Baby tør mælk formel Nan fra 0 til 6 måneder: ekspertanmeldelser, fodringsregler og typer babyprodukter fra Nestlé

Modermælk er det mest værdifulde og nyttige produkt til en nyfødt baby. Men nogle gange er det ikke nok, eller det er umuligt at amme en baby. Derfor er der udviklet mælkeformler, der er tilpasset barnets fysiologiske behov.

Et af de mest kendte mærker af blandinger er NAS. De er blevet fremstillet siden 1962 af Nestlé. Hvert år forbedrede NAS-produkterne nye typer af blandinger til bestemte grupper af børn under hensyntagen til deres behov. Formålet med ernæringsblandinger - at normalisere arbejdet i mave-tarmkanalen, styrke immunsystemet hos spædbarnet, give kroppen alle de stoffer, der er nødvendige for vækst.

Kriterier for udvælgelse af modermælkserstatninger

Når du vælger en blanding, skal du overveje nogle af nuancerne:

  • Barnets alder. Blandinger af samme producent kan bruges til forskellige aldersgrupper. Normalt er de opdelt i flere grupper: børn fra 0 til 6 måneder, fra 6 måneder til et år og ældre end 1 år.
  • Udløbsdato. Normalt skriver fabrikanten fremstillingsdatoen for blandingen i bunden af ​​krukken eller på låget og angiver periode og opbevaringsbetingelser. Hvis produkterne blev opbevaret med brud på vejledningen, er det bedre at nægte deres køb.
  • Komposition. I de fleste blandinger er det meget ens. Forskelle kan være i form af proteiner, der anvendes fedtstoffer.

Typer af mad fra Nestle

De første blandinger af NAS blev udviklet til sunde babyer, som havde brug for kunstig fodring. De indeholder alle de stoffer, der er nødvendige for babyens vækst og mentale udvikling (vitaminer, mineraler, taurin, fiskeolie, jern).

Lær om fordelene og reglerne for brugen af ​​ergukukaka til nyfødte.

Hvordan fortynder løsningen Berodual til indånding til børn? Svaret er i denne artikel.

Hovedlinjerne i NAS er meget udbredt:

  • NAN 1 Premium (fra 0 til 6 måneder);
  • NAN 2 (fra seks måneder til et år);
  • NAN 3 (1-1,5 år);
  • NAN 4 (fra 1,5 år).

Overvej blandingen, som anbefales til børn fra fødsel til seks måneder.

NAN 1 Premium

Tørblanding, som anbefales til fodring af sunde babyer i op til 6 måneder. Giver kroppen vitamin-mineralske stoffer, som aktiverer sine beskyttende funktioner og opretholder tarmmikrofloraen under normale forhold. Sammensætningen af ​​blandingen af ​​NAS af denne type er meget rigere end normalt. Det er baseret på valleprotein. Det har også skummetmælk, lecithin, vegetabilsk olie.

Allergivenlig

Produceret til to aldersgrupper NAS 1 (op til 6 måneder) og NAS 2 (fra 6 måneder). Det er også baseret på valleprotein. I sammensætningen er der aminosyrer, der reducerer risikoen for allergiske reaktioner hos barnet. Det vil sige, allergener fjernes fra proteinet ved hjælp af specielle teknologier, og det bliver allergivenligt. Det anbefales til børn med tegn på fødevareallergi, såvel som til forebyggelse af forstoppelse og tarmkolik. Denne blanding er særligt velegnet til dem, der er overfølsomme for kvægprotein.

Sammensætningen af ​​NAS hypoallergenic omfatter vitaminer, mineraler, lactose, protein, taurin, carnitin. Blandingen er egnet til fodring af sunde børn uden allergi.

Pre-NAN

Særlig blanding til babyer, der blev født for tidligt og undervægtigt. Pre-NAS indeholder fedtsyrer, der let absorberes af barnets svage krop og er nødvendige for sin fulde udvikling. 70% af præparatet er valleprotein, der er nødvendigt til normal dannelse af muskelvæv.

Laktosefri

Velegnet til børn med laktoseintolerans. Det anbefales også til diarré med varierende sværhedsgrad. På grund af den lave osmolaritet af kulhydrater i blandingen letter det sværhedsgraden af ​​diarré, hvilket bidrager til tarmens normale funktion. Nukleotider hjælper med at styrke immunforsvaret, genoprette væv.

Sur mælk

Fermenteret mælkeblanding Nan anbefales at give unge børn gastrointestinal dysfunktion, såvel som under antibiotikabehandling, hvilket fører til en krænkelse af tarmmikrofloraen. For let at fordøje proteinet er der gode bakterier i sammensætningen. De letter tilstanden hos barnet med smitsomme sygdomme i tarmene, dysbakterier. Børnelæger rådes til at give blandingen til babyer med svær kolik og forstoppelse.

Nyttige tips

For at børn kan drage fordel af at fodre med formel NAN til det maksimale, skal de bruges korrekt:

  • Du kan kun give en blanding, der passer til barnet. For ældre babyer bliver fraktionerne større, og fordøjelsen af ​​store partikler af blandingen af ​​babyer op til 6 måneder vil være vanskelig.
  • Før du fodrer, skal du vaske dine hænder, så at patogen mikroflora ikke kommer ind i blandingen.
  • Flasken før hver fodring skal steriliseres (kog i 5 minutter i vand). Spenen skal kun dyppes i kogende vand flere gange.
  • Vand til fremstilling af blandingen skal koges, 35-40 o C. Anden gang er det ikke kogende.
  • Hæld blandingen med en speciel måleske i overensstemmelse med doseringen angivet på pakningen.
  • Sæt pacifier og cap på flasken, ryst det, så der ikke er nogen klumper tilbage.
  • Pakning med en tør blanding skal tæt forsegles, så overskydende fugt ikke absorberes.
  • Den resterende kogte blanding efter fodring skal hældes, ikke genanvendes.

Hvordan hæve immuniteten af ​​et syg barn? Find ud af effektive måder.

Instruktioner til brug af børns hostesirup Lasolvan er beskrevet på denne side.

Gå til http://razvitie-malysha.com/zdorovie/zuby/bol.html og læs hvordan du hurtigt og effektivt fjerner tandpine hos et barn.

Hvordan man går ind i blandingen i spædbarnets kost

Det er bedre at vælge en baby blanding, kun en børnelæge, der er vidende om hans helbred og tilstand kan bestemme. Du kan ikke eksperimentere og erstatte regelmæssigt en blanding til en anden.

Før indførelsen af ​​en blanding af NAS i kosten, skal du overholde følgende anbefalinger fra børnelæger:

  • Følg brugsanvisningen klart, og fortynd produktet med vand.
  • Den første dosis af blandingen indført i kosten må ikke overstige 90 ml.
  • Samtidig er det ikke nødvendigt at give barnet andre nye produkter, der kan fremkalde en allergisk reaktion.
  • Med en blandet kost (formel og modermælk) bør moderen strengt begrænse kosten.
  • De første 3 dage efter introduktionen i kosten af ​​modermælkserstatningen skal du overvåge barnets tilstand (om der er en overtrædelse af stolen, udslæt, kolik).

Hvis der under anvendelse af blandingsallergi manifesteres, bør den ændres til en anden (som anbefalet af børnelæger).

Produktomkostninger

Prisen på en blanding af NAS bestemmes afhængigt af typen af ​​produkt og komponenter i dets sammensætning. Det kan variere fra 400-700 rubler. Den sædvanlige blanding til sunde børn NAS 1 koster forældre 400-500 rubler. Terapeutiske blandinger (hypoallergen, fermenteret mælk) - 600-700 rubler.

Forældre anmeldelser og børnelæger

Hvert barn er anderledes. Derfor kan reaktionen på de samme mælkeblandinger være forskellige. Forældrenes meninger om blandinger af NAS til nyfødte er ret modstridende. Mange bemærker, at NAS-produkterne er af høj kvalitet, forskelligt. Dette eliminerer behovet for at søge passende blandinger af andre mærker. Det er godt opløst i vand, forlader ikke klumper.

Nogle rapporterer, at barnet efter brug af NAS har udviklet en allergi. Men dette er et kontroversielt problem. Måske kan andre faktorer i løbet af fodringsperioden udløse en allergisk reaktion. Nogle gange er der en overtrædelse af stolen. Dette kan skyldes forkert dosering af produktet, når det er fortyndet med vand, brug af usteriliserede flasker. Mange er bange for de høje produktionsomkostninger, og de foretrækker billigere indenlandske blandinger.

Børnelæger anbefaler ofte baby mad til nyfødte som den vigtigste til kunstig fodring. Men samtidig understrege, at præference skal gives til amning. Men hvis det ikke er muligt, anbefaler de at forblive på en type blanding af en producent og ikke at eksperimentere med børnsnæring.

Video - anmeldelse om modermælkserstatning Nan Premium:

Baby formel fra 0 til 6 måneder!

Vi spiser Mlyutka, men sidst har vi bemærket, at hun begyndte at regurgitate meget og ofte!

I går forsøgte jeg Frisolak hypoallergenic, efter at jeg efter min mening spyttede meget og i dag er der små udslæt på mine kinder! Er det også muligt at være allergisk over for hypoallergen?

Wow, jeg køber en jar nutrilon komfort 900 gr for 1300

Vi spiste også Similac med fødslen, og efter en måned spildte allergierne til Nutrilon Premium, det samme og alle Nutrilon-blandingerne, der blev forsøgt, hjalp ikke, indtil 4 måneder led, så begyndte hun at fodre barnet, alt gik væk, og de fortalte os også et øre for at høre for 50 og satte høretab, intet er betalt, alle undersøgelser er bestået, og barnet hører godt, intet høretab er virkelig dyrt, men intet, men jeg er rolig

Nutrilon eller Nanny spiste

Vi spiser Semilak premium i-nan fermenteret mælk spise

Damer til dette indlæg 4 år gammel, har barnet ikke spist en blanding til en lang tidryd allerede allerede koteletter til begge kinder i krak?

Den første datter spiste NAN-fermenteret mælk, ikke plettet (en god blanding og normal afføring og ingen allergier) og Nanny spiste

tutux.ru

Registreringsperioden for domænenavnet er udløbet 2019-03-03T12: 58: 31Z.

Er dette dit domæne?

Ansøgning om fornyelse skal indsendes og betales til 2019-04-03.

Køb dette domæne!

Ansøgning om registrering af et ledigt domæne.

Estimeret udgivelsesdato for domæne 2019-04-03

Registreringsregler

Registreringsregler p.5.9.

Efter afslutningen af ​​den delegation, der er etableret af domænenavnadministratoren, etablerer registraren midlertidige DNS-servere for det domæne, der sender anmodninger via http-protokollen til registrarens officielle hjemmeside med oplysninger om årsagen til opsigelsen af ​​delegationen.

Registreringsregler p.4.5.

Retten til at ansøge om fornyelse af domænenavnsregistreringen forbliver hos den tidligere administrator indtil udløbet af den forudgående fornyelsesperiode. Varigheden af ​​den forlængende forlængelsesperiode er 30 dage efter registreringsperiodens udløb.

Registreringsregler p.3.3.1.

Registraren har ret til at acceptere ansøgninger om registrering af domænenavne, der er i perioden for præferencefornyelse (registrering af fritagne domænenavne). Registrering af domænenavn udføres ved udløbet af den fortrydende fornyelsesperiode, hvis den tidligere domænenavnadministrator ikke fornyer domænenavnsregistreringen.

WHOIS

Nedenfor er de offentlige data om domænenavnet:

Kontakt domæne ejer

Du kan finde andre offentligt tilgængelige data om domænenavnet i WHOIS sektionen.

Nauenet JV

"Naunet SP" er en af ​​de største russiske domænenavnregistratorer. Vi tilbyder det bredeste udvalg af domæneregistrering og vedligeholdelsestjenester, website hosting-tjenester samt forskellige yderligere tjenester.

Arbejder med "Onet JV" får du:

  • Service hos den ældste registrar i den nationale zone.RU
  • Domæneregistrering i alle større zoner
  • Søgeord Domænenavnstjeneste
  • Enkel domæneregistrering i "tre trin"
  • Praktisk servicehåndtering via web-interface
  • Administrer tjenester fra en mobilenhed
  • 24-timers teknisk support med et opkaldssporingssystem
  • En bred vifte af betalingsmetoder
  • Direkte overførsel af midler direkte til registratoren
  • Moderne administrator spam beskyttelse
  • Beskyttelse af personoplysninger hos administratoren
  • Domænenavnstyveribeskyttelse
  • Forsikring professionel registrar
  • Sikker online domænenavn overførsel
  • Domain Store
  • Fuld linje af hosting-tjenester og yderligere tjenester
  • Papircertifikat domæneadministrator
  • Fri service "DNS - Basic"
  • Pasverifikation efter anmodning fra administratoren
  • Gratis SMS-besked om vigtige domæneoperationer
  • Afregnet pris for domæner, når du bestiller andre tjenester *
  • Rabatter og kampagner
  • Affilierede programmer
  • Professionelt programgrænseflade (API) til servicehåndtering

En blanding af NAS 1 til nyfødte - syn på børnelæger og mødre, især udvælgelsen, reglerne for fodring af barnet

Brystmælk er den bedste mad til en nyfødt baby, men ikke alle mor kan give det til dem. I dette tilfælde hjælper indførelsen af ​​modermælkserstatning.

NAN-produkter er ordineret selv for tidlige babyer. Blandingerne produceret af dette firma styrker immunsystemet, understøtter den normale intestinale mikroflora, stimulerer fysisk og mental udvikling.

Ved deres sammensætning er de så tæt som muligt på modermælken.

Hvilken NAN at vælge

Babyer, der lige har været født, anbefales NAN 1 Premium siden fødslen. Det kan gives til babyer, hvis moderen af ​​en eller anden grund mistede mælk.

Det er vigtigt at introducere mad gradvist, så barnet kan absorbere det og vænne sig til det. En børnelæge vil rådgive hvordan man gør dette. Så vokser babyen og udvikler sig normalt.

Sammensætningen af ​​modermælksammensætningen NAN for nyfødte omfatter:

  • demineraliseret serum;

Sammensætningen har L-carnitin såvel som L-arginin, L-histidin.

For at babyen skal udvikle sig harmonisk, indføres sulfater af kobber, jern, mangan, zink i den.

Du kan finde ud af, hvad tegnene på sygdommen er, og hvordan truslen ser ud i en nyfødt mund.

Den følgende publikation vil fortælle om vådkopper i børn i detaljer, og dr. Komarovsky.

Tegn på rotavirusinfektion er beskrevet i denne artikel. Det fortæller om behandling og forebyggelse af sygdommen.

Typer, sammensætning og forskelle, gennemsnitlige priser

For at forstå, hvilken NAN 1-babyformel der er bedre for en nyfødt, skal du studere alle former for NAN baby mad.

Hypoallergen blanding. Det er ordineret fra fødslen. Proteinet indeholdt i produktet har reduceret allergenicitet, hvilket minimerer risikoen for kolik og forstoppelse.

Det er angivet til børn med mindre manifestationer af fødevareallergi og er ordineret til forebyggelse. Velegnet til babyer, der lider af intolerance overfor ko protein.

Sour-milk formel NAS for nyfødte, beriget med bifidobakterier. Det er ordineret til børn, der tager antibiotika, dem, der har forstyrrelser i mave-tarmkanalen.

Den indeholder det optimerede protein OPTI PRO1, bifidobakterier Bl.

NAN-lactosefri - egnet til lactoseintolerante babyer, der lider af mild til moderat diarré.

Dette produkt har maltodextrin, hvilket reducerer virkningerne af diarré og nukleotider, som styrker immunsystemet.

Pre-NAN - tildelt for tidlige babyer med lille kropsmasse. Den indeholder let fordøjelige fedtsyrer, der er nødvendige for syn, normalisering af centralnervesystemets funktioner, mental og psykomotorisk udvikling.

Øget indhold af valleproteiner hjælper med at absorbere babyføde.

ALFARE er indiceret til babyer, der lider af kronisk, akut diarré. Den kan kun bruges under en børnelægeres kontrol.

Det er karakteriseret ved det optimale indhold af aminosyrer, god smag, indeholder lipider, som reducerer inflammation, vitaminer og mineraler.

NAN Anti-reflux - Giv børn, der siden fødslen kraftigt regurgitate. Denne blanding kan kun ordineres af en børnelæge.

Du kan købe NAN i almindelige butikker og apoteker. Priserne afhænger af typen af ​​produkt.

Hypoallergen blanding koster fra 600-700 rubler pr. 400 g. Pre-NAN - 750-850 rubler. Lactosefri blanding koster omkring 650 rubler, "Antireflux" - 600 rubler per dåse.

NAN 1 Premium koster mindst: en kasse skal betale 470-500 rubler.

Anbefalinger til udvælgelse

Når du vælger mad til en nyfødt, skal du overveje:

  • baby alder;

Holdbarhed kan ses på låget eller bunden af ​​krukken. Der er også oplysninger om opbevaringsreglerne. Hvis produkterne blev opbevaret under upassende forhold, er det bedre ikke at købe det.

Sammensætningen af ​​blandingerne er meget ens, der er visse forskelle i lactosefrie, fermenterede mejeriprodukter.

Hvis du vil vide, hvad der er catarrhal otitis hos børn, læs denne artikel.

Hvad er skarlagensfeber sygdom? Hvordan flyder det i børn? Svar på spørgsmål findes i denne artikel.

Hvad er inkubationstiden for rubella hos børn? Dette vil fortælle vores publikation.

Sådan opdrættes kunstig mælk

Du må kun bruge babymad, der har en holdbarhed på mere end en måned. Hvis det udløber efter et par uger, kastes potten bedst væk.

Det nyfødte barn har sterile tarm. For at forhindre en baby i at blive syg, skal du grundigt følge de grundlæggende hygiejneregler, når du fortynder pulveret.

For at finde ud af, hvordan du opdrætter en blanding af NAN til nyfødte, skal du omhyggeligt læse instruktionerne på pakken. Vask hænderne med sæbe og vand, fjern den forberedte sterile flaske.

Bestem det ønskede forhold mellem pulver og vand under hensyntagen til barnets alder, hæld vand i en flaske, hæld pulveret.

Måle det kun med en særlig ske, der ligger i banken. Fjern overskydende med bagsiden af ​​en kniv, der skal ikke være "slides".

Luk flasken, ryst godt for at opløse pulveret. Sørg for, at der ikke er nogen klumper tilbage.

Det er nødvendigt at følge instruktionerne nøje. Nogle mødre stræber efter at fodre babyerne bedre, derfor opdrætter de pulver tykkere end nødvendigt.

Kog mad på en gang, gem det ikke i køleskabet. Hvis der bliver noget i flasken, hæld ud.

I færdigvaren multipliceres farlige mikroorganismer hurtigt, så du bør ikke risikere barnets helbred.

Egnet vand og temperatur

Børnelæger anbefaler at opdrætte babymad med specielt vand, som sælges i butikken til børn.

Det produceres af mange kendte virksomheder. Kogt vand indeholder farlige urenheder, så det er uønsket at bruge det.

Særligt vand til børn har mange fordele:

  • Passerer streng kvalitetskontrol og sikkerhed;

  • optimalt indhold af mikroelementer og ilt.
  • På pakken er der information om, hvilket vand der er egnet til fortynding af blandingen: den bør ikke være varmere end 36-37 ° C. Disse parametre er optimale.

    Brystmælk har denne temperatur.

    Hvis vandet er varmt, vil bifidobakterier dø.

    Du kan købe et termometer til madlavning baby mad til præcist at beregne temperaturen.

    Lad os tale om kompatibilitet

    Mange mødre vil gerne vide, om det er tilladt at give en nyfødt to forskellige blandinger på samme tid. Børnelæger forbyder det ikke.

    Til mild laktoseintolerans rådes børnelæger til at fodre barnet med en lavlaktose og meget tilpasset blanding.

    Dette vil gøre det muligt for barnet at få alle de nødvendige mikronæringsstoffer og vitaminer.

    Hvis du vil vide, hvad og hvordan du behandler pertussis hos børn, læs vores artikel.

    Om hvilke antibiotika der ordineres til pharyngitis hos børn, læs denne artikel.

    Om bakteriel konjunktivitis hos børn findes i denne publikation.

    Mulig reaktion af barnet, normer og afvigelser

    Ethvert produkt kan forårsage en negativ reaktion i barnet, og blandingen er ingen undtagelse. Indtast det derfor gradvist.

    På den første dag er det tilrådeligt at give den nyfødte kun en måleske i blandingen, når den fodres, og derefter gradvist øge mængden.

    Du vil sandsynligvis straks indse, at der er en afvigelse fra normen, hvis følgende tegn opstår:

    • diarré eller forstoppelse

    rumlende i maven, gas, kolik - barnet begynder at græde under fodring eller umiddelbart efter det;

    hududslæt;

    dårlig vægtforøgelse og højde;

  • stærk regurgitation efter at have spist.
  • Hvis de fortsætter videre, så skal strømmen udskiftes. Før det kan du rådføre dig med en børnelæge.

    For eksempel, hvis den sædvanlige blanding ikke passer dig, kan han anbefale baby sour-milk mad.

    Hvordan man forstår, om fødevaren er egnet

    Se pasfødtens reaktion omhyggeligt, hvis du giver ham en NAN. Så vil du være i stand til at forstå, om det passer ham eller ej.

    Der er visse tegn på, at du kan give din baby denne baby mad hele tiden.

    Hvis et barn sover godt, har en god appetit, går i vægt, så er alt fint.

    At babyen får den rigtige mad til ham, fremgår også af regelmæssige og ensartede afføring, god hudtilstand.

    Hvis mindst en af ​​de indikerede indikatorer, du ikke observerer, skal du kontakte din børnelæge. Du må muligvis vælge en anden mad.

    Forældre anmeldelser

    Vi tilbyder flere anmeldelser på NAN-spædbarnsformlen.

    Catherine: "Jeg forsøgte at give min baby NAN, men han havde udslæt. Først bekymrede jeg mig ikke for meget, men da hudens manifestationer af allergier blev mere, måtte jeg vælge en anden mad. Måske passer dette produkt ikke bare til min baby. "

    Violetta: "Datter spiser NAN-fermenteret mælk med glæde, efter at have spist stille og falder i søvn. Colic plager ikke hende, regelmæssige afføring. Jeg er tilfreds med denne baby mad og jeg vil ikke ændre det. "

    Anna: "Lægen anbefalede NAN til min datter, de købte det og fortryder det ikke. Baby mad er perfekt, min datter er ved at gå meget godt, jeg mærker ikke nogen afvigelser. "

    Så vokser den nyfødte hurtigt og udvikler harmonisk glæde forældre.

    Spædbarns formel NAN1 - anmeldelser

    Kvalitet og billig.

    Anmeldelse: Meget god blanding. Det består af kun naturlige produkter, hvorfor vi købte det, da der var et behov. Jeg kunne endda lide smagen af ​​det selv og barnet slog i begge kinder. Meget god blanding og til en meget overkommelig pris. Jeg råder dig til at prøve.

    Kvalitetsmix

    Plusser: Det opløses godt, moderat sødt og ikke cloying.

    Ulemper: Meget dyrt.

    Testimonial: Jeg hørte mange positive anmeldelser til NAS, men for vores budget var det for dyrt et produkt. Men vi prøvede også det, da det pludselig blev givet til os på Dairy Kitchen (normalt giver de ud billigere produkter). Opløseligheden er fremragende, moderat sød og ikke cloying. Meget praktisk kan, lukker ret tæt med et låg. Denne blanding passede os i alle henseender uden at forårsage bivirkninger.

    Naturlig blanding

    Plusser: Erstatter modermælk.

    Ulemper: Ingen.

    Testimonial: På Nan 1 var vi 3 uger gamle. Jeg blev syg, måtte erstatte ammende blanding. Vægtforøgelsen var fremragende, blandingen var piyatnaya-smag. Komplet erstattet modermælk. Sodarzhit komplet kompleks af vitaminer og mineraler, du har brug for en baby.

    Dårlig kvalitet og dyrt produkt

    Fordele: Praktisk emballage.

    Ulemper: Meget høj pris, forårsager allergier hos mange børn.

    Testimonial: Jeg var nødt til at fodre mit barn med en blanding fra 5 måneder, NAN var meget populær og blev solgt i alle butikker, hvor der er babymad og i apoteker, men vi prøvede det og konfronterede problemet med allergi hos et barn, og den allergivenlige NAN har en lignende virkning. En allergi udviklet sådan, at vi blev behandlet i lang tid, og derefter kunne vi næppe bruge nogen blanding. Forresten er omkostningerne ved denne blanding ikke meget lille, da det er kvaliteten og effekten af ​​den. Efter at have talt med andre forældre... Læs mere

    Ikke dårligt

    Plusser: godt fordøjet.

    Ulemper: Ikke alle er egnede.

    Anmeldelse: Det ligner god mad. Personligt spiste mit barn det. Derfor kan intet dårligt princip ikke sige. Og hvis nogen ikke passer, betyder det stadig ikke, at det er dårligt. Hvert barn er individuelt, for hvert barn har du brug for at afhente deres egen mad.

    Erstatter perfekt modermælk.

    Fordele: Giver ikke allergi, opfylder alle krav i babymad.

    Ulemper: Ikke fundet.

    Anmeldelse: For første gang forsøgte de NAN1 Infant formula på 5 måneder, da de var på hospitalet med deres døtre. Så mistede jeg mælken på grund af oplevelsen, og min mor bragte denne blanding. Først gav lidt, og begyndte at vente på reaktionen. Udslæt skete ikke, og jeg skildrede blandingen på en ny måde! Datter endelig nakushalas! Allergier var ikke, bøjede også. Så denne blanding kom til os i begyndelsen af ​​livet!

    Godt produkt!

    Plusser: Meget god blanding.

    Testimonial: Der var en sådan situation i vores familie, at søsteren straks skulle have en operation for at fjerne galdeblæren, og hendes baby var kun en måned gammel. Naturligvis er operationen om en halv time ikke færdig, og vi var nødt til at træffe en beslutning om, hvordan du fodrer barnet. Vi startede med de mest roste blandinger, men i ingen grad nægtede barnet eller spyttede det hele og græd hele tiden. Og så snart de fodrede ham med blandingen af ​​Videnskabsakademiet, sukkede de til sidst med lindring, babyen roede sig og sov ganske godt. Dette er ed... Næste

    Passede ikke på mit barn

    Fordele: Praktisk emballage.

    Ulemper: Ikke egnet til alle børn.

    Tilbagemelding: Denne formel blev anbefalet til mit barn af en børnelæge, da det er en analog af modermælk og indeholder alle de nødvendige elementer til dens udvikling. Barnet, efter at have forbruget denne blanding, græd ofte, han blev plaget af maven, han måtte give ham medicin til flatulens og kolik. Efter at jeg overførte babyen til en anden tilpasset blanding, blev maveproblemer forsinket! Heraf konkluderer jeg, at dette produkt ikke er egnet til alle børn. En blanding af Nan er tilgængelig i en praktisk krukke med... Mere

    Meget god blanding

    Fordele: Praktisk emballage, produkt af høj kvalitet, anbefalet af læger.

    Ulemper: Forårsager allergier hos nogle børn.

    Anmeldelse: Min søn har fodret på denne blanding siden 2 måneder. Vi kan godt lide det meget, bekvem emballage, god sammensætning, det er meget godt fordøjet, vi havde ingen problemer med tarmene og gaziki. Prisen for mange er høj, men efter min mening er prisen helt i overensstemmelse med kvaliteten. Meget tilfreds med emballagen, det vil ikke være noget fra vandet, blandingen i det er meget svært at ødelægge. Meget godt opløst i vand, uden dannelse af klumper. Barnelæger anser denne blanding så tæt som muligt for modermælk.

    Scanty sammensætning, ingen nukleotider, præbiotika, lutein

    Fordele: Kendt firma.

    Ulemper: Ingen præbiotika Ingen nukleotider Ingen lutein Forstoppelse Allergiske reaktioner.

    Anmeldelse: God eftermiddag! De første 3 uger efter udskrivning fra hospitalet forsøgte vi ærligt at fodre NAS, som vi var på hospitalet og rådede. Mest sandsynligt havde mit barn en individuel intolerance over for denne blanding, eller som barnlægen senere sagde, er det muligt, at sammensætningen ikke er meget fuld. Hvordan blev intolerance udtrykt? I en allergisk reaktion begyndte der at forekomme mærkeligt udslæt på huden) ved forstoppelse (på grund af fraværet af præbiotika i sammensætningen af ​​Nana). Og selvfølgelig, de første 3 uger, blev jeg næsten ikke vild... Yderligere

    Blandinger af NAS og SIMILAK. Hvem fodrede dine anmeldelser?

    Kommentarer

    Vi blev stadig givet moderskabs hospitalet ved Det Nationale Videnskabsakademi, så i hjemmet blev det først brugt. Og alt andet end forstoppelse begyndte. Ændret blandingen til Nestozhen fra Nestlé - problemerne er væk. Det er ikke lavet på basis af gedemælk, og sandsynligheden for allergi er mindre - min mening.

    Vi blev stadig givet moderskabs hospitalet ved Det Nationale Videnskabsakademi, så i hjemmet blev det først brugt. Og alt andet end forstoppelse begyndte. Ændret blandingen til Nestozhen fra Nestlé - problemerne er væk. Det er ikke lavet på basis af gedemælk, og sandsynligheden for allergi er mindre - min mening.

    Spædbarnsformulering NAN /

    Det verdensberømte mærke Nan henviser til linjen til produktion af babymad fra firmaet Nestle (Schweiz). Års erfaring og dybtgående forskning i produktionen af ​​modermælkserstatning gjorde det muligt at skabe et glimrende sortiment af babymad "Nan", som foretrækkes af mange forældre over hele verden.

    Blandt produkterne i dette firma er ernæringen præsenteret, hvis sammensætning maksimalt er tilpasset behovene hos kroppen af ​​forskellige grupper af børn. Generelt er der tre kategorier af ernæring:
    • En blanding af "Nan" 1. Denne mad er beregnet til nyfødte børn og småbørn under seks måneder. Blandingen er specielt tilpasset kropsstoffernes krop og opfylder deres behov i vitaminmineralkomplekset;
    • blanding af "Nan" 2.

    En blanding af denne type er designet til babyer fra seks måneder, det anbefales at overføre til det efter fodring med blanding 1.
    • En blanding af "Nan" 3. Ernæring af denne type vil være optimal for børn ældre end 1 år. Den indeholder et komplet udvalg af vitaminer og mikroelementer designet til krummens krop, som begynder at tage sine første skridt og aktivt udforske verden omkring det.

    Virksomheden arbejder aktivt inden for udvikling og produktion af mad til børn, der er allergiske over for enhver fødevarekomponent (for eksempel lactose). Sådan babymad fremstilles med en omhyggeligt afbalanceret sammensætning, således at et barn, der ikke modtager den komponent, der forårsager fødeallergi, ikke har et underskud i mikroelementerne, der er nødvendige for dets udvikling.

    Problemet med dysbakterier er kendt for folk i forskellige aldre, dette fænomen har ikke omgået små børn. Men firmaet Nan har udviklet sig specielt til deres babygærede mælkeblanding, som genopretter mikrofloraen i tarmene og sparer børn fra fordøjelsesproblemer.

    Medicinsk ernæring fra det schweiziske mærke er ofte ordineret af børnelæger til børn, der ikke tolererer komælk, for tidlige babyer mv. Gennem brugen af ​​rig erfaring inden for pædiatri og diætetik fremstiller virksomheden produkter, der har en afbalanceret sammensætning, er allergivenlige og har en høj næringsværdi.

    For at tage sig af mætningen af ​​barnets krop med mineraler, sporstoffer og vitaminer, der er nødvendige for dens udvikling, samt at lægge grunden til sund immunitet, har forældre af hele verden købt Nan-produkter i flere årtier.

    Nan blanding fra 0 vurderinger

    Jeg vil også lave min "5 kopecks", selv om mere end to år er gået. Vi har givet Nan siden fødslen, og derfra spiste barnet hele natten. Men der var problemer med forstoppelse (selvom det kan være aldersproblemer). Barnet var godt fodret og vægten blev meget godt. Som det blev anbefalet os ikke-told. Vi kunne godt lide ham mere. Forstoppelse var væk, afføring var regelmæssig.
    Derfor var mit valg mellem bankerne og de ikke-kvinder til fordel for kvinderne. Vi havde blandet amning.

    Af den måde græd barnets kæreste fra blandingen af ​​nan hele tiden. Der var forfærdelig forstoppelse og mavesmerter. Hun gav et menneske, men fra hende fik barnet meget lidt vægt.

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Skromnyaga 12 aug 2013

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Altera 12. aug 2013

    Siden måneden begyndte vi at fodre på NAS. Kakali også hver anden dag - efter to. men det er en slags norm. især hvis barnet ikke generer sig. på 3 måneder nægtede barnet at spise denne blanding - han simpelthen ikke drikke det en dag, og det er det. flere uger var kun på HB, barnet fik ikke nok, men blandingen var vedvarende ikke cholel. fra 4 måneder (et par dage som allerede) skiftede til grød. Spis allerede tre skeer, og alt ser ud til at være fint med en stol og mave. Ttttt.
    og du er allerede fem måneder gammel, måske i stedet for en blanding, prøv flere voksne mad? eller er du kun på NAN uden GW? selv om der ikke var nogen forstoppelse fra blandingen, er det nødvendigt at vandre barnet

    Ja, vi er kun på Nane uden guards. Vodichku drikke. En mere voksen mad anbefales at indtaste det samme fra 6 måneder.

    Jeg vil også lave min "5 kopecks", selv om mere end to år er gået. Vi har givet Nan siden fødslen, og derfra spiste barnet hele natten. Men der var problemer med forstoppelse (selvom det kan være aldersproblemer). Barnet var godt fodret og vægten blev meget godt. Som det blev anbefalet os ikke-told. Vi kunne godt lide ham mere. Forstoppelse var væk, afføring var regelmæssig.
    Derfor var mit valg mellem bankerne og de ikke-kvinder til fordel for kvinderne. Vi havde blandet amning.

    Af den måde græd barnets kæreste fra blandingen af ​​nan hele tiden. Der var forfærdelig forstoppelse og mavesmerter. Hun gav et menneske, men fra hende fik barnet meget lidt vægt.

    Nå, min datter er også meget god i vægt)) bør forsøge at give Nestozhen.

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Natunya 13 aug 2013

    Mor er altid mere synlig end mennesker udefra, om du skal ændre blandingen eller ej. når du tror, ​​at barnet ikke er fortrolig med NAN, skal du gå til en anden blanding

    og om mere voksen mad, er min personlige mening, at det ikke er nok, hvem der rådgiver. alt er individuel og skal ses efter omstændighederne. Her for mig taler lægen også op til 6 måneder. men hvad nu hvis barnet ikke længere er optaget af brystet, og blandingen er ikke interessant for ham? sid og se babyen græde fordi det er sulten? Jeg er allerede interesseret i indholdet af en voksenplade, han forsøger at tage alt i pennen og prøv, hvis du ikke følger, gør han)))) og han forsøger at drikke sig fra kruset som mor og far)))) og så begynder han med meget scanty portioner, med 6 måneder kommer vi til portioner, som det er muligt at spise.

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Natunya 13 aug 2013

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Te 13 aug 2013

    Vi elsker stadig vores Nutrilon, drikker en deuce i stedet for mælk om natten og sommetider drikker grød eller snacker. Voksne mad er lige begyndt at interessere, i går ønskede han pasta, før man spyttede. Vi vil også introducere kartoflerne igen, et par måneder siden fladt nægtet. Og så blev vi trætte af grød, besluttede at diversificere menuen.

    Generelt, indtil året var vi kun på Nutrilon-blandingen hypoallergenic, fra året begyndte vi at spise porridge på blandingen, blomkål, hestekød og æbler, pærer. Først blev jeg foruroliget over, at barnet kun var på blandingen, men nu ved jeg, at de tilpassede blandinger virkelig kan erstatte GM og alt andet.
    Derefter blev jeg forstyrret af den dårlige menu, men børnelægen forsikrede mig om, at hovedkomponenterne i det var kød, korn, grøntsager, frugt og i blandingen at vi drikker alt andet, herunder vitaminer og mineraler, så jeg ikke renser det. Mens du drikker, lad han drikke, indtil kosten udvider sig mere.

    Om - hvor kan man købe. Jeg køber i supermarkeder, i apoteker, udvælgelsen er lille og priserne er forfærdelige. Dagen før købte vi vores blanding i andet apotek for 2500 for en 400 g krukke, og i et supermarked for 2150-2200 købte vi det, og fra lageret bestilte jeg det til 1900. Det var det samme med korn og kartoffelmos.

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Bubusik 13 aug 2013

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Tigrulya 15 aug 2013

    Jeg blev inspireret af en anden ting - hvor er det bedre at købe en blanding, kartoffelmos, korn og anden baby mad? I apoteker eller butikker?
    I apoteker er det meget dyrere, jeg betaler for meget, da det ikke er meget. Du kan købe det samme i supermarkedet. for eksempel den samme NAS, vi købte i et supermarked for 200 ng billigere end prisen i et apotek. på den anden side, hvad hvis reglerne for opbevaring af babymad ikke følges i butikken? Men hvor er garantierne for, at de respekteres på apoteker? Her er et sådant problem.

    Og jeg købte altid i supermarkedet og tænkte ikke på det. Først brygte jeg mine egne potter selv, og så begyndte jeg at købe, jeg kunne godt lide mashed gerberas, bedstemorens kurv og juice yum, stadig drikker.

    • lignende
    • Kan ikke lide
    MamaZaya 15 aug 2013

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Altera 15. aug 2013

    Jeg blev inspireret af en anden ting - hvor er det bedre at købe en blanding, kartoffelmos, korn og anden baby mad? I apoteker eller butikker?
    I apoteker er det meget dyrere, jeg betaler for meget, da det ikke er meget. Du kan købe det samme i supermarkedet. for eksempel den samme NAS, vi købte i et supermarked for 200 ng billigere end prisen i et apotek. på den anden side, hvad hvis reglerne for opbevaring af babymad ikke følges i butikken? Men hvor er garantierne for, at de respekteres på apoteker? Her er et sådant problem.

    Vi også i børnebutikken tager vi 300 tenge billigere end et nærliggende apotek. Og det står i apoteket lige på hylden som i butikken.. Ingen særlige opbevaringsbetingelser. og kartoffelmos også på hylderne. Jeg vil nok begynde at lokke i 6 måneder, den kogeost, der er tilberedt af mig selv. Min kæreste fodrede både barnet og barnet sikkert og sikkert, da det var svejset og sundt. Nå, Dr. Komarovsky rådgiver kefir og cottage cheese først. ostemasse opskrift - tag kefir med 2,5% fedt, hæld 0,5 liter i en gryde og kog indtil kogning. så rører vi ilden og koger lidt mere, omrør, indtil en masse ligner en væskeformig ostemasse til dannelse. Derefter filtreres og afkøles gennem en sil. Du kan føje.
    Indlæg er blevet redigeretAltera: 15. august 2013 - 22:27

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Altera 28. august 2013

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Milanik 28. august 2013

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Altera 28. august 2013

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Milanik 28. august 2013

    Jeg synes, det er det samme som i Karapuze på hjemmesiden på hjemmesiden!

    NAN forsøgte ikke

    • lignende
    • Kan ikke lide
    MamaZaya 28 aug 2013

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Altera 28. august 2013

    Må ikke være fornærmet, men modermælkserstatning er ikke en grund til at redde overhovedet. Bedre på dig selv. På pølse)

    så ikke på grund af de beslaglagte besparelser. hun slår ikke på NAS efter 1,5 timer for at spørge om mad igen, og en pause på 3 timer er skrevet på banken. Barnlægen har anbefalet typen Baby hun er federe af mælk. Selvom sammensætningen af ​​det samme serum ved jeg ikke, hvad det er federe.

    • lignende
    • Kan ikke lide
    Natunya 29. august 2013

    Tværtimod blev vi fortalt, at barnet er mindre fedt end nan og at barnet ikke vænner sig fra barnet i praksis. Kan du give mindre dosis end barnet har brug for?

    baby bare normalt i klinikker gratis give til dem, der er på IV

    En blanding af NAS fra 0 til 6 måneder - anmeldelser

    Selvfølgelig kan ingen blanding i verden helt erstatte modermælken! Blandingerne skabes imidlertid ikke med det formål at "overhale" HBs, de er en frelse for spædbørn, hvis mødre ikke kan amme dem af forskellige årsager. Eksperter anbefaler forskellige blandinger og understreger hvilke egenskaber det bedste produkt skal have, men selv kvinder, der er bevæbnet med rådgivning, vælger i lang tid. En blanding af NAS fra 0 til 6 måneder (anmeldelser, for det meste positive), kendt for god, sjælfuld reklame, derudover har producenten allerede etableret sig som et mærke til forskellige fødevarer.

    Bland NAN fra 0 til 6 måneder ↑

    At dømme efter hvad der er skrevet på pakken, kan denne blanding gives til barnet umiddelbart efter fødslen som den vigtigste fødekilde. Først og fremmest, hvad skal en god blanding indeholde? Dette er ekstremt vigtigt, fordi barnet trækker alle nødvendige næringsstoffer til sig selv derfra.

    • Jod er et meget vigtigt element for den menneskelige krop. Især for babyen. Det er sammen med andre hormoner produceret af skjoldbruskkirtlen. Når jod ikke er nok til kroppens behov, udvikler en sygdom som goiter. Jod hjælper med at dyrke og stabilisere kroppens arbejde som helhed, og hjælper metabolismen. Børn i det første år af deres liv har brug for 110mkg jod dagligt!
    • Taurin - denne aminosyre er involveret i dannelsen af ​​barnets centralnervesystem, er også ansvarlig for selve hjernens arbejde, hvilket betyder forskellige processer i kroppen, fordi de er afhængige af hovedet. Det er uerstatteligt, fordi barnet først vil begynde at producere Taurine efter 1,5 måneder. Aminosyrer skal være i en blanding på mindst 50 mg.
    • PUFA er en flerumættet fedtsyre. Sammensætningen af ​​blandingen af ​​NAS fra 0 til 6 måneder (anmeldelser om blandingen er positive i størstedelen) skal vise alle sporstoffer, så moderen kan sammenligne den med de nødvendige stoffer til barnet. PUFA-syrer som omega 3 eller 6. De skal være i formlen, fordi de har en god indflydelse på hjernens udvikling og vækst.
    • Nukleotider er byggestenene af DNA-celleudvikling og følgelig RNA. Ligesom naturlig "rastishka" hjælper kroppen med at udvikle, fremskynde sin vækst. De hjælper med dannelsen af ​​sund flora i tarmen, det er meget vigtigt for den fulde assimilering af den nye menu i de første uger af et barns liv og videre. Nukleotider er også involveret i dannelsen og styrkelsen af ​​immunsystemet.

    Anmeldelser moms ↑

    Disse er sporstoffer skal være en del af en god blanding. Men forsøger en ny type mad på barnet, bør moderen først give lidt og se på babyens reaktion. Måske er sammensætningen af ​​maden velegnet, men barnet kan bare ikke lide smagen eller en allergisk reaktion opstår. Børn, især i den første måned, lider ofte gazikov i maven, det er svært for dem at begynde assimilering af ny mad, fordi de bevæger sig fra intrauterin ernæring, når allerede fordøjet mad indtastes direkte i maven gennem navlestrengen til ernæring på den sædvanlige måde. En lille organisme bliver bekendt med begreberne sult og mæthed, og maven lærer at arbejde med tarmene ved at fordøje mad. Derfor er det vigtigt at vælge den bedste blanding, for eksempel National Academy of Sciences fra 0 til 6 måneder, ifølge anmeldelser og sammensætningen vil det appellere til både babyen og moderen.

    Udtalelser fra forældrene, der har taget National Academy of Sciences om våben, er modstridende. Mange roser produktets høje kvalitet og brugervenlighed. Faktisk er der i dosen med blandingen en dosimeter - en ske, det er nok at fortynde det i kogt vand. Hertil kommer, at National Academy of Sciences tilbyder forskellige typer af produkter, hvilket sparer forældre fra den grusomme søgen efter den rigtige mad fra andre mærker. Den opløses hurtigt uden klumper.

    Andre markerer starten på en allergisk reaktion efter brug af NAS. Dette er imidlertid et kontroversielt emne, fordi en sådan reaktion kan forårsage en række andre faktorer end mad. Nogle mødre klager over at skifte afføring. Måske blev produktet forkert doseret eller hældt meget vand, flasken kom usteriliseret. Derudover sker der ændringer hos børn i den første måned med en stol - det er helt normalt. Andre er bange for produktionsomkostningerne, og de vælger mere overkommelige mærker.

    Læger anmeldelser ↑

    Pædiatrikere tværtimod noterer sig kvaliteten af ​​næringen af ​​National Academy of Sciences og anbefales i de fleste tilfælde til fodring eller fodring, når barnet ikke har nok mælk. Men hvis der er mulighed for at justere amning, anbefaler eksperter at bruge det. Ikke engang det bedste supplement kan erstatte modermælk.

    Pro blanding NAS fra 0 til 6 måneder anmeldelser børnelæger mest positive. Lægerne bemærker også, at ved at indføre en type supplerende mad, behøver du ikke at eksperimentere, hvis det passer til babyen. Det er bedre at fodre barnet hele tiden kun mad fra en enkelt producent. Børn i samme alder er store konservative, det er vigtigt for dem at føle sig konstante: i den daglige tidsplan, i mængden af ​​søvn, i forbindelse med moderen og selvfølgelig i maden. Ellers kan der være problemer med fordøjelsen, og så vil barnet nægte at spise overhovedet.

    Før du introducerer produktet fra NAS, anbefaler lægerne at huske instruktionerne:

    • Undersøg instruktionerne skrevet på banken og følg den. Hæld den rigtige mængde vand, det er bedre endnu ikke at tilpasse, brug dispenseren;
    • Første gang at give mad ikke mere end 90 ml, selvom barnet vil bede om mere. Det er bedre at vente, kontrollere kroppens reaktion;
    • stop med at fodre babyen med andre fødevarer, især hvis der er en chance for at forårsage allergier;
    • når mad er blandet: modermælk og kunstige fødevarer, mamma bør se på hendes menu;
    • 3 dages fodring af nye fødevarer - forsøg. Mor har brug for at se hvordan barnet reagerer At med en stol manifesterer kolik sig, hvordan det sover, hvordan det spiser, ingen udslæt forekommer;

    Efter at have bemærket en usædvanlig reaktion efter indførelsen af ​​blandingen er det nødvendigt at konsultere en læge, det kan være en manifestation af allergi. Derefter vil børnelæsen rådgive dig om at erstatte blandingen eller rette den eksisterende.

    En blanding af NAS fra 0 til 6 måneder (anmeldelser) - prisen for en bank er selvfølgelig anstændig (fra 470 rubler til 600 rubler), sammenlignet med andre, især indenlandske mærker. Tværtimod behøver lokale producenter ikke at bruge penge på toldomkostninger og vej. Det nationale videnskabsakademi har dog vist sig som et kvalitetsprodukt, der anbefales til børn.

    Spædbarnsformulering NAN /

    Det verdensberømte mærke Nan henviser til linjen til produktion af babymad fra firmaet Nestle (Schweiz). Års erfaring og dybtgående forskning i produktionen af ​​modermælkserstatning gjorde det muligt at skabe et glimrende sortiment af babymad "Nan", som foretrækkes af mange forældre over hele verden.

    Blandt produkterne i dette firma er ernæringen præsenteret, hvis sammensætning maksimalt er tilpasset behovene hos kroppen af ​​forskellige grupper af børn. Generelt er der tre kategorier af ernæring:
    • En blanding af "Nan" 1. Denne mad er beregnet til nyfødte børn og småbørn under seks måneder. Blandingen er specielt tilpasset kropsstoffernes krop og opfylder deres behov i vitaminmineralkomplekset;
    • blanding af "Nan" 2.

    En blanding af denne type er designet til babyer fra seks måneder, det anbefales at overføre til det efter fodring med blanding 1.
    • En blanding af "Nan" 3. Ernæring af denne type vil være optimal for børn ældre end 1 år. Den indeholder et komplet udvalg af vitaminer og mikroelementer designet til krummens krop, som begynder at tage sine første skridt og aktivt udforske verden omkring det.

    Virksomheden arbejder aktivt inden for udvikling og produktion af mad til børn, der er allergiske over for enhver fødevarekomponent (for eksempel lactose). Sådan babymad fremstilles med en omhyggeligt afbalanceret sammensætning, således at et barn, der ikke modtager den komponent, der forårsager fødeallergi, ikke har et underskud i mikroelementerne, der er nødvendige for dets udvikling.

    Problemet med dysbakterier er kendt for folk i forskellige aldre, dette fænomen har ikke omgået små børn. Men firmaet Nan har udviklet sig specielt til deres babygærede mælkeblanding, som genopretter mikrofloraen i tarmene og sparer børn fra fordøjelsesproblemer.

    Medicinsk ernæring fra det schweiziske mærke er ofte ordineret af børnelæger til børn, der ikke tolererer komælk, for tidlige babyer mv. Gennem brugen af ​​rig erfaring inden for pædiatri og diætetik fremstiller virksomheden produkter, der har en afbalanceret sammensætning, er allergivenlige og har en høj næringsværdi.

    For at tage sig af mætningen af ​​barnets krop med mineraler, sporstoffer og vitaminer, der er nødvendige for dens udvikling, samt at lægge grunden til sund immunitet, har forældre af hele verden købt Nan-produkter i flere årtier.