Graviditetstest med sodavand, som nogensinde har gjort, deler)))

Mobil ansøgning "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Jeg har et indlæg om testen. I urinen, når du drikker iod. Hvis en dråbe jod forblev en dråbe og spredte ikke //

Jeg vidste ikke om denne metode))) Tak)) Jeg vil prøve

kontrolleret sodavand druknede

Jeg gjorde det med sodavand og med jod, jeg løj for alt! Måske faldt nogen sammen.

Hvordan er dette gjort fortalt

Jeg gjorde det samme med sodavand og jod. Det var positivt. Umiddelbart kontrolleret på sin mand var det negativt. Men det kan virkelig bare ske på den måde, og det er slet ikke på grund af graviditeten, men noget andet der er i kvinden og mandens urin.

Anmeldelser af graviditetstest sodavand - tro eller ej tro?

Anmeldelser af en graviditetstest - sodavand eller jod - kan tages skeptisk, men du kan tage dem alvorligt og derefter dele resultaterne med en ven. Det er ikke let at bedømme, hvor pålidelig denne test er. Under alle omstændigheder giver det i en periode på op til 10 uger et mere præcist resultat end den, der købes på apoteket. Sikkert vil du være nysgerrig efter at tjekke det selv. Selvom prognosen ikke går i opfyldelse, gennemfører du et interessant eksperiment og har det sjovt med hele dit hjerte.

anmeldelser

Ksenia, Kursk

"Jeg drømte om at blive gravid i ti år, men alt fungerede ikke. Månedligt kom strengt efter planen, så det var ikke muligt at drømme. Og så pludselig - fire dage forsinkelse. Jeg var så bekymret for, at jeg ikke kunne tvinge mig til at gå til apoteket for en test, hver gang jeg gik forbi og ventede, da menstruationen ville komme... Da de ikke blev vist på den tiende dag, panikede jeg. Og siden i alle årene har hun studeret alt relateret til graviditet langt og bredt, besluttede hun at bruge hjemmet til at bestemme graviditet - sodavand. Jeg vasket det med varmt vand, hentede lidt morgenurin i en engangs plastikboks og hældte en sked fuld sodavand med et synkende hjerte. Hun sank langsomt til bunden... Bange for at tro på noget, jeg vågnede min mand og bad mig om at gå til apoteket for dejen - og efter en halv time snegede jeg og kiggede på to værdifulde striber. Nu er jeg en stor pige mor! Soda er ikke bedraget! "

Ruslana, Rostov-til-Don "

"På et handicapforum (du ved ikke, hvor du finder!) Jeg mødte oplysninger om en graviditetstest ved hjælp af sodavand. Der fortalte en anden strikkeguru mig, at ved reaktionen af ​​sodavand i urinen er det muligt at bestemme, hvem der er født: en dreng eller en pige? Jeg var allerede gravid, man kunne sige, er ved at gå til barselshospitalet, men jeg ville stadig prøve det - især barnets køn besluttede ikke bevidst om der var en overraskelse. Jeg gjorde alt som beskrevet på forummet. Soda er blevet meget hiss og skum. Det viste sig, blev født en dreng. Jeg tog resultatet på en mobiltelefon, og en uge senere gik jeg for at føde. Lægen spørger: "Hvad tror du, hvem bliver født for dig?" Jeg råbte uden tvivl om et sekund: "Dreng. Maxim! "Så er alt som det skal være: Babyen byder verden velkommen med en piteøs søgning, og lægen annoncerer:" Godt, Rusya! Denne helt blev født! Dette Maxim! "Jeg var meget overrasket over, at testen viste sig at være præcis. Nu slår jeg ud af piger bekendtskab for at tjekke ud. "

Faina, Kerch

"Min søster og jeg er tvillinger. Hun er gravid og ikke. Læs anmeldelser af piger om at teste graviditet med sodavand og jod, de besluttede at gøre det samme - interessant fordi! Jeg prøvede det først. Soda har sikkert hisset, så det bæres af. Det er søsters tur. Hun er allerede i den femte måned. Gitter sodavand - det hyser! Vi lo og glemte det. Søster fødte sikkert to piger. Og her ser jeg igen omtale af vand - de siger, det hjælper med at bestemme de fremtidige børns køn. Ja, hisses - det er en dreng. Hvis hun virkelig troede på denne vrøvl, ville de være meget skuffede. Og så - en anden bekræftelse på, at enten oplysningerne ikke er pålidelige, eller internettet fungerer som en beskadiget telefon. "

Galina, Volgograd

"Jeg har ofte forsinkelser: skjoldbruskkirtlen er ude af orden, hormoner spiller pranks. For forsøg på apotek løber ikke op. Jeg blev vant til at blive testet på folkemusikens måde: sodavand og jod. Jeg samler den første morgen urin i en krukke, gør den i to dele. I en kaster jeg en teskefuld sodavand, i en anden drikker jeg to dråber jod. Se hvad reaktionen vil være. Hvis sodavand koger og hisses, og jod opløses, så er alt i orden, man kan ikke bekymre sig om noget. Nogle gange sker det også, at testen viser et positivt resultat. I dette tilfælde kontrollerer jeg selvfølgelig med apotekstesten. Jeg kom til den konklusion, at sodavand og jod kan anvendes, i omkring 75% af tilfældene giver disse midler det korrekte resultat. Men bare hvis jeg holder apotekstestene klar, så er det mere støjsvagt. "

Tatyana, Kazan

"Hvad folk ikke opdager: de stoler ikke på graviditetstestene i apoteket, de opfandt en måde at blive testet med sodavand. Snart vil kaffepladserne blive brugt, ikke ellers. Min mand læste på internettet om denne metode til kontrol af graviditet og lad mig manipulere med eksperimentet. Jeg var enig, men med betingelsen: Hvis jeg vil, så så, kære, kom videre. Hun hældte også vores kat i en krukke, han kan lide at gå i en bakke uden fyldstof. Resultaterne har glæde alle sammen: Jeg (fødes om en måned) er ikke gravid, men katten og hendes mand synes at være tredobbelt. Nå, intet, stadig interessant! Men mange tror: Mands søster hørte f.eks. Et sted, at hvis sodavand i urinen hyser, er dette født af en kæreste, købt til mine fremtidige babytøj i hvide og blå farver, strikket en smart trøje med ankre. Det er ikke svært at gætte, hvem der blev født - datter, Mariianushka. "

Sandt eller ej

Videnskabelige studier, der ville bekræfte eller afvise gyldigheden af ​​en graviditetstest ved brug af sodavand eksisterer endnu ikke. Men at dømme efter de mange anmeldelser i forskellige fora, er denne test ret effektiv, især når man bestemmer graviditeten tidligst, når apotekstest viser resultatet med stor fejl.

Hvis du tvivler på en metodes pålidelighed, forhindrer intet dig i at prøve den anden og den tredje. Alle tre tests bekræftede et positivt resultat? Lav en aftale med en gynækolog og begynde at forberede en medgift - meget snart bliver du en mor!

Hvordan gør man?

For at kontrollere med sodavand, hvis du er gravid eller ej, skal du forberede en grundigt vasket glasburk eller plastikboks, lidt sodavand og en teskefuld på forhånd.

Til testen har du brug for morgen urin - cirka en halv kop eller lidt mindre. I en del af urinen skal du hælde en teskefuld soda og se, hvad den kemiske reaktion vil være. En gang i det flydende medium begyndte sodavand at skifte og begyndte at skumme stærkt? Så du er ikke gravid. Bare sank til bunden uden nogen synlig reaktion? Nå, sandsynligvis kan du lykønskes!

Bemærk: testen giver kun et mere præcist resultat, hvis du bruger morgen urin. Gniddt i en del af dagtimerne eller aftenens urin reagerer sodavand på samme måde - det går ned til bunden.

Graviditetstest med sodavand og jod

Soda i din krukke fredeligt afgjort på bunden? Skynd dig ikke for at få panik! Der er en anden metode til bestemmelse af graviditet, denne gang med jod.

Hvis du ikke har tid til at smide på toilettet indsamlet morgen urin, kan du tage testen lige nu. Hæld det i en krukke, arm med en ny pipette og en boble af jod. Sæt nøjagtigt en dråbe i en krukke urin og pas nøje på hvad der sker.

En dråbe jod langsomt opløst, som om det ikke havde været? Du kan trække vejret lettere.

Tilbageholdt i sin oprindelige form? Skynd dig og kør apotekstesten!

Der er en anden metode til bestemmelse af graviditet med iod.

Dyp en stribe papir i urinen og slipp straks en dråbe jod på den.

Tog papiret på en lilla nuance? Ingen tvivl om, graviditeten er kommet. Bliv brun? Bare i tilfælde af at tjekke med din gynækolog.

Kontraindikationer

Homegrown graviditetstest er helt sikker og har ingen kontraindikationer. For at indsamle en lille morgenurin er alt, hvad der kræves af dig, at rengøre krukken ordentligt og grundigt vaske den med varmt vand, heller ikke med rengøringsmiddel eller i noget andet tilfælde.

Denne test har ikke og kan ikke have kontraindikationer, bortset fra måske psykologiske.

Desværre giver ingen test et absolut pålideligt resultat. Hvis du har en urinvejsinfektion, nyresygdom eller forkølelse, kan det hele påvirke den kemiske reaktion, som din fremtid kan afhænge af. For at sikre, at graviditeten virkelig er kommet, skal du besøge gynækologen, gennemgå en ultralyd - og være sund!

Har nogen identificeret graviditet med sodavand?

Har nogen identificeret graviditet med sodavand? Meget interessant, er det virkelig produktivt?

1. Prøven udføres om morgenen urin. Effektiv op til 9-10 uger. I morgen dråber urinen 1-2 dråber jod. Hvis dråberne forbliver på overfladen eller fusionere til en plet, men ikke opløses, er sandsynligheden for graviditet meget høj. Hvis dråberne opløses straks, så er der ingen graviditet.

2. Dip papiret i urinen og slip derefter jod på det. Hvis det er lilla-violet - er B! Hvis blå - nej! Du kan straks til sammenligning 2yu papir dyppet i almindeligt vand og dryppe på det.

Og endnu en sådan hjemfolk testik

Der er en populær metode til at bestemme graviditet med sodavand - en slags hjemtest. For at udføre det er det nødvendigt at indsamle en lille mængde morgenurin ifølge alle reglerne - et hundrede gram. Og hæld en teskefuld sodavand i beholderen med den analyserede væske. Og nu vurderer vi resultaterne:
hvis hele ting bobler voldsomt og er dækket af bobler eller skum - der er ingen graviditet;
Hvis sodavand udfældes uden at reagere med urin, bekræftes graviditeten.

Definition af graviditet med sodavand anmeldelser

Graviditets sodavand

Indsendt af Ritula 89, 8. november 2011 · 23.054 Visninger

Og endelig, lidt hån dig. Der er en populær metode til at bestemme graviditet med sodavand - en slags hjemtest. For at udføre det er det nødvendigt at indsamle en lille mængde morgenurin ifølge alle reglerne - et hundrede gram. Og hæld en teskefuld sodavand i beholderen med den analyserede væske. Og nu vurderer vi resultaterne:

  • hvis hele ting bobler voldsomt og er dækket af bobler eller skum - der er ingen graviditet;
  • Hvis sodavand udfældes uden at reagere med urin, bekræftes graviditeten.

Det lyder dumt, men sjovt. Lad os kontrollere I dit tilfælde sodavasker eller bosætter sig?

Indlæg: 15 • Side 1 af 1 • Efter emne: Forrige - Forward

Graviditetstest med soda

Glafira »18 dec 2013 19:08

I den næste gren foreslås det at bruge jod til at bestemme graviditet, men jeg ved nu en mere effektiv måde, der ikke kræver finansielle omkostninger. I morgen putter urinen en tsk. bagepulver. Hvis sodavanden falder til bunden og ikke skummer, så er der graviditet, og hvis der er skum, er der ingen graviditet. Jeg prøvede, da jeg var gravid, jeg havde ikke en reaktion, og en uge senere blev min graviditet bekræftet. Jeg prøvede på min mands urin, det begyndte at hisse med det samme, så jeg tror, ​​at der er en sandhed i denne metode.

Re: Graviditetstest med sodavand

Larisa »19 Dec 2013, 11:01

Skrat om morgenen. Har du brug for at tilbyde sin mand, og pludselig ikke hisset?

Re: Graviditetstest med sodavand

marishka »Dec 26, 2013 7:05 pm

Jeg vil ikke tilbyde min mand sådan noget, men det vil han ikke være enig i. Men jeg vil tilbyde en ven, der vil prøve denne metode under nedrivning. Pludselig fungerer en graviditetstest med sodavand, selvfølgelig, det vil ikke erstatte prøver, men i hvert fald af hensyn til interesse det værd.

Re: Graviditetstest med sodavand

Inna "dec 27, 2013 9:35

Og vi skal afmelde.

Re: Graviditetstest med sodavand

EvA »02 jan 2014, 20:50

Jeg ved en lignende måde, kun med vin i stedet for sodavand og urin må være helt udreshnyaya. Det er nødvendigt at blande urin med vin 1/1, hvis det mørkner eller dimmer, så er der ingen graviditet. Og hvis det forbliver lys, så er graviditeten stadig der. Selvfølgelig tager jeg ikke disse metoder alvorligt, men min mor brugte det før og siger, at det i deres tid var meget praktisk.

Re: Graviditetstest med sodavand

GloRIA »25 apr 2014, 10:38

Jeg opdager noget nyt for mig selv, test med sodavand. det er så ja))) som for mig er det nemmere at bruge apotekstesten.

Re: Graviditetstest med sodavand

Nata82 »31 aug 2014, 21:34

Men hvad er troværdigheden af ​​en sådan test? efter min mening er det lettere at købe et apotek og ved det helt sikkert

Re: Graviditetstest med sodavand

Miroslava "27. jan 2015, 23:51

marishka skrev (a): Jeg vil ikke tilbyde en sådan ting til min mand, men det vil han ikke være enig i. Men jeg vil tilbyde en ven, der vil teste denne metode under nedrivning. Pludselig fungerer en graviditetstest med sodavand, selvfølgelig, det vil ikke erstatte test, men i hvert fald af hensyn til interesse er det værd at prøve. Og efter min mening, hvis forsinkelsen er månedlig, er det bedre at købe en normal test og finde ud af alt, fordi det ikke er dyrt. Det viser trods alt, at en dobbeltdosis erfaring: Først skal du bestå en test med sodavand, og så sørge for at det er sandt - også et apotekstest!

Soda og jod - tidlig graviditet. For alle

Du ved allerede fra stillingerne, at jeg mister mit sind om disse planer... Her igen gravede jeg op...

Vi bestemmer graviditet uden en test, men med jod

Hvem ville have troet, at dette bakteriedræbende middel ville finde sin anvendelse i definitionen af ​​graviditet! Men traditionel medicin tænkte på det selv før det, efter at have opfundet to måder at opdage tidlig graviditet med iod:

  1. To dråber jod drypper ind i urinen opsamlet i en kop. Hvis fordelingen af ​​løsningen er ensartet, er der intet at lykønske. I tilfælde af koncentration af jod på overfladen af ​​urinen er der opstået opfattelse.
  2. Papiret er fugtet i urinen, og derefter falder to dråber jod på det. Et positivt resultat vil være ved farvning af papir i lilla eller blå. Hvis der ikke er farve, så - alas! - måske heldig næste gang.

jod - tidlig graviditet. "src =" fil: /// d: /Temp/ContentDownloader/2015-05%20Pregnancy/html/images/image-354372.jpg "class =" content-img "title =" null ">

Det er klart, at alle disse metoder ikke præcist fortæller dig, hvor hurtigt efter graviditet graviditeten kan bestemmes. Derfor er det bedre at supplere det med en sædvanlig stripdej eller endda med en hCG-test. Sidstnævnte metode hjælper med at etablere en graviditet på to uger. Læs mere: http: //www.happy-giraffe.ru/community/1/forum/post/31009/

Hvis du beslutter dig for at kontrollere graviditet med sodavand, skal du bruge en plastikbeholder eller en ren glasburk, sodavand og ske. I kapaciteten skal du samle en lille mængde morgenurin (en halv beholder). Hæld derefter en skefuld sodavand ind i den og observer den kemiske reaktion. I dette tilfælde tjener soda som definitionen af ​​urinens reaktion - alkalisk eller sur. Hvis urinen begynder at sizzle når du læser sodavand og begynder at skumme, så er du ikke gravid. Hvis reaktionen ikke opstod, og soda bare faldt ud i beholderen i sedimentet, så kan du være sikker på, at opfattelsen fandt sted. Mekanismen for hvordan sodavand kan bekræfte graviditeten er ikke fuldt ud forstået endnu. Imidlertid bekræfter mange kvinder, at i de tidlige stadier, hvor almindelige tests stadig ikke tilstrækkeligt følsomt bestemmer indholdet af specifikke hormoner i urinen, kunne bekræfte graviditet ved hjælp af sodavand. Måske skyldes dette, at i tilfælde af graviditet ændres hele organismernes biokemiske sammensætning, og sodavand er en indikator for forekomsten af ​​disse ændringer. Under alle omstændigheder kan du prøve at identificere graviditet med sodavand og se på resultatet. Særligt relevant behov for sodavand til at kontrollere graviditeten kan være, hvis du ikke har adgang til læger eller apoteker, for eksempel på ferie, og du vil helt sikkert vide, om du er eller ej.

Og hvad tror du - ifølge SODE - er jeg gravid, og ifølge test om morgenen - ingen Kapets, kort sagt.

Piger, hvem er allerede B nøjagtigt - se, pliz... sodavand straks afregner?

Sveta Jeg var på stedet 13 maj 04:10 Ukraine, Kharkiv

Hej piger. Jeg læser om sodavand, at med sin hjælp kan du bestemme barnets køn. Hvis drengen betyder, at hun vil fisse, og hvis pigen fælder, fordi den kvinde, der er gravid i urinen, har et alkalisk miljø i en kvinde, og derfor opnås et bundfald. Jeg er gravid i ca. 5 uger. Uzi graviditet bekræftet, i morges udførte jeg dette eksperiment sodavand dannet skum som en øl. Det er det. Skriv en pige, der allerede kender dit barns køn, kontroller om dette er sandt.

Zhadira Kasakhstan, Almaty

Ja, jeg har lavet et eksperiment. Jeg skød ikke på mig, og testen viste 1 strimmel. Jeg ved ikke, hvem jeg skal tro

  • Antoniya2311 Januar 2013 - 20:15 Meget interessant, det bliver nødvendigt at prøve!
  • Iruna11 Januar 2013 - 20:21 sjov, aldrig blevet hørt om en sådan metode +
  • poison_girl11 januar 2013 - 22:30 th :) hvor interessant, aldrig hørt om en sådan metode
  • Tory7811 Januar 2013 - 23:54 wow! Aldrig hørt +
  • Marryll12 januar 2013 - 01:21 Wow! Meget interessant! Jeg tjekker om morgenen!
  • SVET5S12 Januar 2013 - 09:01 Mashulya Jeg troede du var gravid +
  • Amatørkosmetik12 Januar, 2013 - 10:16 + interessant! Opdaget noget nyt for mig!
  • Dolly-Barbie12 Januar 2013 - 10:25 Jeg har også aldrig kendt om denne metode før! Når alt kommer til alt, hvor meget mere ved vi ikke!
  • inna_keils12 januar 2013 - 13:30 sjovt +
  • Smyzzi30 Januar 2013 - 15:27 næste gang jeg vil prøve)
  • yulia025 februar 2013 - 22:42 Dette er en daaaa))) meget interessant anmeldelse! tak! notér)) +
  • Galadriel14 Februar 2013 - 13:59 + sodavand er generelt en universel ting.
  • Anna Gebel11 April, 2013 - 21:29 Interessante oplysninger... for anden gang vil jeg tjekke
  • Tanya4k28 April, 2013 - 20:18 Åh, hvor interessant
  • ifresh7 juni 2013 - 08:13 Interessant! Jeg har bare en forsinkelse... så jeg vil prøve)))
  • Natalya Korol2 Juli, 2013 - 08:43 ooooo tak for opskriften - "test" for graviditet
  • Natalya Korol7 Juli, 2013 - 07:18 Jeg havde en spøgelse, jeg vaskede med sodavand. Efter at have læst din anmeldelse besluttede jeg at prøve. Soda faldt til bunden. Jeg var bange, elskede også. Jeg købte en test, det er klart negativt. Så det afhænger af noget andet)
  • U-Life13 Juli, 2013 - 14:49 En god måde, passer kun klart usædvanligt sundt. Så vidt jeg er "stærk" inden for kemi, forstår jeg, at der kun er en test for urinets surhed. I en sund person uden hormonelle og andre lidelser er urinen sur. Derfor er alkali (soda) + syre (urin) = voldsom reaktion på neutralisering og omdannelse af urin til "vand". Men i ikke-sur urin vil der ikke være nogen reaktion. Men det kan være en indikator for eventuelle krænkelser af det genitourære system. Så... hvis sodavand siger at du er gravid, og testen og gynækologen benægter denne kendsgerning, kan det også være værd at også kontakte urologen.
  • SKATTy18 August, 2013 - 15:37 det er virkelig overrasket!
  • omalan24 oktober 2013 - 22:15 Og i tilfælde af graviditet udsender det endog en enkelt boble?
  • Alla_Joz4 December, 2013 - 15:44 Jeg så din anmeldelse i dag på tv i nyhederne
  • mrs_serejkina8 Februar 2014 - 02:46 Ahahah, tag mærke til
  • I-no4ka9 marts 2014 - 12:16 Mange tak for tilbagemeldingen. Jeg fodrer datteren, månedligt uregelmæssigt, vi planlægger det andet. Hver gang en test til at købe et tudtryk, og så en god måde at præ-test diagnose! Fungerer, når ikke gravid, blev hisset. Nu gravid - synker virkelig til bunden og hyser lidt hvis rystet Testet-gravid!
  • Alena Gennadievna 26. april, 2014 - 06:31 Metoden er bestemt latterlig, men for sjovt besluttede jeg at prøve... Soda hørte ikke, men faldt til bunden. Dette skræmte mig ikke eller satte mig på advarsel, da den 6. forstand inde i mig foreslog, at jeg ikke længere var alene. Vejen er sjovere! I en uge vil jeg gå på prøve, det vil være mere pålideligt! Tak, juble op!
  • 555Yulyaka55516 Juli, 2014 - 11:01 Første gang jeg hører om denne metode)) Jeg vil vide))
  • Februar25 Februar, 2015 - 23:30 Klasse! Første gang jeg hører dette! Nyttige oplysninger, tak for feedbacken (:
  • Garanina Larisa12 Marts, 2015 - 20:51 Jeg forsøgte at lave en test for natten, det lyder ikke, men det ligger på bunden og gurgles et stykke tid) Hvad betyder det da?

Ritula 89

Graviditets sodavand

Dette indlæg blev udgivet i Ritul 89 · 7. november 2011

44.899 visninger


Og endelig, lidt hån dig. Der er
populær metode til at bestemme graviditet med sodavand - så mig selv
hjemme test. For at holde det, skal du samle en lille
mængden af ​​morgen urin ifølge alle regler er et gram. Og hæld i
beholder med den analyserede flydende teskefulde bagepulver. Og nu
evaluere resultaterne:


  • hvis hele ting bobler voldsomt og er dækket af bobler eller skum - der er ingen graviditet;
  • Hvis sodavand udfældes uden at reagere med urin, bekræftes graviditeten.


Det lyder dumt, men sjovt. Lad os kontrollere I dit tilfælde sodavasker eller bosætter sig?

Definition af graviditet med sodavand

Den populære metode til bestemmelse af graviditet med sodavand er for nylig blevet populær. På grund af forskellen i urin-pH er det muligt at forudse diagnosen af ​​læger på forhånd. Nogle kvinder bruger denne test som en yderligere bekræftelse af deres forventninger.

Denne metode vil være særlig nyttig, hvis du bruger brusebad til at udtænke.

Hvad sker der, hvis du tilføjer sodavand til din urin?

På grund af ændringer i hormonniveauer og andre indikatorer varierer den forventede moders syreindhold i urinen betydeligt. I en ikke-gravid kvinde er pH mellem 4,5 og 7, mens den forventede moder ofte bliver mere alkalisk.

Ifølge populær teori, hvis soda tilsættes til urinen, vil stoffet reagere med et alkalisk medium. Reaktionen vil manifesteres ved udfældning af sodavand i sedimentet i nærvær af graviditet. Det er vigtigt at huske, at en sådan graviditetstjek kun er et hjem eksperiment. For at få nøjagtige resultater skal du bruge en apotekstest, der bestemmer graviditeten ikke ved pH, men ved tilstedeværelsen af ​​hCG-hormonet. Hos hormonet hCG begynder at skille sig ud allerede på syvende graviditetsdag. Derfor vil sandsynligheden for at bestemme opfattelsen være 95-99% ved anvendelse af en apotekstest. Hvis du er sikker på et positivt resultat efter en hjemme graviditetstest med sodavand, er det bedre at duplikere det med en apotekstest.

Sådan tjekker du graviditet med sodavand?

Du kan tjekke din graviditet med sodavand i hjemmet som sådan:

  • Vask op inden opsamling af urin. Dette forhindrer indtagelse af mikroflora fra de eksterne genitalier, hvilket kan forvride testresultaterne.
  • Tag en urinopsamlingsbeholder. Saml i det 100-120 ml. urin.
  • Tilsæt 1 tsk til den opsamlede urin. l. med et dias af sodavand.
  • Hvis sodavand udfældes - resultatet er positivt. Hvis sodavand spytter i urinen, skum eller bobler, er resultatet negativt.

For at foretage en test skal du bruge urinen opsamlet om morgenen. I løbet af dagen ændres pH i urinen, og testen kan give et forkert resultat.

Ud over sodavand, kan du også kontrollere graviditet med jod, kaliumpermanganat eller fortunefortælling med løgfjeder. Det er vigtigt at huske, at alle disse er nationale tegn, hvis du er i tvivl, er det bedre at bruge mere pålidelige metoder inden forsinkelsen.

Soda har slået sig ned i bunden af ​​urinen - er det værd at drage konklusioner?

Hvis sodavand har slået sig ned i bunden af ​​urintanken, garanterer dette ikke et positivt resultat. Hvis stoffet ikke hyser i urinen, kan dette indikere forekomsten af ​​forskellige sygdomme:

  • Diabetes mellitus.
  • Acidose.
  • Forkølelse.
  • Infektiøse og inflammatoriske processer i det urogenitale system.
  • Sygdomme forårsager hæmaturi.

Fraværet af den forventede reaktion betyder ikke, at du har nogen sygdomme. Kontroller om dette er sandt eller ej, kan kun besøge en læge.

Hvad påvirker testresultatet?

Testresultatet påvirkes af urin-pH, hvilket afhænger af en række årsager:

  • Forbrug af store mængder frugt og grøntsager.
  • Forstyrrelser i mave-tarmkanalen, ledsaget af opkastning og diarré.
  • Infektionssygdomme og inflammatoriske processer i bækkenorganerne.
  • Overordnet i kosten af ​​fødevarer med højt proteinindhold.
  • Nervøs og fysisk udmattelse.

Årsagerne til at ændre urinets surhed er ret meget. Derfor garanterer sodavandtest ikke dig et pålideligt resultat.

Hvordan kan du finde ud af barnets sodavand i urinen?

Nogle kvinder er sikre på, at når du bruger sodavand, kan du finde ud af barnets køn. I praksis er denne teori ikke bekræftet af noget, så du bør ikke regne med denne metode specielt.

At bestemme barnets køn ved hjælp af sodavand:

  • Hæld 1 tsk. drikke sodavand i 100 ml. morgen urin.
  • Se stoffets reaktion. Hvis stoffet begyndte at sizzle og skum - der bliver en dreng. Nå, hvis sodavandet faldt til bunden - er det værd at vente på pigenes udseende.

Som en begrundelse hævder tilhængere af denne metode, at urinsyreforøget surhedsgrad skyldes udseendet af hanlige hormoner, når de bærer en dreng, og når en pige bærer, bliver urinen tværtimod mere alkalisk.

anmeldelser

Tamara, 26 år gammel, Penza.
Da de første mistanker om graviditet dukkede op, ønskede jeg at eksperimentere med sodavand. Jeg læser anmeldelser af piger, der allerede har lavet en graviditetstest, opsamlet urin og hæld sodavand i den. Hun sank hurtigt til bunden, og senere blev et positivt resultat bekræftet med en apotekstest.

Anna, 29, Ekaterinburg.
Forsøgte at bestemme barnets køn ved hjælp af metoden til bestemmelse af urin. Resultatet faldt ikke sammen: først viste løsningen, at der ville være en pige, og en ultralyd viste drengen.

I videoen kan du se, hvordan du blander urinen og sodavand for at bestemme graviditeten.

De mest interessante anmeldelser om testen for graviditets soda

I øjeblikket er der et stort antal tests, der med stor nøjagtighed bestemmer, om undfangelsen er sket eller ej, men sådanne strimler er ikke altid til stede, og jeg vil gerne få svar straks, og i dette tilfælde kan natriumbicarbonat (soda) være meget nyttigt, men det er værd om at have tillid til denne metode og hvor effektiv det er generelt - anmeldelser om graviditetstesten ved hjælp af sodavand vil fortælle om det.

anmeldelser

Gennemført en sådan test, da jeg troede, jeg var gravid. Selvfølgelig forventer jeg ikke et præcist resultat fra ham, men jeg besluttede at prøve det. I almindelighed opløstes sodavand straks, og efter nogle få dage begyndte menstruationen. Jeg ved ikke, om det er sandt eller bare et tilfælde, men graviditeten virkelig ikke skete.

Jeg har en gang læst på et forum, som du kan bestemme, om du har graviditet med sodavand. På det tidspunkt var jeg ikke i stand, men jeg ønskede at tjekke denne prisede metode. Og dog udfældede sodavand ikke, men opløstes i urinen. Jeg vil forsøge at gennemføre en sådan testning, når jeg absolut er gravid, lad os se, hvad denne oplevelse vil vise næste gang.

Tro ikke på denne opfindte måde. Jeg gjorde sådanne tests flere gange, det viser falske resultater. Jeg tror, ​​at graviditeten ikke påvirker pH-niveauet, så jeg ser ingen punkter i disse undersøgelser.

Mange mennesker reagerer dårligt på dejen ved hjælp af sodavand, men i min sag var apotekstrimlerne forkerte, og sodavand straks udfældet, hvorfra jeg konkluderede, at jeg stadig var gravid. Og ja, resultatet blev snart bekræftet! Venter på en dreng.

Min mand og jeg har planlagt et barn i lang tid, men hidtil har det ikke været muligt. Når jeg havde en lille forsinkelse, var der ingen grænse for min glæde, men da jeg var på landstedet og ikke skulle til byen i en uge, havde jeg ikke mulighed for at købe en speciel test. Begyndte at søge på internettet, på hvilke andre måder du kan bestemme graviditeten og finde oplysninger om sodavand. Gjorde alt, som det fremgår af artiklen, som et resultat - soda slog sig ned til bunden, og vi har ubeskrivelige følelser. Men hvad var min fortvivlelse og skuffelse, da i løbet af få dage begyndte min månedlige periode! Så konklusionen her er en: Alt dette er ikke sandt, det er bedre at bruge apotekstestene og ikke berolige dig selv.

Og jeg tror, ​​at testen med sodavand er meget præcis, i hvert fald alt sammen faldt sammen med mig, og resultatet var ikke fejlagtigt for mine venner. Hvorfor bruge penge på disse strimler, som ikke er så små! Hæld sodavand og se i en krukke. Især sådan en undersøgelse er meget praktisk, når svaret skal læres meget hurtigt, men der er ingen speciel test derhjemme.

Sådan oplevelse syntes meget interessant for mig, så jeg besluttede at tjekke det ud - hvad hvis det er sandt! Måske lyder det sjovt, men jeg hældte sodavand ikke kun i min urin, men også i min mands urin. Som følge heraf blev pulveret opløst i ægtefælles urin, men ikke i min. Forresten var jeg gravid på det tidspunkt, og vi vidste allerede om det. Derfor tror jeg på, at der helt sikkert er sandhed i dette!

Min ven udførte sådanne test flere gange, og resultatet var altid det samme: pulveret opløst, og hun gik og troede, at hun ikke var gravid. Det ville have været videre, hvis kvalme ikke var startet om morgenen. Hun gik til ultralydet, og der er allerede 4 uger sigt! Så tro alle sodavand!

Jeg kan huske, hvordan jeg selv gjorde en sådan test og så et positivt resultat - der var ingen grænse for min glæde. Og efter et par uger var glæden endnu større, for hvad sodavand viste var bekræftet af ultralyd. Min datter er allerede 5 måneder gammel!

Jeg ved det ikke, måske har jeg gjort noget forkert i processen, men i mit tilfælde begyndte sodavand at hælde, og en hel hætte skum blev straks dannet på overfladen af ​​urinen. Det lader til, at dette bør betragtes som et positivt resultat, men desværre er der ikke sket graviditet. Jeg vil ikke foretage sådanne eksperimenter længere.

Og jeg gennemførte mange tests, og jeg købte lægemidler og lavede sodavand, og jod dryppede i urinen og endda hævede løg på vindueskarmen. Og ingen af ​​disse metoder var ikke forkert - alle vidnede om, at jeg var gravid. Så det skete, at vi nu er yderst glade!

Jeg troede aldrig, at jeg nogensinde ville tro på sådan nonsens, men nysgerrigheden blev stadig bedre, og jeg besluttede at prøve det. Som følge heraf viste jeg, at der var graviditet. Overraskende var testen ikke forkert. Jeg ved ikke hvordan det virker, men der er virkelig en slags.

Du kan give din feedback om metoden i kommentarerne, det vil være nyttigt for andre brugere af webstedet!

Sandhed eller myte

Bagepulver eller natriumbicarbonat samt natriumbicarbonat er iboende alkalisk, som reagerer med syre, når den kommer ind i human urin. Normalt er urinets surhed fra 4,5 til 8 enheder, med et hvilket som helst fald i pH-niveauet karakteriserer urinen som sur, og stigningen - som alkalisk. I overensstemmelse med denne adskillelse kan man observere helt forskellige reaktioner ved blanding af urin og natriumbicarbonat. Så i et surere miljø opløses sodapulver sædvanligvis og danner således et skum og under betingelser med et højt alkalisk indhold udfælder stoffet.

Det antages, at ved graviditetens indtræden øges niveauet af alkali i urinen betydeligt, så tilsætningen af ​​bagepulver til det fører til dannelsen af ​​et lag pulver i bunden af ​​tanken - dette er ifølge mange kvinder et tegn på, at opfattelsen opstod.

Imidlertid kan lignende ændringer i pH-niveauet påvirkes af andre forhold, som omfatter:

  • visse fødevarer, hvilket indebærer brugen af ​​store mængder af grøntsager, frugt og bær;
  • patologiske processer forbundet med nyrernes og binyrerne
  • urologiske infektioner;
  • tilstedeværelsen af ​​blod i urinen
  • gastrointestinale lidelser;
  • alkalisering af kroppen.

Hvis disse faktorer er fraværende, og sodavand ikke opløses, men bestemmer sig, når det kommer ind i urinen, kan man antage, at graviditeten er kommet, fordi denne omstændighed markerer starten på hormonelle forandringer i kroppen såvel som mange andre beslægtede processer som formodentlig påvirker stigningen i alkalisk indhold i urinen.

Imidlertid siger de fleste læger, at graviditet som sådan ikke er i stand til at have nogen effekt på urin-pH-niveauet, men infektioner forårsaget af svækket immunitet mod baggrunden for opfattelsen kan godt øge alkali. I den henseende udtrykker mange læger den opfattelse, at definitionen af ​​graviditet med sodavand er stort set et spil, hvis resultater ikke er pålidelige. Men på internettet kan flere og flere vidnesbyrd, der vidner om nøjagtigheden af ​​denne metode, findes, og denne kendsgerning forveksler kun alle, der forsøger at finde ud af spørgsmålet om pålideligheden af ​​sådan testning.

Gennemførelsesregler

For at forstå en sådan kontroversiel situation kan du foretage din egen forskning og derved kontrollere essensen af ​​denne teori om personlig erfaring.

Diagnostisering ved hjælp af sodavand er meget simpelt i dens udførelse, her er de flere sekventielle trin:

  • Personlige plejeforanstaltninger: Grundig vask af kønsorganerne;
  • urinindsamling, hvis volumen skal være mindst 100 ml;
  • tilsætning af 7 g bagepulver til urinen;
  • definition af resultatet.

For maksimal pålidelighed af en sådan test skal diagnostik kun udføres på tom mave og med deltagelse af morgen urin, da det er på dette tidspunkt, at pH-niveauet er neutralt. Dette vil give en objektiv vurdering uden at forvride det resulterende billede. Desuden er det meget vigtigt at vælge en beholder, som skal være steril. En steriliseret glasburk er helt egnet til dette, men den bedste mulighed er et specielt sterilt glas, som kan købes på ethvert apotek.

Graviditetstest med sodavand og iod

Tilsætning af sodavand til urinen, ser potentielle gravide på, at reaktionen finder sted: Hvis natriumbicarbonat opløses, forekommer der efter deres mening ikke opfattelse, hvis pulveret præcipiterer, kan resultatet bedømmes som positivt. Det er muligt at foretage forskning derhjemme, ikke kun ved brug af bagepulver, men også med et andet stof, der findes i ethvert førstehjælpskit - det handler om det mest almindelige jod. Der er to måder at gennemføre en graviditetstest ved hjælp af denne komponent, vi overvejer hver af dem.

  1. Den første metode indebærer tilsætning af en dråbe jod til morgen urinen, og en sådan handling skal udføres meget omhyggeligt, i en kort afstand fra urinoverfladen, da dråbet, der kommer fra pipetten i høj højde, simpelthen kan bryde. Hvis en lille mængde jod er sløret med en asymmetrisk plet, så er der ifølge den opfattelse af dem, der har udført eksperimentet, ingen graviditet. I modsat fald, når dråben ikke spredes og ikke synker, kan vi antage, at undfangelsen har fundet sted.
  2. Den anden version af testen, der involverer iod, er meget enklere. For at gennemføre det, skal man samle urin om morgenen og derefter fugte en stribe almindeligt papir i den. Derudover er det nødvendigt at anvende en dråbe jod på en sådan indikator og vurdere resultatet: Hvis stoffet har bevaret sin oprindelige farve, betyder det, at der ikke er graviditet, og skiftet skygge til blå eller endda lilla, tværtimod viser en interessant position.

Ved udførelsen af ​​sådanne aktiviteter skal man huske på, at alle elementer, der er involveret i diagnosticeringsprocessen, skal være sterile, og først og fremmest vedrører dette urinopsamlingsbeholderen og det ekstra instrument - pipetten. Ellers kan testresultaterne være forkerte.

Kontraindikationer

Som regel har enhver diagnostisk undersøgelse sine egne kontraindikationer, der begrænser dens gennemførelse, men denne kendsgerning vedrører ikke hjemmet til bestemmelse af graviditet med almindelig drikkevand. Dette forklares ved, at testning på denne måde udføres uden nogen handling på en potentiel gravid kvinde, men kun med deltagelse af hendes urin. I dette tilfælde behøver natriumbicarbonat ikke at indtages - for at forstå, om undfangelsen har fundet sted eller ej, skal du blot hælde pulveret i den opsamlede urin, og så bare observere resultatet.

At opdage graviditet på denne måde er en meget tilgængelig og enkel måde at få svar på et spændende spørgsmål. Da bagepulver altid er til stede, kan du teste når som helst på dagen, uden at du endda forlader dit eget hjem. Men man bør tage hensyn til kvinders modsatte synspunkter, samt at forholdet mellem opfattelsen og en stigning i pH-værdien i urinen endnu ikke er bevist. Derfor anbefales det at bestemme forekomsten af ​​graviditet udelukkende ved hjælp af specielle tests, som kan købes på et hvilket som helst af apotekerne, og hjemme diagnostik med deltagelse af sodavand kun kan udføres som backup eller et spil, hvis resultat tages alvorligt og helt sikkert.

Soda til bestemmelse af graviditetsanmeldelser

Piger, grin ikke på strømmen og kast ikke tomater)))))

Jeg har fundet en anden måde at identificere B. på den anden side ved hjælp af folkemetoden))))

Jeg inviterer dig til at deltage i eksperimentet

I en lille mængde af morgen urin (halv kop plast) hæld en teskefuld bagepulver.
Hvis det begynder at sizzle og det går skummende med bobler, betyder det, at der ikke er graviditet.
Hvis det afregnes til bunden uden bobler, så er der en graviditet.

Folkemetoder til bestemmelse af graviditet

Til side

Og jeg har også hørt fra min bedstemor, at hvis det blev opfattet, lad os sige 2-3 uger, så kan du definere det bare ved at lytte til dit hjerteslag. Du skal ligge på ryggen, læg hånden på underlivet og lytte til hjerteslag. Hvis det er godt hørt, betyder det, at der ikke er graviditet, og hvis ikke, ved B, at det er kommet. her er hvorfor - dette er allerede til lægerne, men de siger, det er virkelig.


Piger, det er sandt. Jeg fandt ud af det fra en ven, kun hun fortalte det modsatte og i sidste ende var jeg sikker på, at jeg ikke var gravid, men det viste sig senere, at jeg var gravid))) Jeg anbefaler derfor denne metode.

børn:
Margarita, Yuri

Status: Offline

Jeg læste alt fra første side. Jeg har fundet mere populære metoder til bestemmelse af graviditet:
I morgenens urin skal du sætte en teskefuld soda, hvis det hyses, så er der ingen B, og hvis det bare er afgjort, er B.)))
Du lægger en ring på håret og holder ringen over håndfladen (venstre) eller maven - hvis der er B., så begynder ringen at flytte (pendulet er en dreng, i en cirkel er en pige), og hvis B. ikke er, vil det stadig være

Måske vil nogen prøve) Piger, gravide, prøv at finde ud af sandheden eller ej !?))))

Jeg har alt, der peger på B. Forsinkelsen er bare et par dage, en test med en stribe, men ofte løber jeg på toilettet og er meget godmodig: chef:

I morgen køber jeg mere jod. Og en anden test

Status: Offline

Status: Offline

Status: Offline

Status: Offline

ka-katuha
Nej, der synes at være enten drukning eller ikke drukning, det er nødvendigt at søge i forummet på tidligere sider.
Det ville være ønskeligt, jeg var generelt i første planlægning af planlægning sikker på, at jeg blev gravid. og her, så er der intet, der ligner hinanden.

Tilføjet efter 1 minut:

Jeg læste alt fra første side. Jeg har fundet mere populære metoder til bestemmelse af graviditet:
I morgenens urin skal du sætte en teskefuld soda, hvis det hyses, så er der ingen B, og hvis det bare er afgjort, er B.)))
Du lægger en ring på håret og holder ringen over håndfladen (venstre) eller maven - hvis der er B., så begynder ringen at flytte (pendulet er en dreng, i en cirkel er en pige), og hvis B. ikke er, vil det stadig være

Måske vil nogen prøve) Piger, gravide, prøv at finde ud af sandheden eller ej !?))))

Jeg har alt, der peger på B. Forsinkelsen er bare et par dage, en test med en stribe, men ofte løber jeg på toilettet og er meget godmodig: chef:

ohhhhhhhhhhhh, jeg bliver gravid, jeg er sikker på at prøve alt, så at sige for fremtidige generationer, som jeg ikke rigtig vil, jeg kommer væk med testikov selv.

Er det muligt at bestemme graviditet med sodavand

Almindelige graviditetstest eksisterer i mindre end et århundrede, før de lærte fremtidige mødre om deres stilling ved fravær af menstruation. Men nysgerrighed var altid iboende for kvinder, som var opfindsomhed med at nå et mål. Lad os se nærmere på definitionen af ​​graviditet med bagepulver og dens nuancer. Måske vil metoden være relevant nu.

Hvad er grundlaget for at bestemme graviditets sodavand

Sikkert du var nødt til at observere interaktionen mellem natriumbicarbonat (spiselig sodavand) og eddike i madlavningsprocessen. Alkalisk soda neutraliserer eddikesyre, og denne proces ledsages af kogning og bobling i tanken, hvor der opstår en kemisk reaktion. En populær test til bestemmelse af graviditet er baseret på disse eksterne manifestationer af interaktion. Det antages, at surhedsgraden af ​​kvindelig urin under graviditeten reduceres, så tilsætningen af ​​bagepulver til den ledsages ikke af hissing og udseendet af bobler. Før befrugtning reagerer den biologiske væske med en alkalilignende eddike. Det faktum, at urinen fra kroppen udskiller affaldsprodukter er ikke en hemmelighed. Urinsyre er blandt dem.

I sammensætningen af ​​urin op til 97% er vand, og resten er biologiske forbindelser. Syrebaseret saldo er fra 5 til 8 enheder. Den gennemsnitlige pH er 5,5.

Proponenter for pålideligheden af ​​resultaterne af sådanne hjemmeeksperimenter på forummet anbefaler, at du udfører en test med sodavand inden en forsinkelse, i hvert fald senest ti uger efter opfattelsen. Den metode, der oftest anvendes af kvinder, der har en mistanke om graviditet, og de sædvanlige test er ikke tilgængelige. For eksempel, hvis apoteket er langt væk eller lukket på grund af tidspunktet på dagen, og jeg vil vide, om jeg er gravid, vil jeg have det så hurtigt som muligt. For at se reaktionen mellem syre og alkali, kan du klemme saften af ​​en halv citron og hæld en nippel sodavand ind i det, så urin med høj surhedsgrad og sodavand vil interagere

Tabel: Fordele og ulemper ved definitionen af ​​graviditet med sodavand

Fordelene hedder også sikkerhedsmetoder for kvinder og fostre.

Forberedelse til udførelse af testen med sodavand til graviditet

Det er ligegyldigt, om du tror på resultatet eller beslutter at tjekke ud af interesse, skal du bruge metoden til at bestemme graviditets sodavand ved reglerne:

  • Den bedste tid til at gennemføre en test er morgentimerne. I løbet af natsøen forbruger folk ikke mad og væske, så ved uret bliver urinen ikke fortyndet, og dens surhed er normalt individuelt for hver person. På andre tidspunkter forekommer sædvanligvis uanset om der er graviditet eller ej;
  • Prøven skal udføres hurtigst muligt efter opvågning. Det er bedre at forberede i forvejen et rent håndklæde og en steril beholder til opsamling af urin;
  • Enhver sæbe, især husholdnings sæbe, ændrer syre-basen balance, og derfor er det tilrådeligt at bruge almindeligt vand uden vaskemidler til vask.
Engangs sterile urinopsamlingsbeholdere er fremstillet af kemisk neutrale materialer, der ikke påvirker indholdet og er egnet til brug i lang tid fra produktionsdatoen.

En måde at lære om graviditet med bagepulver

Så alt er klar til testen, nu er det vigtigste ikke at afvige fra de trinvise instruktioner:

  1. Efter at vågne op, gå ud af sengen uden pludselige bevægelser.
  2. På badeværelset skal du vaske med varmt rent vand, men det er strengt forbudt at douching. For det første, hvis graviditeten stadig er der, insisterer lægerne på at nægte at douche i svangerskabsperioden. For det andet kan vand fra sprøjten blandes med urin langs linjen og fortyndes.
  3. Våd skridtet med et håndklæde, undgå gnidningsbevægelser.
  4. Vask hænder og tør dem tørre. Det er bedst at bære engangshandsker;
  5. Indsamle urin i beholderen, det er ønskeligt, at dette var en særlig engangsbeholder fra apoteket. Sæt de første par dråber forbi krukken og saml den næste 160-200 ml biologisk væske.
  6. Det anbefales ikke at stramme dejen i mere end 15 minutter efter opsamling af urin.
  7. Tag en teskefuld soda og hæld hurtigt i en beholder med urin.

Hvis der var en reaktion - der er et skum og en flådende fløjte - sandsynligvis er du ikke gravid. Når man læser sodavand i bunden uden lyd og visuelle specielle effekter, siger de, at du allerede skal købe bleer, men det er ikke korrekt. Overholdelse af ovenstående tips øger chancen for at bestemme graviditeten med sodavand, men giver ikke 100% nøjagtighed. Effektiviteten af ​​metoden er signifikant dårligere i pålidelighed endda til de billigste test fra apoteket. Uanset hvilket resultat natriumbicarbonat og urin kan vise, vil det kun være muligt at tale om graviditet først efter et besøg i den læge- og laboratorietest, som han foreskrev. Kun en læge kan fortælle om der er abnormiteter i tilfælde af undfangelse.

Gennemført test med en 9-årig søn. Jeg er ikke gravid (sand), men min søn har chancen for at få en million dollars fra Charlie Chaplin, som ifølge rygter bragte til den første mand, der fødte. Tegn dine egne konklusioner.

Kan du stole på sodavand som et reagens til graviditet

De langvarige tvister mellem skeptikere og fans af metodikken i praksis bekræfter snarere den tidligere. Der er mange faktorer, der kan påvirke balancen mellem syre og alkali i menneskekroppen.

Urinsyre øger:

  • en kost med overvejende kødretter;
  • skift af syre-base balance - acidose forårsaget af gigt, leukæmi og en række patologier;
  • øget fysisk anstrengelse, arbejde ved høje temperaturer og leve i et varmt klima
  • mangel på kulhydrater i kosten
  • nogle medicin;
  • nyresygdom og diabetes.

For at sænke surt bly:

  • vegetarisk eller bare sjælden brug af animalsk protein;
  • urinvejsinfektion;
  • svær og hyppig opkastning
  • sygdomme i maven, binyrerne og skjoldbruskkirtlen;
  • en stigning i alkalien i urinen efter operationen - på grund af lægemiddelbehandling.

Som du kan se, kan selv en ubalanceret diæt påvirke resultatet af at kontrollere forekomsten af ​​graviditet med sodavand. Derfor forårsager nøjagtigheden af ​​lægernes metoder kun et smil. Men også mod folks måder har lægerne ikke travlt med at udtrykke sig, styret af princippet "Hvad ville gravide ikke omfavne, hvis det kun var uden skade for deres eget helbred."

Video: Populære måder at lære om graviditet fra et medicinsk perspektiv

Udtalelse af læger og anmeldelser af kvinder om diagnose af graviditets soda

Synspunktet for den officielle medicinsk verden om sandheden på denne populære måde eller ej er tvetydig. På den ene side anerkendes ægtheden af ​​denne type diagnose ikke af læger, men på den anden side afvises den ikke. Man kan jo ikke sige, at der er nogen bekræftede videnskabelige fakta om dette. Der er også mange tilfælde, hvor opfattelsen blev bekræftet af sodavand, og ikke ved apotekstesten. Ifølge læger er sodavandring ikke skadelig, men kun en gynækolog kan give en formel udtalelse.

forfatter

https://azbukarodov.ru/test-na-beremennost/s-sodoj#part-7

Selvfølgelig tror jeg ikke på det... Men vi besluttede at eksperimentere med en gravid kæreste. Jeg er ikke gravid, men menstruationen er endnu ikke kommet. Min reaktion var hissing, det vil sige alt er korrekt. Som champagne, lad os sige))) Bobler og hissing. Så, mens det ikke er gravid) Og en gravid kæreste (hun er 4 måneder gammel) faldt sodavand bare til bunden... Det er fuldstændig ro i sindet)))) Så - gravid) Så der er stadig en sandhed i denne test))) Prøv som Nogen, fordi det er interessant :))) Men endnu en gang gentager jeg denne test med sodavand har intet at gøre med pålidelig diagnose.

Barbie dukke

https://irecommend.ru/content/opredelyaem-beremennost-s-pomoshchyu-sody

Piger! Gjorde denne test med sodavand! Hun drømte meget om graviditet, sodavand skummet altid... MEN! I mit tilfælde gav sodavand ikke det rigtige resultat, jeg var gravid! Og selv da jeg var 100% sikker på graviditeten, besluttede jeg at tjekke det igen, og pludselig, men sodavand var lige så godt skummende)) Så tro det eller ej, selvfølgelig beslutter du dig, men mit råd er ikke at stole på sodavand.

Tanya

https://www.babyblog.ru/community/post/conception/1697208

Reaktionen af ​​urin til sodavand afhænger af dets surhedsgrad i øjeblikket. Og fso)

okss

https://sovet.kidstaff.com.ua/question-22761

Hvis du vil have det sjovt, mens du er væk tid før du går til apoteket for en test, hvorfor ikke prøve de traditionelle måder at bestemme graviditet på. Det er vigtigt, så man ikke glemmer at komme til lægen for en præcis diagnose, hvis der er forsinkelser eller andre tegn på tidlig moderskab.