valg bør nås med alt ansvar under hensyntagen til deres krummer.

Hvad er fermenteret mælkeblanding

Mælk formel til fodring babyer adskiller sig fra den sædvanlige og tilpasset i første omgang sammensætning. En sådan ernæring, som det allerede er klart fra navnet, er lavet af mælk, der er gæret med specielle bakterier. Sammenlignet med kefir, yoghurt og andre mejeriprodukter absorberes blandingen bedre af nyfødte og udøver ikke en ekstra byrde på de stadig ufuldkomne nyrer. Dette skyldes, at det pulveriserede produkt indeholder meget mindre protein, som også delvist er delt. Sidstnævnte er også en vigtig forskel i blandingen og giver det fermenterede mælkeprodukt lettere og sikkert at passere gennem fordøjelseskanalen.

Sammensætningen af ​​højgæret fermenteret mælkeblanding, ud over mineralsammensætningen, vitaminer og de vigtigste elementer (proteiner, kulhydrater og fedtstoffer) bør indeholde følgende yderligere komponenter:

  1. Levende bifidobakterier, der signifikant forbedrer tarmmikrofloraen og forhindrer væksten af ​​mikrober.
  2. Lactulose, lysozym, tauriin. Disse stoffer er aktivt involveret i fordøjelsen.
  3. Globuliner og albumin i det rigtige forhold - de giver dig mulighed for at bringe det kunstige fødevareprodukt så tæt som muligt på modermælken.

På trods af den afbalancerede sammensætning bør gæret mælkeblanding kun gives til barnet på anbefaling af en børnelæge. En sådan ernæring er tildelt børn, der lider af en ubalance i tarmkanalens mikroflora, stærk kolik og vedvarende diarré. Blandingen hjælper perfekt til at styrke den naturlige styrke af spædbarnets mave og normalisere sit fulde arbejde.

En anden fordel ved mælkesyre dietten, der skal isoleres, er det hurtigabsorberende jern i sammensætningen. Det er derfor, de bliver vist til børn med en mangel på dette element og anæmi.

Det er vigtigt at huske, at indførelsen af ​​sådanne blandinger udelukkende udpeges af en specialist. Hvis der er et ønske om at tilføje "sure" produkter til en nyfødtes kost, er det nødvendigt med en høring af lægen for at bestemme hensigtsmæssigheden af ​​en sådan manipulation.

Bivirkninger og forholdsregler

Barnlæger anbefaler at introducere fermenteret mælk gradvist i en spædbarns kost, i små portioner, der nødvendigvis kombinerer med den sædvanlige kost. Efter det første indtag er det nødvendigt at overvåge alle ændringer, der forekommer med crumb-afføring, allergiske manifestationer, adfærd.

Nogle reaktioner kan tilskrives tilpasningen af ​​den nyfødte til et nyt produkt, som regel de finder sted den næste dag. Der er dog tegn på, at blandingen ikke er egnet til barnet. Listen over sådanne manifestationer omfatter:

  • alvorlig allergisk reaktion
  • rigelige og hyppige flydende afføring
  • sløvhed og tårefuldhed hos barnet;
  • sultens følelse af babyen - efter fodring af barnet kræver mere mad;
  • søvnforstyrrelser på grund af rastløs spædbarnsadfærd;
  • manglende gevinst i vægt.

Eksperter forbyder brugen af ​​gærede mælkeblandinger som hovedkomponenten i den nyfødte. Konstante sure forhold i fordøjelseskanalen kan forårsage regelmæssig regurgitation og overdreven enzymatisk aktivitet i bugspytkirtel og lever. I fremskredne tilfælde kan der være en komplet manglende evne til at spise. Hvor meget af blandingen og i hvilken koncentration får lov til at give barnet, kun lægen beslutter. Dette er normalt en erstatning for 2-3 feedings, i nogle tilfælde i kombination med en allerede kendt blanding i et 1: 1 forhold.

Selv om barnet havde en intolerance over for produktet, skal du ikke give op. Du kan selv prøve en lille del af blandingen fra en anden producent på anbefaling af en specialist og evaluere svaret fra barnets krop til det.

Fermenterede mælkeblandinger kan i meget sjældne tilfælde forårsage udvikling af en allergisk reaktion. På grund af det lave indhold af kasein hører dette produkt til kategorien allergisk. Men forældre, der bruger denne type mad for første gang, skal overvåge ændringer i tilstanden af ​​krummerne for at eliminere det irriterende i tide.

For nogle nyfødte, som er tilbøjelige til vedvarende og livstruende allergiske sygdomme, er mælkesyreblandinger den eneste mulige kostmulighed.

Typer af mælkesyreprodukter

I hylderne på apoteker finder du et stort antal fermenterede mælkeblandinger til babyer. De varierer i sammensætning og omkostninger.

navn

producent

Hovedkomponenterne i sammensætningen

Aktive bakterier

pakning

Omtrentlig pris

Nutrilak

Rusland, ZAO Company Nutritek.

Skummetmælk, tør valle, vegetabilske olier, kaliumkaseinat, taurin, mineral-vitaminkompleks.

Bifidobacterium B.Lactis, mælkesyrebakterier Str. termophilus.

Tør produkt pakket i foliepose og æskenæske. Nettovægt 350 gr.

Nutrilon (Nutrilon)

Nederlandene, firmaet "Nutricia".

Skummetmælk, vallepulver, lactose, en blanding af vegetabilske olier (palme, rapsfrø, kokosnød, solsikke), taurin, sojalcithin, mineral-vitaminkompleks.

Sammensætningen omfatter en starter, herunder bifidobakterier og mælkesyrebakterier

Produktet er pakket i metal dåser. Nettovægt 400 gr.

NAS (NAN)

Schweiz, fabrik "Nestle".

Skummetmælk, tør valle, lactose, vegetabilske olier, stivelse, sojalcithin, kalium og calciumcitrat, magnesiumchlorid, natrium, calcium, jernsulfat, kobber, zink, mangan, calciumjodid, vitaminkompleks.

Kultur af B. lactis bifidobakterier, termofile bakterier.

Produktet er pakket i metal dåser. Nettovægt 400 gr.

Hipp (HiPP)

Tyskland, selskabet "HiPP".

Skummetmælk, tør valle, lactose, vegetabilske olier, Omega 3 og 6 fedtsyrer, nukleotider, soja lecithin, et kompleks af mineraler og vitaminer.

Prebiotika og probiotika.

Tør produkt pakket i foliepose og æskenæske. Nettovægt 500 gr.

Agusha

Rusland, OJSC Wimm-Bill-Dann Food.

Helmælk, fløde, en blanding af vegetabilske olier, vand, valle, lactose, nukleotider, mineral og vitaminforblandinger.

Produktets sammensætning indbefatter bifido acidophilus starter.

Produktet er klar til brug og pakket i aseptiske poser. Volumen 200 ml.

baby

Nederlandene, firmaet "Nutricia".

Oprindelsesland - Rusland.

Skummetmælk, vallekoncentrat, en blanding af vegetabilske olier, lactose, fiskeolie, soja lecithin, taurin, kolin, mineral og vitaminkompleks.

Produktets sammensætning omfatter en starter, herunder bifidobakterier og mælkesyrebakterier.

Tør produkt pakket i foliepose og æskenæske. Nettovægt 350 gr.

Blander i billedet

Forældre anmeldelser

Sandsynligvis har alle babyer mavesmerter. Og vi er ingen undtagelse. Ud over dette problem måtte vi ændre forskellige typer af blandinger. På grund af konstant frustration med maven var der derfor en meget dårlig drøm. Vores børnelæge rådede til at indføre en fermenteret mælkeblanding for at klare problemet. Jeg valgte mellem National Academy of Sciences og Nutrilak, men stoppede for andet, da Nutrilak 1 var kødmidlets vigtigste mad. Jeg gav blandingen to gange om dagen - om morgenen og om aftenen. Det smager sødt, lugter som kefir, bliver skilt uden klumper, barnet spiser det med appetit. Efter et par dage blev vores søvn endelig bedre! Jeg er meget tilfreds med mit valg!

Marin-ok

http://otzovik.com/review_276578.html

Da min baby var 3 måneder gammel, gav han sit bryst op. Vi var nødt til at ty til kunstig ernæring. Det var så, at min mand gik til apoteket og købte den første blanding, der fik øje. Hun var NAS-fermenteret mælk. Dette produkt er meget dårligt fortyndet i vand af enhver temperatur, efterlader klumper. Derudover er den meget frisk for smagen og har en særlig lugt. På trods af dette nægtede barnet ikke at spise, men det fik ham til at have en stærk allergisk reaktion og forstoppelse. Vi var selvfølgelig nødt til at ændre vores valg.

Ananas 2701

http://otzovik.com/review_2837245.html

Vi købte en fermenteret mælkeblanding Baby på råd fra venner. Faktum er, at vores nyfødte datter konstant burped fra nogen blandinger. Da der i den primære ration på det tidspunkt var en blanding af dette mærke, tog de samme mælkesyre mælk. Blandingen opløses meget godt og hurtigt, det er rigere i smag og farve end almindelig mad. Barnet spiste med glæde. Først gav de en gang om dagen - om morgenen skiftede de til en to-times udskiftning. Pigen begyndte virkelig at regurgitate mindre!

Marmarysya

http://otzovik.com/review_2799548.html

Om min Agush mælkeblanding, til min store beklagelse, lærte jeg kun, da vi var 5 måneder gamle. Dette produkt er fremragende til eliminering af forstoppelse og normalisering af fordøjelsen, da den er beriget med bifidobakterier. Barnet kunne virkelig godt lide blandingen. Det smager vagt som en snebold. Prisen på dette produkt glæder sig også - det er tilgængeligt for alle.

Miraslava

http://otzovik.com/review_1479283.html

Fra fødslen fødte barnet på Baby's mix, men han blev plaget af regelmæssig forstoppelse og konstant regurgitation. Derefter blev det besluttet at ændre blandingen. Valgte dyre HippCombiotics. Hun skiltes godt, barnet spiste det med glæde, men den næste dag begyndte det - stærke udbrud dukkede op på huden, barnet blev forfærdeligt plaget af maven. Når den tidligere blanding blev vendt tilbage til kosten, kom alt tilbage til normal.

Maksimkina mor

http://otzovik.com/review_431045.html

Vurdering af fermenterede mælkeblandinger i henhold til børnelæger

Ernæring for den nyfødte skal være så sikker og høj kvalitet. Det er ofte ikke let at træffe det rigtige valg med den eksisterende mangfoldighed. På baggrund af eksperternes mening på dette område blev der foretaget en vurdering af fermenterede mælkeblandinger, der var beregnet til at hjælpe i dette vanskelige valg.

  1. Den ledende stilling afholdes af Nutrilon, produceret af det hollandske firma Nutricia. Mælkeblandinger af denne fabrikant tager sigte på at styrke barnets immunforsvar, dets korrekte udvikling, eliminering af kolik- og gasdannelse samt berigelse af fordøjelseskanalen med nyttig flora.
  2. Det næste sted er besat af National Academy of Sciences of Switzerland. Stoffer indbefattet i dets sammensætning har en gavnlig virkning på mavetarmkanalen i krummerne og forhindrer problemerne med dette legemsystem. Vitaminkomplekset øger barnets immunitet aktivt, og proteinkomponenten bidrager til den normale udvikling.
  3. Nutrilak er et produkt af indenlandske producenter. Dens sammensætning er meget gunstig for nyfødte babyer. Den er baseret på komælk, koncentreret valle og vegetabilske olier. Produktet indeholder også 30 vitaminer og 20 sporstoffer og eliminerer tilstedeværelsen af ​​saccharose.
  4. På den næste position er tysk Hipp. Det bidrager til den normale udvikling af babyens immunitet, beskytter fordøjelseskanalerne mod bivirkninger, giver forebyggelse af allergisk reaktion.
  5. Den femte position er besat af den russiske agusha. Først og fremmest er det praktisk at bruge, da det fermenterede mælkeprodukt fremstilles i emballeret flydende form, som er tilstrækkelig let at varme op. Prisklassen glæder sig også til forbrugeren.

Mumier foretrækker en blanding af Baby, da det kombinerer anstændig kvalitet og rimelig pris.

Video om mælkesyreprodukter til nyfødte

Gæret mælkeformel for nyfødte giver betydelig hjælp til fordøjelsen. Både erfarne pædiatriske læger og forældre, der er følsomme for enhver ændring i deres egne krummer, er enige om dette. Valget af fermenteret mælketørret produkt afhænger direkte af henvendelsen fra den iagttagende børnelæge. Alle er gode og har en afbalanceret sammensætning. Specialisten, der har vurderet problemet, kan rationelt give præference til en af ​​dem, for ikke at ty til yderligere udskiftning med en anden slags blanding.

Sour-milk blanding Baby fra 0 til 12 måneder, 350 g

Hvor kan man købe med den bedste pris:

Pris historie

Fuld beskrivelse

Sour milk formula Baby fra 0 til 12 måneder, 350 gram er beregnet til baby mad fra fødsel til et år. Det kan bruges som en basisblanding eller i kombination med modermælk eller en basisk blanding ifølge anbefaling fra en specialist.

Sour Milk Baby bidrager til:

  • behagelig fordøjelse
  • almindelig stol
  • reducere kolik

Egnet til raske børn med et følsomt fordøjelsessystem (med en tendens til kolik og rastløshed maven) og for børn med nedsat appetit (herunder forebyggelse af post-tarminfektioner).

struktur

Skummetmælk, maltodextrin, valleproteinkoncentrat, demineraliseret valle, en blanding af vegetabilske olier (palme, raps, kokosnød, solsikke, Mortierella alpina), lactose, mineraler, vitamin kompleks, emulgator sojalecithin, taurin, sporstoffer, inositol, gær ( mælkesyrebakterier, bifidobakterier), cholin. Kan indeholde spor af gluten.

Baby 1 sur mælk anmeldelser

Ny generation af blandinger

med modermælksoligosaccharider

VÆLG EN AF PRODUKTER

Similac Gold 2

Brystmælk Oligosaccharider

Brystmælk Oligosaccharider

  • Den tredje volumenkomponent i modermælk 4
  • Tidligere fraværende i modermælkserstatninger
  • Mere end 15 år er blevet grundigt undersøgt, og de seneste fremskridt inden for videnskab gør det muligt at tilføje dem til modermælkserstatninger.

Bevist klinisk bevist: 5-8

KOMFORTABLE DIGESTION

Mindre kolik, mindre græd efter en uge 9

SUPPORT IMMUNITY

Infektionssygdomme dobbelt så sjældent 10

Den unikke sammensætning af Similac Gold giver behagelig fordøjelses- og immunitetsstøtte.

Oligosaccharider 2'-FL

Klik på mig!

Stimulere væksten af ​​gavnlige bakterier i tarmen, hvor 70% af cellerne i immunsystemet er placeret, og hjælper også med at reducere forekomsten af ​​symptomer på fordøjelsesbehov (kolik, forstoppelse)

Ingen palmeolie

Hjælper med at reducere forstoppelse og højere calciumabsorption 11

Bifidobacterium B. lactis

Et effektivt og velundersøgt probiotikum, der hjælper udviklingen af ​​sund intestinal mikroflora og opretholder sundheden i fordøjelsessystemet

nukleotider

Byggemateriale til DNA af alle celler i kroppen

FOS Prebiotics

De er mad til gavnlig intestinal mikroflora, bidrager til bløde afføring

Klik på mig!

Vigtigt: Brystmælk er den bedste mad til barnet, det skal opbevares så længe som muligt. Hvis amning ikke er mulig, hjælper børnelægerne dig med at vælge mælkeformlen i sammensætning og egenskaber tæt på modermælk. Similac Gold 2, Similac Comfort 2, Similac Hypoallergenic 2 - designet til fodring af børn i alderen 6 til 12 måneder.

  1. Tættere sammenlignet med modermælkserstatning uden oligosaccharid 2'-FL.
  2. Guld - Guld.
  3. Først registreret i Rusland. Statens registreringsbevis № RU.77.99.32.005.E.001694.04.18; RU.77.99.32.005.E.001695.04.18; RU.77.99.32.005.E.001696.04.18 af 04.23.2018.
  4. Efter lactose og fedt.
  5. Ægteskab, B.J., R.H. Buck, K. C. Goehring, J.S. Oliver og J.A. Williams (2015). "Spædbørn fyldte op en form og en 2'FL optagelse som brystfødte spædbørn". J Pediatr Gastroenterol Nutr 61 (6): 649-658.
  6. Goehring, K.C., B.J. Marriage, J. S. Oliver, J. A. Wilder, E.G. Barrett og R.H. Buck (2016). "En formel indeholdende 2 '-Fucosyllactose haven Inflammatoriske Cytokiner i en Randomized Controlled Trial". J Nutr 146 (12): 2559-2566.
  7. Kajzer J., Oliver J., Ægteskab B. Gastrointestinal tolerance af formlen suppleret med oligosaccharider. FASEB J. 2016; 30 (1Supp): 671.
  8. Abbott Nutrition Data på fil 2017.
  9. Ifølge en prospektiv, multicentre, uforlignelig klinisk undersøgelse af Abbott blandt børn i de første to måneder af livet, overføres til en blanding med 2-FL fra en blanding uden 2-FL, 2017. Det kombinerede angst og gråtintensitetsindeks faldt med 40% (median) til 7- På en dag med anvendelse af blandingen med 2-FL hos børn med symptomer på kolik (angst, gas og græd), indledende.
  10. Ifølge en analyse af bivirkninger, der blev rapporteret som led i en klinisk undersøgelse af Abbott, blev børn, der fik en blanding med 2-FL, registreret 66% færre rapporter om infektionssygdomme i respiratoriske organer (bronkitis, bronchiolitis, bronchopneumoni, lungebetændelse, kronisk infektion, nasopharyngitis, bihulebetændelse, infektion i øvre luftveje) sammenlignet med børn i kontrolblandingen uden 2-FL, 2017
  11. Sammenlignet med palmeoliebaserede modermælkserstatninger.

* Prebiotisk findes først kun i modermælk.

Bland "Baby" - Overholdelse af kvalitetsstandarder og anmeldelser

For et lille spædbarnsfødt barn er blandingen den vigtigste, og i første omgang den eneste mad. Derfor er forældrenes ønske om grundigt at undersøge alle mulige muligheder og vælge det bedste produkt til barnet, der er forståeligt. Hvor korrekt beslutningen vil være, dens sundhed og udvikling afhænger.

En af de mest populære er "Baby" -blandingen (1, 2, 3, 4). Det er kendt for sin lave pris, som samtidig tiltrækker og skræmmer væk forældre, der er vant til det faktum, at produkter af høj kvalitet er dyre. Før du beslutter dig for at fodre denne blanding af et barn eller ej, skal du konsultere en børnelæge.

producent

Producenten af ​​blandingen "Baby" er Nutricia, repræsenteret i mere end 130 lande i verden. Hun har arbejdet i Rusland siden 1994 og overholder alle kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Virksomheden har sine egne forskningscentre, der har arbejdet i mere end 30 år, som studerer sammensætningen af ​​modermælk for at bringe blandingen tættere på disse indikatorer.

Hvad er

"Baby" er en tilpasset mælkeformel for nyfødte, tilnærmede i sammensætningen til modermælk. Hendes formel er baseret på den nyeste undersøgelse af behovene hos et lille barn.

Lavet af europæiske ingredienser på det nyeste udstyr, indeholder ikke farlige kunstige tilsætningsstoffer, GMO'er, konserveringsmidler, farvestoffer.

Sammensætningen af ​​modermælksformel "Baby", som kan anvendes fra fødslen:

demineraliseret valle med et reduceret indhold af mineraler, der ikke er egnet til børn;

vegetabilske olier til at tilpasse produktet til modermælks fedtsammensætning;

maltodextrin - kosttilskud for at forbedre fordøjelighed

præbiotika - næringsstoffer, der forbedrer fordøjelsen, stimulerer væksten af ​​bifidobakterier i tarmen;

valleproteinkoncentrat;

vitaminkompleks, egnet til babyens alder, egnet til harmonisk udvikling;

Cholin er en næringsstofforbindelse, en komponent i kroppens celler, der er nødvendige for deres normale udvikling og funktion;

soja lecithin er et vigtigt element i dannelsen af ​​det centrale og perifere nervesystem;

Taurin er en fri aminosyre, der er nødvendig for normal vækst, udvikling og modning af hjernevæv, en visuel analysator;

Nucleotider er komplekse biologiske stoffer, der spiller en vigtig rolle i intracellulære processer;

inositol er et stof, der er ansvarligt for nervesystemets virke

L-Tryptophan er en aminosyre, der anvendes af hjernen til at producere serotonin.

Hvilke typer er

Blandingen "Baby" til babyer er præsenteret i to typer: mælke- og surmælk. Den første er velegnet til sunde børn uden fordøjelsesproblemer til kontinuerlig fodring.

Sour mælk anbefales til sygdomme eller problemer med tarmene, såsom kolik, diarré eller omvendt forstoppelse. Mælk formel "Baby" er ordineret til koens proteinallergi.

Spædbarnsformulering er produceret for fire aldersgrupper:

1 - fra 0 til 6 måneder

2 - fra 6 måneder til et år

3 - fra 12 måneder til et og et halvt år

4 - fra et og et halvt år til enden af ​​foderblandingen.

For børn fra 1 år og ældre kaldes blandingen baby mælk i henhold til "Tekniske forskrifter for mælk og mejeriprodukter". Faktisk ændres sammensætningen praktisk taget ikke, bortset fra at tilpasse sig til det voksne barns behov.

En glat overgang fra en type til en anden på grund af alder skyldes, at barnets behov vokser. Sammensætningen af ​​næringsstoffer i hver kategori vælges optimalt for den bedste vækst og udvikling.

Anbefalinger til valg af et egnet produkt

For at du ikke igen må teste styrken af ​​et ømt børns mave, er det tilrådeligt at bestemme, hvilken type blanding du giver fra første gang.

Udvælgelseskriterier:

Anbefalinger fra distriktet børnelæge. En læge, der konstant overvåger barnets tilstand, vil fortælle dig den bedste løsning.

Funktioner af barnet. Det er nødvendigt at tage hensyn til forekomsten af ​​allergiske reaktioner, fødselsperioden (fuldtids eller ej), alder, vægt.

Pris. Når du vælger typen af ​​blanding, er det uønsket at skifte til et andet, især hvis det ikke skyldes barnets tilstand, men manglen på midler til at købe mad.

Sortiment præsenteret i butikker. Det er ønskeligt, at produkterne blev solgt i flere butikker i nærheden af ​​huset, så i en uforudsete situation (de bemærkede ikke, hvordan det sluttede, blev vådt eller vågnet), du kunne hurtigt få det.

Lær på siderne på vores hjemmeside om, hvordan du tager Smekta børn. Ved hvilken alder kan du give dette lægemiddel til et barn, er der nogen kontraindikationer?

Er det muligt at bruge et lægemiddel som Polysorb til børn under et år gammel? Om effekten af ​​absorberende materiale på barnets krop vil fortælle i vores specielle materiale.

Læs også om, hvordan du giver barnet aktivt kul i tilfælde af forgiftning. Om doseringsreglerne beskrives her: https://malutka.pro/preparaty/tabletki/ugol-aktivirovannyiy.html.

Hvordan opdrættes: brugsanvisninger

Det er nødvendigt at gøre alle handlinger med rene hænder, med overholdelse af hygiejniske normer, og husk at barnets helbred afhænger af det.

Tilberedningsmetode "Baby":

vaske hænder, sterilisere pacifieren, flasken;

køligt til 40 grader forkogt vand;

måle dens nøjagtige mængde på foderbordet, hæld det i flasken;

Tilsæt det nødvendige antal spiseskefulde af pulveret med en måleske;

Luk flasken, ryst indholdet, indtil det er helt opløst.

læg på hendes brystvorter

Kontroller temperaturen på håndfladen, så den er omkring 37 grader, tæt på kroppstemperaturen.

Madlavning "Baby" er nødvendig før brug. Du kan ikke opvarme det i mikrobølgeovnen - der kan dannes varme klumper. Det er nødvendigt at nøje overholde tabellen over forholdet mellem tørt pulver og vand, ikke tilføj det andet mad.

Barnets hovedposition under fodring er den samme som under amning (liggende på armen).

Skynd ikke babyen eller afhent flasken, før han spytter den ud.

Kan jeg kombinere med andre

Det anbefales ikke at bruge to eller flere produkter til fodring på grund af den store belastning på kroppen - en forstyrret mave, kolik, forstoppelse eller diarré kan forekomme. I overgangen fra den ene til den anden gør de det gradvist og overvåger nøje barnets tilstand.

Hvis dette ikke er gjort af en eller anden grund, vil udgangen være at købe en blanding, der ligner i sammensætning, til den primære.

Mulig reaktion af barnet

I begyndelsen af ​​fodring af babymad eller udskiftning af dens type kan kroppen give en negativ reaktion på det nye produkt. Men det er ikke altid nødvendigt at nægte introduktionen.

Efter lidt tid tilpasser barnet forandringen i ernæring, og alt er normaliseret.

Normal reaktion:

mild allergi i form af hududslæt inden for 2-5 dage: passerer alene eller ved hjælp af antihistaminer;

barnets afvisning af at spise ved de første fodringer - sandsynligvis er den nye smag simpelthen ikke vant til ham;

hvirvlende i maven;

Reaktionen, hvor det er nødvendigt at opgive "Baby":

stærk kolik, begyndte på baggrund af fodring;

langvarig forstoppelse eller diarré

fuldstændig opgivelse af foderstoffer

irritabilitet og dårlig søvn;

manglende vægtøgning.

Hvordan man forstår, om produkterne er egnede

Hvis produktet er valgt korrekt, vil fødevaren ikke have nogen negativ indvirkning på barnet, det vil sige at han opfører sig som før sin introduktion.

Du kan fortsætte med at fodre, hvis barnet:

huden er ren og sund udseende;

gode vanlige afføring

aldersmæssig udvikling

ingen søvnproblemer;

vægtøgning passer til normen.

Detaljerede anvisninger for brugen af ​​Ambrobene sirup til børn. Hvor effektivt er dette stof til forskellige former for hoste?

Og hvor hurtigt Ibuprofen sirup sirup virker, fra hvilken alder det er tilladt at bruge en febrifuge, lære fra denne artikel.

I nedenstående materiale finder du instruktioner om brugen af ​​børns hostesirup Lasolvan, en beskrivelse af bivirkninger i dens anvendelse.

Forældres mening

Her er nogle anmeldelser om blandingen "Baby".

Catherine: "Barnets sammensætning minder om Nutrilon Premium, og det er lavet af et firma, kun af en eller anden grund Nutrilon er flere gange dyrere. Vi skiftede fra det til Baby, der er ingen problemer med stolen og ingen allergier - et godt produkt. "

Valeria: "Vi forsøgte alle de mest populære, og ingen af ​​dem kom op - enten kolik, eller forstoppelse eller opkastning. Og så rådede en ven Baby. Hun blev vores sjette blanding, som vi stoppede. Barnet er lykkeligt. "

Elena: "De overførte barnet i 2 måneder til Baby. Som følge heraf begyndte en allergisk reaktion, skorper optrådte på kinderne, så blev forstoppelse tilsat. Undskyld babyen, du bliver nødt til at ændre kosten igen, og det er stressende for kroppen. "

Tatyana: "Hun var skeptisk til Baby på grund af hendes pris, men hun havde forkert. Med sin introduktion blev stolen forbedret, barnet begyndte at spise godt. Ja, og det smager mere behageligt end resten. "

I denne video er der mange interessante oplysninger om, hvordan man vælger en babyblanding, om sammensætningen af ​​produkter, anmeldelser af populære produkter på hylderne i vores butikker, herunder "Baby":

"Baby" har været på markedet i lang tid og har mange både fans og utilfredse forældre, hvis børn det ikke passer til. Når alt kommer til alt, har hvert barn sin egen individuelle organisme, og det er værd at vælge den passende mad efter behovene hos et bestemt barn. Og dit valg af kærlige mødre og dads vil gøre det rigtige.

Sour-milk mix Baby: dets sammensætning, indikationer for udnævnelse og anmeldelser af forældre

Med barnets fremkomst bliver den unge mor stillet mange spørgsmål. Men den vigtigste blandt dem - madkrummer. Selvfølgelig er bedre end modermælk endnu ikke kommet op med noget. Den er rig på alle makro, mikroelementer og vitaminer, der er så nødvendige for en voksende krop. Men hvad nu om lactation er umulig af forskellige årsager? Så tag til specielle modermælkserstatninger, hvis valg i apoteker er simpelthen enormt. For nylig er babymad meget populær Baby.

Forskel på surmælksblanding fra mejeri

Først og fremmest skal det bemærkes, at den fermenterede mælkeblanding er et lægemiddel, der er beregnet til børn med problemer med mave-tarmkanalen. Deres største fordel er deres sammensætning og funktionalitet. På grund af fraværet af sukker er barnet mindre tilbøjelige til at lide af kolik.

Husk, at fermenteret mælkeblanding "Baby" er medicinsk, derfor kan den kun ordineres af en børnelæge og et kursus i højst en måned. Til formålet med en sådan ernæring vil der blive taget hensyn til kroppens krummernes individuelle egenskaber, hans tilstand og alder.

De vigtigste forskelle i fermenteret mælk fra de sædvanlige:

  1. Dette er en medicinsk blanding, som kun er foreskrevet af børnelæger i tilfælde af problemer med barnets helbred, især krænkelser af mave-tarmkanalen.
  2. Deres sammensætning indeholder probiotika for væksten af ​​gunstig tarmflora og forebyggelsen af ​​væksten af ​​patogene bakterier.
  3. Kun stammer af mikroorganismer isoleret fra mennesker kan anvendes, der ikke har en toksisk virkning.
  4. Bakterier er modstandsdygtige over for miljøet og er aktive under opbevaring og forberedelse af produktet.
  5. Probiotika efter indtræden i kroppen udsender mælkesyre, hvilket forbedrer mavetarmkanalen, eliminerer angreb af kolik, øger appetitten.

Her er den vigtigste forskel mellem den fermenterede mælkeblanding og den sædvanlige mælkeformel: tilstedeværelsen af ​​probiotika og lactobakterier i sammensætningen, som har en positiv effekt på børns organisme.

Indikationer for anvendelse af fermenteret mælkeblanding Baby

Hver børnelæge, der foreskriver en fermenteret mælkeblanding, skal forklare for moderen, hvad hendes baby har brug for specifikt. I de fleste tilfælde er det nødvendigt for etablering af mave-tarmkanalen.

Indikationer for udnævnelsen af ​​blandingen til et etårigt barn:

  1. Fordøjelsesforstyrrelser.
  2. Dårlig fordøjelse af mad.
  3. Forstoppelse eller diarré.
  4. Manglende appetit.
  5. Tarm infektioner.
  6. Rakitis.
  7. Kolik.
  8. Vægtreduktion.
  9. Intestinal dysbiose.
  10. Reduceret immunitet.

Det er værd at bemærke, at når allergisk reaktion fermenteret mælkeblanding er ordineret meget sjældent. Selvom den absorberes perfekt af en lille organisme, er dens hovedopgave at organisere mavetarmkanalen.

På grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​fermenteret mælkeblanding "Baby" af skummetmælk er produktets kalorieindhold lille, hvilket gør det muligt ikke at overbelaste mave-tarmkanalen.

Fremstilling af fermenteret mælkeblanding

Før brug af blandingen skal man læse brugsanvisningen, da dette bestemmer den korrekte fortynding af produktet og krummens sundhed.

  1. Hænder vaskes grundigt, og flasken og brystvorten er steriliseret (før hver fodring).
  2. Kog vand og afkøle i 40 grader.
  3. Ifølge fodringstabellen måles den nøjagtige mængde af blandingen ved anvendelse af en speciel måleske.
  4. Flasken er tæt lukket og rystet i flere minutter, indtil den er helt opløst.
  5. Sørg for at kontrollere temperaturen i blandingen, den bør ikke være højere end kropstemperaturen, dvs. ca. 37 grader.

Forblanding kan ikke fremstilles, kun umiddelbart før brug. Det er forbudt at opvarme i mikrobølgeovnen, da der kan dannes varme klumper, der brænder barnets slimhinde.

Efter introduktionen af ​​den fermenterede mælkeblanding er det nødvendigt at overvåge barnets tilstand, og hvis der opstår symptomer, skal du straks informere barnlægen. Det skal bemærkes, at ved køb af blandinger er der ikke behov for recept fra børnelæger. Det betyder, at du selv kan vælge mærke og type af blanding, men valget af dette produkt skal næres med fuldt ansvar, fordi barnets udvikling og sundhed afhænger af det.